Vad har de gjort?

11:00 16 Mar 2017

Therese Lindgren:

img_6692

Men alltså!
Vad har de gjort med Therese Lindgrens ansikte?
Det är nånting men jag kan inte sätta fingret på det…

Eller är det snedbenan? Läppstiftet? Vad är det!?!!?

38 kommentarer | “Vad har de gjort?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gertrud skriver:

    Vad har de gjort?
    Ja, vad har de INTE gjort?

  2. A skriver:

    Hon är jättefin, inget annat! ?

    1. S skriver:

      Ingen idé att vara en liten godhetskämpe här, ingen som har sagt att hon inte är fin. Tidningen har sminkat och redigerat henne så att man knappt känner igen henne. Problem med läsförståelsen..?

    2. ebba skriver:

      Tror du missförstår CamCam! Therese har själv gått ut med att hon inte är nöjd med omslaget för att hon inte ”känner igen sig själv”.

    3. Linda skriver:

      Ja jättefin som sig själv.
      Det här ser ut som en annan snygg tjej.

      Om du kollar på Therese videos så kan du se med egna ögon hur hon normalt ser ut.

  3. Belle skriver:

    De har sminkat henne helt fel för hennes ansikte… Jag vet inte om MUA’n ville få henne att se äldre ut, för den lyckades!
    Fast på något sätt så tycker jag ändå att hon påminner om Blondinbella, trots att de inte alls liknar varandra annars. Haha.

    1. Anonym skriver:

      Daisy brukar av någon anledning få sina omslagspersoner att se äldre ut, kan dock inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att de gör det – ser äldre ut alltså. Det kanske är sminket?

  4. Mupperiet skriver:

    Fick dubbelkolla. Känner inte igen henne ?

  5. Mia skriver:

    Jaa hon sa det själv att hon inte var nöjd för hon inte såg ut som sig själv. Vet inte om det är Ögonbrynen? Hon brukar måla sina mer ”sharp”

  6. Anonym skriver:

    Oj! Hade aldrig trott det var hon om ingen hade sagt det.

  7. Anonym skriver:

    Tror de har smalnat av hennes ansikte så att proportionerna (ögon, näsa, läppar) har blivit annorlunda än vad de i verkligheten är.

  8. Egon skriver:

    Snygg men väldigt mycket 50-tals pinuppa. Inget fel med det.
    Det är väl frisyren, ögonbrynen och läpparna som verkar ”gammalmodigt”.

  9. ML skriver:

    Såg exakt ut som Blondinbella!

  10. Omg skriver:

    Vilket skämt. Råder det brist på kompetent personal på tidningen? Känns som att det inte bara är sminket som är fel, utan även stylingen och retuscheringen.

    Therese är en så otroligt vacker person. Känns helt onödigt att styla om henne á la Blondinbella. Onödigt och idiotiskt.

  11. Blair skriver:

    Det känns som de tryckt ihop hela ansiktet på höjden liksom. Hon brukar ha så hög fin panna med fina bryn (som hon själv sminkar typ tusen gånger finare än den som sminkat henne här gör) och hon har dessutom ”mer haka” i verkligheten. Det känns som de dragit ihop hela skallen. Hon är SJUKT mycket snyggare i verkligheten än på den bilden.

  12. Linn skriver:

    Hon är jättelik Blondinbella här! Helt stört

  13. Anonym skriver:

    Trodde det var Blondinbella först!!

  14. vivi the one and only skriver:

    Tycker det är sjukt hur tidningarna får folk att se IT som helt andra människor. Känns lite som när Blondinbella fick helt andra byxor i Photoshop än de hon hade på sig. Konstigt och lite sunkigt.

  15. Plumbob skriver:

    Undrar om någon från DBkretsen läser det här och kan få ett svar från nån på tidningen?

    Jag tycket det är en vettig tidning som inte tar upp en del idiotiskheter som andra gör. Plus för researchade artiklar om t.ex kemin inom skönhetsvärlden.

  16. Lily skriver:

    Therese ser ut som en blandning av Blondinbellq och Gunilla Persson. Hon är inte ful på bilden öht med det ÄR INTE HON! Skrämmande hur en tidning kan retuschera en person så pass att man inte känner igen denne! Vad är meningen med att en viss person ska vara med på omslaget om de ändå skapar sin egen variant?

    Riktigt dålig taktik daisy beauty.
    Har för övrigt fler inte varit missnöjda med denna tidningen när du retuscherat bort saker?

  17. BA skriver:

    Denna tävlingen menar jag!

    http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/02/pimpa-din-iphone-6

    Hälsningar ”jaggermigaldrig” 😉

    Ps. Ska inte tjata mer Ds

  18. Pea skriver:

    Snarare ett brutalt försök på countoring för att smalna av hennes näsa, dessvärre blev det helt ur fel vinkel så den ser större ut/sned ut.

    1. Sanna skriver:

      Ja contouringen är den stora boven i detta. Ska man göra contouring då ska man också veta HUR man gör den. Det är långt ifrån att kladda lite och så blir det bra. Dom har misslyckats totalt när det kommer till att framhäva Therese ansiktsdrag.

  19. ebba skriver:

    Någon har blivit redigerinsblind, så att säga. Tycker de har fått henne att likna karaktären Jennifer i Bonusfamiljen.

  20. A.N skriver:

    Jag tycker hon är sig ganska så lik. Fin bild och väldigt lik Blondinbella på denna bild.

  21. Anonym skriver:

    marilyn monroe!!

    1. K skriver:

      Skulle gått till Specsavers…

  22. Andy skriver:

    Therese sa i en av sina vloggar att hon inte tycker att hon alls blev fin på omslaget för att det inte ser ut som henne, och det kan jag hålla med om.
    Jag tror att det har att göra med att de har försökt contour hennes näsa och nu ser den istället smutsig ut, sen har de gjort något med hennes tänder och gjort hennes läppar smalare. Sen har de tagit bort linjerna under hennes ögon när hon ler vilket får henne att se lite galen ut.
    Jag förstår inte riktigt, varför lät de inte henne heller klä sig som hon brukar klä sig? Tycker att skjortan ser lite tantig ut och inte alls Therese stil.
    Referens: http://fredrikainside.spotlife.se/wp-content/blogs.dir/18313/files/2016/05/therese-lindgren1.jpg

  23. Katta skriver:

    Tror faktiskt inte Daisy Beauty har retuscherat allt för mycket. De brukar inte göra det.
    Men smink, vinkel, ljus och styling kan ju förändra en människa mycket. Och uppenbarligen blev det inte rätt i detta fall.

  24. Anonym skriver:

    Tycker näsan är annorlunda och även ögonen. Sen ser hon så gröngul ut i huden! Men jag tror att hon ser mer ut såhär i verkligheten än hur hon posar på sina egna bilder, där näsan spänns inåt för att verka smalare. Hon är väl van vid det pga komplex så när hon ställt sig framför denna kamera kanske hon log mer naturligt? För detta ser mer naturligt ut än hennes egna

  25. Anonym skriver:

    Efter att studerat bilder på Therese (because have no life) har jag lagt märke till att på hennes egna bilder är näsborrarna inte lika mycket i fokus och näsan ser mer blurrad ut på hennes egna bilder så att den smälter in i ansiktet mer, på de egna bilderna ser ögonen klarare och öppnare ut och läpparna större. Snyggfilter kanske? Sen så tyckte jag styling med skjortan och mörkare läppstift var snyggt.

  26. anonym skriver:

    Ja något är det. O kan inte med randiga kläder. När det finns så mycket snyggt. Nej nej inget randigt för mej det är fint på zebror.

  27. S skriver:

    Tråkigt med den illgula bakgrunden också som gör att det ser ut som att hon har gulsot. Nej usch va trist att photoshopa henne så mycket. Hon som är så himla fin precis som hon är!

  28. Anonym skriver:

    Påminner om hon den elaka/muppen i hollywoodfruar

  29. Emma skriver:

    Näsan.
    Tror hon själv brukar forma ”om” näsan ganska rejält med smink. Nu är väl inte sminket likt det hon brukar ha och ser därför annorlunda ut. Tycker dock helt klart att man ser att det är hon.
    Det jag tyckte var ”fulast” var den gråaktiga hudfärgen hon tycks han sminkats till.

  30. J skriver:

    Smudge tool deluxe…

  31. vvv skriver:

    Det ser ju ut exakt som att dom redigerat ihop två bilder, en på blondinbella och en på therese.

  32. Thess skriver:

    Har ni sett hur dom retuscherat ”bröstskuggan” så att klyftan ska se större ut? Den går nästan upp till halsen, jisses. Och som någon nämnde så gör den gula bakgrunden att Therese ser ut att ha gulsot 🙁 förstår att hon inte blev nöjd.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg