Paow mår allt annat än bra.

10:00 16 Mar 2017

Paow:

paow

Nu har Paow gått ut med hur det egentligen står till med henne där borta i Thailand – och bra är det inte.
Jag kan inte säga att jag är förvånad, det blir sällan bra när man hela tiden flyr från saker och ting – framför allt inte om det man flyr ifrån är sig själv. Den stackars saten har man ju med sig oavsett om man åker till världens ände.

Nej, det är klart att hon inte tjänat några pengar eftersom hon inte arbetat med någonting sen Paradise Hotel typ så det kanske får bli till att kavla upp ärmarna när hon kommer hem och växa upp lite.
Och att hon måste flytta till en lägenhet som hon egentligen inte vill bo i – nä, det väcker tyvärr inte mina sympatier för de flesta i hennes ålder har ingen lägenhet att bo i överhuvudtaget.

Det är jättetråkigt att hon mår dåligt men hon kanske dags att se det som ett uppvaknande mer än ett misslyckande. 
Dags att bli vuxen, ta lite ansvar och ordna upp sitt liv.

raw

43 kommentarer | “Paow mår allt annat än bra.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Indi skriver:

    Mycket kritik inne hos bella nu, men bella ignorerar förstås å fortsätter med sina glättiga inlägg.

    Roligt att hon alltid ignorerar kritiska kommentarer även från de som kallar sig hennes fans, det visar att hon skiter i folk, även de som är på hennes sida. Men de fattar inte.
    Köp inte hennes grejor!

  2. Hej skriver:

    Fast efter hur illa hon betett sig mot allt och alla så förtjänar hon inget annat heller. Tänk hur många hon fått att må skit, och hur många personer hon hoppat på och hängt ut i sin blogg, och hon har ju rent ut sagt pissat på andras psykiska ohälsa. Minns bland annat att hon skrev massa om Isabelle S under tiden hon tog droger och mådde dåligt, då hängde Paow ut henne och skrev fruktansvärda saker. Och för att inte tala om alla Paows vänner hon hängt ut. Näe usch hon förtjänar ingens sympatier.

    1. Anonym skriver:

      This! Jag glömmer aldrig när hon skrev hemska saker om att Dessies kompis (vill inte skriva namn) fick mens och blödde ner en hel kille (som hon var kär i) hem under sex. Hon skrev det för många år sedan, men vi som har läst det kommer nog ALDRIG att glömma det. Det var så detaljerat och hånande.

      Eller alla historier om folk som skulle bara pundare, knarkare, rånare, misshandlare och allt annat.

      Jag hoppas hon får känna samma sak.

      1. j skriver:

        Jag var hemma hos en kille från ”stan” (säger det för jag kommer från landet men människor vet vem jag är pga ”annorlunda” utseende men jag är ocool enligt folk från staden jag flytta till), men ja han var väl lite poppis… men iallafall vi myste och helt plötsligt blev jag väldigt blöt och det visa sig att jag blodat ner hel hans säng. Han är schysst och säger ”det är sånt som händer. Efter det såg jag honom aldrig mer men fick reda på efteråt att han gick på universitets fest strax efter vi träffats och berätta detta för alla runt hans bord och alla hånade mig i kör. Kul :))))))))))))))

  3. A skriver:

    Jag har vanligtvis otroligt lätt för att känna sympati för andra.

    Men i Paulinas tillfälle.. Nej. Inte alls. Som man bäddar får man ligga. Jag tycker inte ett dugg synd. Hon föddes med en silversked i munnen, och nu när hon för första gången måste börja bli självständig och stå till svars för sina omogna handlingar och lathet är hon plötsligt deprimerad.

    1. Kattis skriver:

      Fast å andra sidan är det väl inte jättekonstigt om man får någon form av kris (eventuellt med tillhörande depression) om man är född med silversked i mun och plötsligt, 20+ år senare, tvingas vara självständig? Det är väl lite därför som ansvarsfulla föräldrar lägger på ansvar i maklig takt under uppväxten. Ska tillägga att jag inte vet mycket om paow, utgår bara från det du skriver om silverskeden och att nu behöva vara självständig för första gången. Det kan omöjligt vara lätt för henne.

      1. A skriver:

        Det ursäktar inte hennes tidigare beteende om att alla andra är pundare och knarkare eller att de rånar hennes hem. Hon har fått så många tillfällen att växa upp, men nu kommer verkligheten ikapp. Jag må låta brutal, men hon förtjänar att må dåligt för det helvetet hon har utsatt andra människor för. Vi kan väl bara hoppas att denna påstådda depression (över främst materiella saker….) kommer att läxa henne ett och annat om livet.

      2. Therese skriver:

        Men man kan ju välja själv om man är bortskämd och tacksam o försöker lära sig saker ändå eller om man bara är en bortskämd snorunge.

        Mina föräldrar skulle göra allt för mig, jag är väldigt bortskämd. Men inte låter jag de göra allt. Jag skiter inte i att diska, städa osv för att jag vet att jag kan. Lite respekt och eget ansvar kan man ju ha om man vill…

  4. Bapelsin skriver:

    Psykisk ohälsa?! Ovilja att växa upp och ta ansvar kallas tillståndet Paow lider av.

    1. Sofie S. skriver:

      Precis. Paow går förmodligen igenom en utvecklingskris vilket absolut kan resultera i psykisk ohälsa. Det är väldigt vanligt.

  5. i skriver:

    Buhu. Cry me a river

    1. Anonym skriver:

      … vad alla använder detta uttryck här på bloggbevakning just nu …

  6. My skriver:

    Första bloggaren som kanske nu får på allvar sätta bloggen som andra och skaffa ett riktigt jobb/ skola sig till nåt och sedan jobba?:)

    1. niight skriver:

      Amir gjorde ju det och är frisör nu.. Så hon blir ju inte den första som skaffar ett jobb 😉

      1. Vic skriver:

        Och Egoina har högskoleutbildning..

  7. vivi the one and only skriver:

    Wow. Man ska verkligen inte döma människor och mår skit lever att jag kommer göra det i nästa meningar.

    Men den här människan har nog aldrig varit med om hur det verkligen är att leva nere i botten och inte se ljuset. Känner hur många personer som helst i min omgivning som sliter häcken av sig för att få mat på bordet och kläder på kroppen. Dessa personer lider både av psykisk ohälsa och av kronisk ångest över om de kommer kunna betala hyran nästa månad.

    Jag lever själv med psykisk ohälsa och det enda jag kan läsa av från Paow är att det är en bortskämd person vara pengar på kontot är slut och ingen vill föra på nytt.

    Jag HOPPAS verkligen för din egen skull Paow att du tar dig skälv i kragen och skaffar ett riktigt jävla jobb och lämnar sociala medier, för du är slut och ingen bryr sig om vad du har att säga längre så kanske du förhoppningsvis blir av med din depression.

    1. Elsa skriver:

      Vad vet någon om er om Paow egentligen? Född med silversked i mun osv. Herregud, livet kan se ut på olika sätt för olika människor, man kan må dåligt av olika saker. Jag tycker jätte synd om Paow och tror inte alls att hon har haft det särskilt lätt i livet. Sluta utgå från er själva hela tiden. Hur kan man vara så empatilös när någon säger att den mår dåligt?

      1. vivi the one and only skriver:

        Jag är verkligen inte empatilös, jag hoppas Jon tar tag i sitt liv och inser att allt inte serveras åt en.

        Och nej jag tror inte Paow har haft det lätt men hon och Dessie är vad jag har koll på de enda bloggerskorna från förr som stampar på samma ställe och det kanske är dags att växa upp.

        1. Anonym skriver:

          Att säga till någon som skriver att den funderat på om den kanske borde ta livet av sig, att den ska växa upp, ÄR empatilöst.

          Sen kan du ju fortsätta förneka det hur mycket du vill. Det finns en gräns där man slutar sparka på en person och den är ungefär här.

          Ge henne en känga om hon hänger ut någon. Men att sparka till henne när hon skriver ett sånt här inlägg är inget annat än okänsligt.

          1. T skriver:

            Fast hon skrev ju inte att P borde ta sitt liv, hon skrev att hon borde TA TAG i sitt liv. Rätt olika saker …

          2. Anonym skriver:

            Nu läste du lite fel.
            Det är Paow som skrivit att hon funderat på om det vore bättre att inte leva alls.

    2. Frida skriver:

      Det finns väl alltid något som har det värre än sig själv? Det betyder inte att Paulinas känslor är mindre värda för det.

      Så jävla äcklig kommentar rakt igenom.
      Du känner inte henne och har aldrig gått i hennes skor så du ska aldrig yttra dig, du har bara sett en liten del av henne och dömer henne utifrån det. Bara för hon var uppvuxen med pengar och var bortskämd betyder inte det att hon också kan lida av psykisk ohälsa.

  8. W skriver:

    Wow, en person skriver att hon har varit deprimerad och ångestattacker och ALLA kommentarer här förutom en om Bella, är att hon förtjänar det och att ingen bryr sig?

    Är ni for real? Ingen förtjänar en depression. Ingen förtjänar psykisk ohälsa överhuvudtaget.
    Fyfan vad äckligt att säga det till folk.

    1. Femma skriver:

      Håller med dig, W. Paow skriver i stort sett att hon övervägt att ta sitt liv, och nivån på kommentarerna här är så obehaglig. Försvarar inte vad hon har gjort och ingen behöver tycka synd om henne. Men att sitta och säga att hennes känslor inte är på riktigt? Har ni aldrig hört att man inte ska jämföra olycka och ångest? Tex Vivi här uppe – så jag har inte rätt till min ångest för att jag har en okej lön och inte behöver oroa mig över om jag kommer kunna behöva betala hyran nästa månad?` Jisses.

      1. vivi the one and only skriver:

        Det var absolut inte det hag skrev. Jag har bra lön och lever ändå med ångesrs trots att jag har en trevlig man och stor umgöngeskrets och lever ”gott”. Jag har ångest över trauman i mitt liv som rör våldtökt och sexuella trakasserier.

        Finns så många varianter av ångest. Men Paow verkar ha depression av det materialistiska i sitt liv och det är det som stör mig.

        1. Anonym skriver:

          ”Men Paow verkar ha depression av det materialistiska i sitt liv och det är det som stör mig.”

          Och det vet du för att du… känner henne?
          Detta är ett av problemen med den här bloggen. Ni sitter och tycker och tänker er fram till hur andra människor är och hur de känner och bestämmer er för att tycka illa om dem baserade på saker ni inte ens vet.

          Blir på riktigt rädd för folk här. Gör ni såhär i verkliga livet också?
          Sitter och fantiserar fram negativa saker och dömer folk för att ”jag tycker det verkar så”.
          Vem gör så? Vad är ni för typer egentligen?

        2. Elsa skriver:

          Hur kan du veta det? Vem har ångest av ”materialistiska skäl”? Om du själv mått dåligt borde du väl inse att få människor får verklig ångest och depression av att inte ha råd med den senaste märkesväskan. Paow verkar vilsen och ledsen. Sluta förringa en annan persons psykiska illamående. Hon skriver att hon ibland känt att hon inte orkar leva mera. Förstår inte hur man kan tro att den ångesten baserar sig på materiella ting.

  9. Jessica skriver:

    Det ända som jag spontant känner är Karma! Herregud som hon har hängt ut, snackat skit om osv, inte ens för speciellt länge sen mot andra människor.

    Nej jag önskar aldrig att någon mår dåligt psykiskt (eller fysiket för den delen) men som många sagt innan. Dags att växa upp och ta ansvar över sitt liv. Vill hon blogga och hålla på med sociala medier måste hon nog höja nivån inte bara ett, utan många steg för att skaffa sig nya läsare. Alla verkar vara sjukt trötta på som hon håller på nu och höll på förr…

    Sen låter det ju lite om man läser mellan raderna som hon är deppig för att hennes pengar är slut och hon ska flytta? Då kanske man verkligen ska börja tänka lite…

    1. Emma N skriver:

      Enligt dig ( om det är samma jessica) så hänger nästan alla bloggerskor ut folk till höger & vänster & förtjänar att må skit osv!
      Vad har dessa bloggerskor gjort dig? ? Eller känner du någon som de sårat & tar ut din ilska här kanske.. skaffa dig en hobby att ta ut aggressionerna på ? Eller en pojk/flickvän kanske

      1. Jessica skriver:

        Jag har endast kommenterat här några få gånger så det lär ju inte vara samma 😛

        Känner inte att jag har några aggressioner precis som ja behöver ta ut på någon bloggare eller så, men kan kommentera mina åsiker ibland och efter allt jag läst om just Paow så kände jag att karma är ett bra ord!

        Nu tycker jag nästan ingen hänger ut folk öppet längre, utom just Paow, vilket jag ser som ett bra steg inom bloggvärlden

        1. Emma N skriver:

          Haha sorry ? Ni får markera er bättte alla Jessicas här inne ? Så man kan kommentera rätt svar

  10. Valentina skriver:

    Nu tänker jag inte främst på Paow då jag inte ens läser hennes blogg, utan på dessa unga Bloggstjärnor överhuvudtaget. Att så helt leva av och på en ytlig berömmelse på sociala media, där allt handlar om att ha ett yttre som gör att företag vill sälja annonsplats, det måste ju bädda för problem den dagen då berömmelsen falnar (och det gör den, detta är ett dagsländeliv) och man inte är attraktiv och intressant för marknaden längre. Alla dessa sexiga tjejer som lever på sitt utseende – det är bara att jämföra med Hollywood och fantastiska skådespelerskor som ingen vill anlita sedan de fyllt 35 – 40.

    Här tycker jag faktiskt att Nellie (!) har börjat leta sig vidare till sitt riktiga liv; livet som tävlingsryttare. Den rollen bleknar inte för att hon fyllt 30, snarare tvärtom.

    Hur många kommer att lyssna på Pewtiepie när han fyllt 45? Å andra sidan har han så mycket pengar att det knappast lär spela nån roll, i vart fall om han är någolunda ekonomiskt sinnad och inte bränner allt.

    1. Valentina skriver:

      *Pewdiepie…?

  11. A skriver:

    Jag trodde att hon jobbade som bartender?

    1. Anonym skriver:

      Trodde jag också ?

  12. anonym skriver:

    Följt paow bara kort tid. Men gillar henne. Tycker hon verkar ärlig. O kul med mycket bilder fr ån hennes resor. Så jag har inget negativt o säga om henne. Jo att en del blogg inlägg om tex sminprodukter kommer upp flera gånger o det står typ fixa dej till jul fast hallå det är mars nu. !?

    1. anonym skriver:

      Och en sak till. Hon svarar ej på kommentarer. Liksom någon gång kunde hon väll göra det. Det säger en del där emot tycker jag. Följer några andra bloggar o dom svarar ofta. Förstår om man har flera 100 kommentarer. Men om det bara kommer 5!? Så skulle jag inte själv göra om man hade en blogg är det nonchalans eller lathet?

    2. Anonym skriver:

      Paow, ärlig? Årets skämt. Hon har tagit hem VM i lögner och ryktesspridning flera år i rad kan jag tala om. Ingen person att tycka om direkt. Dock förtjänar väl ingen att må dåligt.

  13. A skriver:

    Ja jag kan förstå att hon har ångest, mycket festande med typ alkohol , sena nätter, inga pengar, sånt ger ångest. Varken själ el kropp orkar.

  14. Belle skriver:

    Eftersom jag gått loss på torsdagsvinet så avslöjar jag det, Paow och hennes kille (Heter han något på M?) har varit med i Temptation Island som kommer sändas någon gång i vår eller i höst. Troligtvis därför hon är riktigt deppig, det är INTE kul där. Större delen av tiden så gör man ingenting och säsongen var tydligen råtråkig. Trots det, att vara åtskiljda som par under större delen av tiden och inte ha en enda aning om vad ens partner sysslar med (”ligger han med någon annan nu? Kysser han en snygg brunett från Härjedalen?” osv) lär vara rejält psykiskt påfrestande och förhållandet lär ta en hel del stryk.

    Med det sagt så tycker jag att ni kan lägga av med att hacka på Paow. Visst, hon har inte gjort de mest klyftiga val i livet, hon har betett sig svinigt och snackat en jävla massa skit om andra bloggare. Men nu ser jag en ledsen, förvirrad tjej. Det känns bara… onödigt. Låt henne läka. Våra ord läker henne inte. En dag kanske hon sitter bakom kassan på ICA, och vet ni vad? Det är ett bra jobb det med. Kassörskor behövs alltid.

    Varför jag vet att Paow varit med i Tempation Island? För att jag umgås med en av deltagarna.

    1. hej skriver:

      ”Kysser han en snygg brunett från Härjedalen?”

      bästa jag läst

    2. Anonym skriver:

      Haha fyfan vilken korkad människa om hon väljer att delta i ett sådant skitprogram och utsätta sig själv för den psykiska påfrestningen. Känner bara ännu mer efter din kommentar att Paow får SKYLLA SIG SJÄLV

  15. vvv skriver:

    STOPP! Det räckernu, Paow mår dåligt och ni sparkar vidare. Skriv inget alls istället eller skriv vad ni vill på andra inlägg men just här och nu är fan fel tidpunkt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp