Stay in school, kids – version 19.

10:00 17 Mar 2017

Dessie:

wow

Dessie vet inte TILL sig av upphetsning över alla nya jobb som hon ”satt” och alla ambassadörskap som fullkomligt väller in och nästan dränker henne i jobb.
Om hon inte lyckas få in hela tre stycken ”i morgon” i en och samma mening så gör hon ett Sverigedemokratiska räkneexempel när hon försöker förklara hur absolut fullsmockad hennes dag kommer vara.

morgon

Klockan är 06:00, och jag ska gå upp och fixa iordning mig nu. Jag ska jobba i totalt 19 timmar idag, tjoooho.
[…] Men men, så jag ser fram emot den här dagen som jag kommer att jobba 19 timmar. Kommer väl komma hem 00:00 inatt ungefär, men så är det!//Dessie

Hon kommer alltså jobba hela NITTON(!) timmar på en dag – trots att hon inte börjat jobba kl 06 och kommer vara hemma innan midnatt. 
Men hey – who is counting? Det går ju BRAAAAAAAA nu!!!

Herregud, helst skulle jag vilja skriva hela det här inlägget med CAPS LOCK bara för att verkligen få fram vad jag menar men det ska tydligen vara otrevligt att skrika på folk i skrift?

17 kommentarer | “Stay in school, kids – version 19.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Haha hon är så sjukt pinsam, hoppas hon förstår att majoriteten av hennes läsare endast läser för att skratta åt henne. Vem tar henne seriöst ens?

  2. Sanna skriver:

    Står i en kommentar hos Bella att Odd haft sex med en som är anställd hos LCC… Det skulle förklara ett och annat.

    1. Anonym skriver:

      Detta kanske låter jättehemskt, men jag kan förstå att han var otrogen. Hela hennes liv handlar bara om sitt jobb, och att de t.o.m införde schema för hur ofta de skulle ha sex i veckan är ju bara helt sjukt. Tror inte Blondinbella släpper till så ofta

      1. Anni skriver:

        Alltså människor på denna blogg… Hur FAN kan du säga att du kan förstå varför han skulle vara otrogen?! INGEN har rätt att vara otrogen. INGEN har rätt i att spekulera i om/varför/hur/när någon annan varit otrogen som ni inte känner. VEM tror ni att ni är? VAR är er moral? VARFÖR har ni så tråkigt att ni behöver skriva sånt här? Har ni ingen skam i kroppen?

        1. Kia skriver:

          Varför skulle någon skämmas? Ingen som påstår att det är sanning! Men lite märkligt att den kommentaren gick igen hos Bella. Kan bara tolkas som att Bella vill att vi ska spekulera!

          1. Anni skriver:

            Man borde skämmas om man säger ”jag kan förstå varför han skulle vara otrogen”. Man borde skämmas om man säger att bara för att B klär sig på ett visst sätt så letar hon efter en ny man. Man borde skämmas när man säger att B inte släpper till så ofta. Hur kul kan ni ha det?

        2. Anonym skriver:

          Trodde den här bloggen handlade om att det skulle spekuleras, om du inte gillar det kan du ju läsa Magdalena ribbings spalt på DN!

          1. Anni skriver:

            Spekuleras om bloggarnas skeva världsbild och hur den påverkar barn och unga, som Camcam så gärna vill säga. Inte spekulera och snacka skit för underhållning. Skaffa en tv.

    2. Vivvi the one and only skriver:

      Även om det är sant så är det barn inblandade och deras privatliv bör inte exponeras.

  3. Anonym skriver:

    Kan du skriva lite mer om typ Dasha, Margaux (senaste podden typ), Hannalicious och Pdotter? Känns som det händer massa där med

    1. Sanna skriver:

      Ja lite mer variation hade varit kul 🙂

    2. Anonym skriver:

      Ja, senaste podden please!

      1. Bloggbevakning skriver:

        Kommer ett inlägg om det senare i eftermiddag.

  4. X skriver:

    Myggans nya bff Åza har skrivit ett ilsket blogginlägg riktat mot den här bloggen. Fint för Myggan att hon fått någon att gå hennes ärenden liksom ?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Gulligt! Hon vill nog ha mer trafik härifrån. 🙂

  5. K skriver:

    Fast alla vet att om man inte får allt man behöver i ett förhållande så hittar man det hos någon annan. Oavsett vad det är. Människan är inte skapt för att vara med en person livet ut anyways!

    1. Anonym skriver:

      Det lustiga är att människan har flera olika vänner för olika behov, men förväntar sig att ens livspartner ska tillfredsställa ALLA ens behov…

      Men nej ingen har rätt att vara otrogen. Jag snackar inte sex – jag snackar överhuvudtaget.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG