Vem mer gör sånt här?

11:00 28 Mar 2017

Catrin Hedlund:

(null)

 

Aaaah, ja visst ja! 
EN PAPPA!
Så vida den stackars saten tillåts vara en del sitt barns liv så klart och inte bara konstant motarbetas av mamman.

(Som för övrigt verkar vara supernöjd över att ha hittat en pappa-ersättare. Frågan är väl bara vad barnen tycker? Tror ni er ens blivit tillfrågade?)

Och!
Som en skänk från ovan!
TäljeCatten kunde ju inte ta pengarna för semestern och betala till sina brottsoffer eftersom det var en present som någon annan redan betalat för vilket ju var sååååå dumt!

Men eftersom hon missade sitt flyg och fick pengarna tillbaka på grund av sin tilläggsförsäkring så sitter ju pengarna nu där på hennes konto – redo att betalas in till Kronofogden eller något av brottsoffren.
*swish swish*

Edit – Från Cattens blogg.

Vi skulle ju åkt till Barcelona men missade vårt anslutningsflyg, så nu har vi fått tillbaka pengarna vi la ut via försäkringsbolaget. Det var bussigt! Det är tipptopp att ha en ”utökad reseförsäkring” utöver den vanliga ”drulleförsäkringen”. Man kunde fått nya flygbiljetter till nästa flight men den gick på onsdag? Så då missar vi ju massvis med dagar, så vi valde att få pengarna tillbaka istället och boka ny resa till sommaren.//Catten

Så vida det nu är så att hon faktiskt inte vill?
Och snubben – som förmodligen står bakom pengarna, vill han inte hellre att flickvännen blir skuldfri och gör rätt för sig än åker på semester? Kaka söker maka – eller hur är det säger?
Men inte skulle väl Caty Tälj verkligen bete sig så?
Eeeum…? *host och harkel*

 

23 kommentarer | “Vem mer gör sånt här?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. P skriver:

    I och med att killen inte är barnens riktiga pappa förstår jag att hon är så glad och tacksam. En nära vän till mig var ensamstående och när hon träffade en kille som var genuint engagerad var hon precis lika glad och lättad.

    Jag tycker du hackar på en icke-grej faktiskt

    1. Anonym skriver:

      Jag uppfattar inlägget som kritik mot hur Catrin ständigt blåvägrar låta biologiska pappan ha umgänge/delad vårdnad, samt motarbetat att han ens ska få ha det i framtiden. Då ser det konstigt ut att hon är så nöjd med att en annan man axlar rollen och avlastar henne.

      Camcam verkar f.ö. nöjd, glad och stolt i sin roll som bonusmamma, så det är långt bort att hon ska börja kasta skit på andra bonusföräldrar.

      Med det sagt hade nog inläggett blivit mycket lättare att förstå med bakgrund/länkar. Alla sitter inte här och lusläser dagarna i ända, och lösryckt verkar texten absolut hacka på bonuspäron (som dessutom sköter sig tillsynes exemplariskt).

    2. Moa skriver:

      Det måste vara fantastiskt att möta någon som är engagerad i ens barn som ensamstående, och Catrins nya snubbe låter som en hyvens kille enligt hennes beskrivning.

      Det Camcam nog syftar på är att papporna till Catrins barn (iaf den ena) har velat vara mer delaktig och ha delad vårdnad, alltså ta sitt ansvar som pappa, vilket Catrin motarbetat. http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/12/only-for-the-cash

  2. Andrea skriver:

    Håller med dig här, sånt här är bara sjukt !

  3. Anonym skriver:

    Nu kan du skärmdumpa inlägget för nu är hennes instagram öppen ?

  4. Messeschmitt skriver:

    Då har vi svaret på vad vi ska kalla killen:

    Barnvaktsturken.

    1. Gothland skriver:

      När Latrin sedan har lurat honom på allt han äger och har så förvandlas han till:

      Skuldturken

    2. Anonym skriver:

      Varför turken? Kan du inte kalla honom barnvaktsdansken? Inte för att jag ser vad hans nationalitet har med detta att göra.

      1. Anonym skriver:

        Sitt ner i båten! Det är ett uttryck och ett Youtube-fenomen att kalla någon för xxx-turken. Ungefär som att dra en Norge-historia. Googla om du inte hänger med.

  5. M skriver:

    Ja det är ju uppenbarligen inte lätt för henne att hålla reda på alla sina lögner.

    För två dagar sedan skrev hon på IG att hon fixat nya flygbiljetter. Igår hette det att hon fått pengar tillbaka.

    Jag fattar verkligen inte varför hon inte bara fortsatte att ligga lågt med hennes sociala medier. Vad får hon öht ut av att exponera sig själv och sina barn hela tiden? När 95% av hennes ”följare” dessutom mest troligen bara vill se henne bakom lås och bom.

    Fattar. Inte.

  6. Carina akerlind skriver:

    Jag tror att hon ljuger om att hon har en ny snubbe, tycker mer att det ser ut som hennes brorsa som går med barnet, skiter i vilket, men resan var säkert en lögn också, hon kanske ljuger så hon tror sig själv, hon vill bara försöka vara intressant, ingen verkar ju bry sig om vad hon skriver iallafall. Patetisk människa.

  7. Anonym skriver:

    O problemet är??? Är väl toppen att han finns i hennes o hennes barns liv? För om ja förstått rätt har väl barnens pappa inte mycket med dom att göra???
    Oavsett vad för relation dom har med varandra har ingen med att göra.

    Tycker det är super fint att han finns i killarnas liv. Ja dom har sin/sina pappor den platsen kommer aldrig någon kunna ta.
    Sjukt att du ens vänder detta till en negativ sak.
    Du finns ju ex för din ”bonus dotter” som en typ av extra mamma och det är underbart.
    För inte alla barn accepter en ny partner i sina skilda förändras liv.
    Min mans ex som han har barn med har en son som är 20+ o en som är17 dom tillåter INTE DERAS mamma träffa en ny man o gjort de klart att dom aldrig kommer acceptera det.
    Mesans jag kom in i deras pappas liv har dom accepterar mig från början.

    1. Carina akerlind skriver:

      Det märkliga är ju att den påstådda förra pojkvännen, som bodde i stan, inte fick träffa hennes barn fast de varit ihop i ett halvår, och hon har ju haft ett flertal förhållanden som avslutats när hon lurat dom på pengar, så barnen är väl härdade vid det här laget att bonusfarsor kommer och går, nu äntligen får ju den äldstes pappa ha honom mer, eftersom de har delad vårdnad, jag har inte introducerat mina pojkvänner för min son, förrän det har känts stabilt, nu är ju hennes barn vara vid ett turbulent och flackigt liv, nu ska det nog inte dröja länge innan det blir rättegång för henne, enligt flashback hade åklagaren skrivit att förarbetet var klart och skickats vidare, blir spännande att se vad rättegången resulterar i.

    2. M skriver:

      @Anonym

      Du har uppenbarligen inte läst igenom de fåtal kommentarer som hittills skrivits under detta inlägg. Men mitt tips är att läsa ‘Anonym kl 11.49’ och ‘Moa kl 11.52’.

      Du har missuppfattat CamCams inlägg.

    3. Carina akerlind skriver:

      Om hon nu har en ny snubbe så får man ju hoppas att han inte har några barn så hon inte lurar dom barnen på pengar som hon gjorde med snubben i Turkiets dotter, det är ju alltid värre när barnen blir drabbade, hon har ju inga spärrar liksom, men förmodligen är det nog en story hon har diktat ihop, så ingen blir väl bedragen på pengar antagligen.

  8. Anonym skriver:

    Låter nästan för bra för att vara sant…hjälp.

  9. Kalle skriver:

    Catrin ljuger säkert om både pojkvän och resan. Tycker också ”pojkvännen” är misstänkt lik hennes bror. Sen får hon inte tillbaks pengar från försäkringsbolaget utan FLYGBOLAGET vid förseningar.

    1. Anonym skriver:

      Ja denna kille är inte samma som hon hade runt nyår och som bodde i stan och som hon live-sände och instagrammade ifrån hela tiden. Mao är detta en relativt ny kille men som hon ändå redan har hunnit (återigen) introducerat för barnen såpass att de sover i samma säng (hallå, vad skulle Elaine säga om det!) och hämtar/lämnar på fsk/skola.

      Är det inte öven väldigt typiskt att K1 återigen skulle till läkaren samma dag som överlämning till pappa-helg?! Att hon verkligen orkar försöka sabotera umgänget precis varje gång det ska vara pappahelg…

      1. A skriver:

        Är det sant att det är en ny snubbe igen som så här snabbt introducerats för barnen så Är Det Så Jävla Sjukt. Tror hon att ungarna är assecoarer ?

        1. Emma skriver:

          Om detta är hennes nya pojkvän så betyder det incest i familjen…
          Läste på ett annat forum att någon sett dom och det var hennes bror!

    2. Alice skriver:

      Hon får visst ersättning från försäkringsbolaget. I delen som heter utökat reseskydd, precis som hon skriver.

  10. Peter skriver:

    Kikar man på gamla bilder som hon tidigare lagt upp på andra bloggar från resa med brorsan även då med bleka smala ben och keps , ser man klart att
    det e han!
    Sjuk e hon som lägger upp olika bilder på påstådda pojkvänner, någon mörk, någon blek och sedan vill få det till att alla tre är samma person?!
    Likaså ljuger hon om resan-fanns ingen resa, ingen sol och bad för familjen Hedlund på ett tag?

  11. Anni skriver:

    Bara ett till exemplar på att hon inte kan känna riktiga känslor (psykopat?). Älskar varje ny PV av heeela sitt hjärta, efter en vecka typ? Fjortis.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG