Plötsligt händer det!

16:00 5 Mar 2017

Tyra:

Skärmavbild 2017-03-05 kl. 14.34.10

Tyra och Starrider går från klarhet till klarhet – från julklappsreklam till vårreklam. Whoppa!!!

Vi är ju många som spekulerat om ifall Tyra låtit Starrider gå i graven eftersom både hemsidan och kundservice stått helt stilla men här kommer i alla fall ett försök på någon typ av första hjälpen för att skaka liv i verksamheten.

Skulle ni våga handla från Starrider nu på den här nya kampanjen?
En kampanj som förmodligen kommer ligga kvar på hemsidan till minst midsommar?

Här kommer ett par snygga banners du kan slänga upp Tyris så slipper du förbereda någonting alls för resten av året då du verkar ha det SÅ hektiskt. Bara ladda upp och se kosingen rulla in!

You are welcome! 😉

tyra1 tyra2 tyra3 tyra4

44 kommentarer | “Plötsligt händer det!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Myggan har en ny syster…Den där Åsa som hon poddar med. Spännande att se hur länge det dröjer innan nya syrra genomskådar myggis.

    1. Anonym skriver:

      Ja är den där Åsa dum på riktigt undrar man ju? Hon måste ju fatta tycker man men det kanske är så att hon är lättlurad och lite blåst. Nej tror hon spelar med i ljugandet för att tjäna pengar och bli känd och hon gillar säkert mygan ändå. Fått ersätta M Graaf och blir ju lite känd genom My.

  2. Matilda skriver:

    Fast originalet är fortfarande ”bäst”. Kul också att kalla det mars rea när det i själva verket är en 24h rea, som förvisso infaller i mars, det får jag ge dem.

  3. Anonym skriver:

    Nä folk har ju frågat i en månad vilka öppettider butiken har öppet utan svar så det finns antagligen ingen som kan skicka varor heller

  4. Sofia skriver:

    Någon som fått det de beställt på sistone?

      1. ida skriver:

        Viktoria: när beställde du då?
        Någon som skrivit till henne på instagram och frågat då? Hade aldrig vågat som offentlig person. Man måste ju kunna vända sig någonstans, konsumentverket eller?

        1. K. skriver:

          Dom som tidigare skrivit till henne på
          Insta har bara blivit avsnästa.

  5. Anonym skriver:

    Känns ju som ett seriöst företag när de särskriver ”marskampanj” samt inte ser att siffrorna 3 och 5 hamnat på varsin rad längst ner… Lite rättläsning kan man väl ändå göra om man gör en reklamannons? Typ 10 sekunder?

  6. Anso skriver:

    Skinkpinne ??

  7. M skriver:

    -Näe, jag vågar nog inte men skulle gärna handla lite HKM-prylar eftersom det blir väldigt billigt om det är 35% på redan rabatterade varor.
    Är ni många som beställt men inte fått era varor? Har ni redan betalat via Klarna?
    Vad händer om man beställer, får faktura från Klarna, betalar den efter 2 veckor men aldrig får några varor? Kan man kolla om företaget är på väg att kursa på något sätt?

    1. Anonym skriver:

      Ta det som en hint när företaget ej svarar på ig eller mail…. nä jag hade inte beställt

    2. Matilda skriver:

      Betalar du med Klarna kan du ju hålla betalningen. Vet inte hur länge du har att betala men det borde ju levereras innan två veckor. Kolla vad starrider har för leveransvillkor.

    3. Matilda skriver:

      M: kollade upp nu (allt för att slippa göra det jag egentligen borde) och villkoret för klarna faktura är: * Få alltid varan innan du betalar
      Så skulle säga att det är safe to go. Framgår dock på hemsidan att 35% inte gäller på rea-varor.

    4. Joanna skriver:

      Man kan se sådant på Merinfo.se, ibland kan man behöva vara inloggad för att se allt.
      Men den hemsidan använder jag ibland åt mamma när hon fått tips om någon hantverkare eller byggfirma och liknande företag, då loggar jag in på merinfo för att få reda på mer om företaget innan hon gör något, haha.

  8. Hanna skriver:

    Varför skriver folk månader och veckodagar med stor bokstav?
    Bryr mig inte om sånt, men i och med att vissa påpekar alltid sånt, så då gör väl jag det med. 🙂

    1. Anonym skriver:

      För att det skrivs med stor bokstav på engelska (och tyska) kanske?

  9. Malin skriver:

    Är det nån som vet hur hon försörjer sig nu förtiden? Hon har ju ingen blogg som drar in pengar och starrider drar nog inte in mycket,den verkar ju snarare hålla på att dö ut. Tycker nästan lite synd om henne. Även om hon kör en ”nystart” av bloggen så är det ju inte många som läser.

    1. Fanny skriver:

      Vadå för nystart på bloggen? Hennes blogg är inte uppdaterad sen juli förra året?

      1. Vic skriver:

        Att(/om) hon startar upp den på nytt=nystart skulle jag tro hen menar.

  10. anonym skriver:

    Yes vad roligt. Jag fyller också i november. Vi skorpor håller ihop. Bra tecken. Kraftfullt o starkt.

    1. ida skriver:

      Min kille med. Tyvärr. innan jag träffa honom sa jag: ska aldrig bli tillsammans med en skorpion. 😀

  11. K. skriver:

    Får verkligen ”sjukdom hos personal” ingå under force majeure, ni som utger er för att kunna juridiken bra?
    Jag tror företaget ligger på ruinens brant. Blixtkampanj för att få in snabba pengar..

    Har ni som beställt även betalt? Det går nämligen för företaget att klicka i att varan är skickad i beställningsystemet och så betalar Klarna ut summan kunden beställt för till företaget. På så vis verkar många företag försöka ”rädda” sina företag vilket såklart är helt fel och olagligt. Så klarna är inte alltid så säkert som man kanske tror att handla via..

    1. Anonym skriver:

      Fast hon är ju inte för sjuk för att lägga upp reklamen..

    2. M skriver:

      -Precis K, lurigt det här och det var därför jag frågade högre upp i kommentarsfältet hur man kan ”försäkra” sig om att inte bli lurad. Klarna har ingen intern koll på företagen utan går efter förväntat leveransdatum som företaget anger. Ofta kan man få fakturan från Klarna flera dagar innan varorna kommer fram. De är inte så pigga på att flytta fram betalningsdatumet. Ofta kommer ju varorna inom några dagar och då spelar det ingen roll, men här verkar det ju ta flera veckor. Jag vet att många betalat sin fakturan i väntan på varorna för att slippa strula.
      Ett annat företag i Norrköpingstrakten sålde presentkort som galningar till jul och försatte sig själva i konkurs kort därefter.

      1. Anonym skriver:

        Aldrig nåt problem att flytta fram hos Klarna. Har inte varorna kommit ska du inte betala. Men man måste höra av sig till Klarna liksom till företaget.

        1. Anonym skriver:

          Men företaget svarar ju inte i detta fallet

          1. Anonym skriver:

            Men då hör man av sig till Klarna. Det är inte svårare än så. Betala inte för en vara som inte kommit.

      2. K. skriver:

        När man får fakturan från klarna så har företaget du beställt från klickat i paketet som ”skickad”.
        Klarna tar ju kontakt med företaget om du tex skulle påstå du inte fått din vara och då ska företaget bevisa att den är skickad. Så har hon gjort det så har hon ju brutit mot sina egna villkor och gjort det för att få in pengar och rädda företaget men det går inte tills sist eftersom man hela tiden kommer efter.

        Ang det företaget du skriver om så lär dom bli skyldiga till ngt då konkursförvaltaren anmäler detta och det lär granskas. Man kommer inte undan med att göra sådär. Likadant om en person bakom företaget skulle tömma kontona och skickar över till sig själv. Det kommer man inte heller undan.

    3. X skriver:

      Är ej jurist, finns säkert de som kan ge dig ett bättre svar, men såhär förstår jag force majeure (FM): det krävs en ”stor kraft” (översättning, typ) för att det ska gälla. Tydliga exempel är väderförhållanden eller naturkatastrofer. Översvämningar, tsunamis, jordbävningar.. Det är alltså förhållanden av så stor kraft att den ordinarie verksamheten ej kan fortlöpa som vanligt. Sjukdom hos personal tolkar jag inte som force majeure, för ordinarie verksamhet kan ju fortlöpa med extra resurser (t ex extra personal). Hade det varit en nationell epidemi och folk sitter i karantän, så visst, det kan nog klassas som FM, men jag tolkar allt annat som bortförklaringar. Har företaget använt sig av FM som förklaring?

      1. K. skriver:

        Precis, men jurister kan ju vrida och vränga på lagen. Det står ju inte rakt ut att det inte gäller i det avsnittet om avtalslagen.
        Läs hennes villkor osv på starriders hemsida så ser du att det står med där. Jag tolkar det som att hon försöker friskriva sig från att tex hon inte skickat kundernas varor pga hon tex är utbränd och skadad. Väldigt fult.

        1. X skriver:

          Aha, så det är där det står. Jo, jurister kan såklart beroende på skicklighet ”böja” på lagen, men jag tror att det ska till väldigt mycket skicklighet att bevisa att enskilds sjukdom/diagnos är FM. Är det det som Tyra skyller på, så beror ju snarare problemen på att Tyra inte har en struktur/system i plats som kan hoppa in när hon blir otillgänglig (vilket hon bör ha, det är ju logiskt inom företagande). Undrar om det finns ett precedent (heter det så?) och vad domstolar har tyckt om saken?

  12. Emma skriver:

    Hkm kan inte vara nöjda med sin nya återförsäljare Tyra.

    Tyra skulle ju inte få använda namnet ”starrider” längre, men hemsidan och företaget heter fortfarande det. Är det bara för att hon inte orkat ändra det?

    Hon har ju även efter sin hästolycka skrivit på IG hur stor succe’ Starrider gjort, hur företaget växer jättefort och att hon tvingats köpa större affärslokal i Norrköping. Sedan blev det tyst som i graven. Tills nu, då hon plötsligt har ”marsrea” i mindre än ett dygn. Behövdes pengar till hyran eller?

    Allt verkar som tidigare helt rörigt och oplanerat. Verkar som att hon inte kan sluta med opiaterna.

  13. Anonym skriver:

    Mystiskt vad som händer kring både Tyra och hennes företag.
    Såg att en fransk butik säljer Starlight byxorna http://www.cheval-shop.com
    Undrar också vad Tyra lever på och om Mille är såld än? Hon kanske sålde honom eftersom hon har ekonomiska problem? Vem vet…

    1. M skriver:

      Annonsen på hästen ligger kvar på hästnet och har gjort så sedan mitten på januari så troligtvis inte.

    2. Ananasfrilla skriver:

      Undrar varför Starlights byxor har HKM efter sitt märke? Där på sidan heter dom ”Legging Starlight HKM”.

    3. K. skriver:

      Ingen kommer att köpa en 13 årig häst med icke rena plåtar för den summan (spec inte av henne) så tyvärr tror jag han är kvar på annons.

  14. Ananasfrilla skriver:

    Ett knippe hästskor :’D

  15. Lovelia skriver:

    Var på Eurohorse och pratade med en försäljare till HKM. Och hon sa att det skulle komma .asså nya och förbättrade starlight equine tights men det är HKM som säljer dem så kanske har de tagit över märket?

    1. Anonym skriver:

      Nä lägg av ? Ännu en förbättring. De kan väl inte gå det är väl fjärde gången nu de bör ännu bättre efter att Tyra sagt att de är de bästa

  16. Fia skriver:

    Jag skulle gärna handla en del av hkm produkterna men vågar fan inte . Känns bara skumt alltihopa .

  17. Katarina skriver:

    Hoppas hon läser detta & tar till sig hennes kunders kritik. Eftersom man bara blir snäst åt via instagram om man skriver att varorna inte kommit osv… orkar inte med otrevligt folk!

    Tack CamCam ???

    1. K. skriver:

      Läser det gör hon säkert men tar till sig det? Knappast. Ingen vet bättre än fräken Sjöstedt för alla andra är bara avundsjuka, ovetandes haters. ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg