Vilket är ditt favorit-hatobjekt?

23:15 27 Mar 2017

Facebook:








Hela listan kommer från Lajkat.

Ni vet vilka jag pratat om – de där odrägliga jävlarna som då och då ploppar upp i ditt Facebookflöde och får dig att kräkas lite, där längst bak i munnen.

Antingen är de så melankoliska att till och med Lars Von Triers alla filmer framstår som ”Singing in the rain” eller så är det den där ”vännen” som blir lycklig av att gå runt i skogen, plocka fina löv och prata med pinnar och som bara måste berätta om det. Hela tiden. Jämt.

Jag vet GARANTERAT vilket som är Cissi Wallins siffra!
Nummer 7 – tror ni inte också det?
Hon hatar ju gymselfies med en passion verkligen..

Min är nummer 10 – Bonuspersonen.
Hands down!!! Finns det någonting mer irriterande än den här typen av sympatifiskare?
Ja, det skulle väl i så fall vara hon som postade en selfie på sig själv och sin döda far/mormor på Facebook men förhoppningsvis finns de inte i varje flöde.

Vem stör ni er mest på?
Och vilket nummer ÄR ni?

Om sanningen ska fram… kom igen nu!?
????

86 kommentarer | “Vilket är ditt favorit-hatobjekt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Susanna skriver:

    Nr 10 (Bonusen) utan tvekan! Jag kan inte se mig själv i någon men är säkert jobbig på annat vis =)

    1. Nadia skriver:

      Kan typ inte med ord beskriva hur mycket jag hatar de som på Facebook skriver A men inte B i syfte att folk ska fråga vad som hänt, och sen svarar de alltid i stil med ”vill inte prata om det” eller liknande. Har en sån på min Facebook och får lust att blocka henne varje gång hon lägger upp nått sånt. Hon har även andra konstiga beteenden på facebook så som att hon till och från ändrar sin relationsstatus med sin kille (gör slut, ihop, förlovad, gör slut, det är komplicerat, osv). Hon har också ofta bråk med sina vänner öppet där hon skriver saker som ”Fy fan att jag kallade dig för min bästa vän!”, och liknande.

  2. Martina skriver:

    Haha jag är nog den ointressanta personen. Bah för fb.

  3. Hulken skriver:

    ”Svara inom 10 minuter annars är du skyldig mig pengar.”

  4. Emma skriver:

    Skulle sagt 10:an men ser den sällan numera så säger 1:an. Förstår inte varför folk inte bara säger det till varandra/smsar det istället. Varför måste man visa upp det för hela fb? Och nej, jag är inte avundsjuk, tycker bara det är så töntigt…

  5. Andy skriver:

    Personen som måste skriva varje liten sak de har gjort under dagen.
    Hade en kille som vän på Facebook och han gjorde seriöst cirka 10 inlägg på någon timme om att han var påväg till sjukhuset/var på sjukhuset. Första inlägget var att han mådde dåligt, andra inlägget var att han ringde sjukhuset, tredje var att han var påväg till sjukhuset osv osv. Tog bort honom tillslut.

  6. Anonym skriver:

    Jag har en kompis som klagar över hur trött hon är, i varenda uppdatering. (det är värre än det låter)
    Och så hashtaggar hon typ

    Tröttmamma
    Tvåbarningensömn
    Piggabarntröttmamma
    Närfårmansova
    Bebisochtreåring
    Sliten

    Ja. Vi fattar.
    Till saken hör till att hon alltid varit sån. Innan barnen klagade hon på att hon var trött för att hon jobbade så mycket, sen var hon trött för att hon var gravid, för att hon hade bebis, för att hon hade en liten knatte, för att hon var gravid igen osv

    1. anja skriver:

      hon kanske behöver vård

    2. Mija skriver:

      Tror på sköldkörteln

  7. Smilla skriver:

    Det mest störande är alla dessa mammor som postar miljoner bilder på sina fula barn… ingen utan närmast sörjande bryr sig! Har tom sett bilder på helt utslagna
    barn som ligger och är så sjuka. Vidrigt!! Tur man kan sluta följa alla dessa idioter!

    1. Thess skriver:

      När du själv får barn kommer du inse att dem är hela din värld o kommer göra precis lika dant.

      1. Anonym skriver:

        Varför tror du att hon vill ha barn? Alla vill inte ha barn utan väljer bort det helt. Sluta vara en sådan mombie.

      2. T skriver:

        Jag har barn, och nej jag lägger inte upp bilder på honom. Kanske kommer ett sånt inlägg vartannat år typ. Både för hans integritet, och för att jag själv är noll intresserad av att se på massor av bilder av andras ungar.

      3. Olly skriver:

        Thess – jag har misslyckat som individ om jag postar miljontals bilder av min nyss urklämda potatis.

      4. Alma skriver:

        Jag har barn och lägger inte ut bilder på honom. Bara för man får barn så behöver man inte dokumentera ut hens hela liv på sociala medier. För jag tror ingen bryr sig förutom vi (hans mamma och pappa)

        1. Anonym skriver:

          Möjligtvis farmor/mormor/farfar/farmor

          1. Alma skriver:

            Farmor/farfar och momor/morfar använder inte sociala medier. Jag skickar bilder på sms, viber eller så facetimar vi går lika bra

        2. En Mamma skriver:

          Det bästa med barn är att dom inte visar bilder på sina föräldrar ?

          (Har barn men lägger aldrig ut bilder)

    2. J skriver:

      Du kan inte ha många vänner.

    3. Anonym skriver:

      Håller förövrigt helt med. Avföljer alla som postar sina barn över hela facebook. Inte är de söta heller. Det värsta är när dessa galna mammor kommenterar med bilder på sina crotch spawns på andra människors posts. Typ när min vän la upp en bild på sin hund och skrev: ”Finns inget sötare än ***!” och en mamma kommenterade med en bild på sitt barn (som såg ut som Gollum) och skrev: ”Inget är sötare än min *** sådeså!”. ???

      1. Tatiana skriver:

        CROTCH SPAWNS!!!
        😀
        Tack, jag har nu ett nytt favorit ord!

      2. K-Town skriver:

        Känner igen det där. Brukade bli lite väl provocerad i sådana lägen och i affekt svara typ ”verkligen inte, min katt är betydligt sötare ?”. Fungerar dock, får aldrig bebisbilder längre…

      3. H skriver:

        Vilket vidrigt sätt att prata om barn på. Tycker ni att ni är roliga och coola som ogillar barn? Pinsamt. Bete er.

        1. Anonym skriver:

          Aldrig sagt att jag ogillar barn, bara evigt less på att se söta lilla Albins nässelutslag i mitt flöde när jag äter frukost. På samma sätt som jag är less på att se rumpor i stringtrosor på insta..

  8. Syster skriver:

    Neej!! Det absolut värsta är alla som delar fb-test för jämnan ”Vilken är din superkraft? Mitt svar blev: ödmjukhet och mildhet” eller ”Hur många barn kommer du att få? Mitt svar blev: 8” följt av ”Hehe, ojdå, det blir ett fotbollslag 😉 ;)”.
    Jag får gråter högt när jag ser dem. Och det är jämt 50+ kvinnor som delar dessa gräsliga saker.
    Samma personer delar alltid ”Nu ska vi se vilka av mina fb-vänner som har ett hjärta. 5 personer får beskedet att de har MS varje dag. Dela inte utan kopiera och klistra in om du tänker på någon som..blablabla”

    1. Emma skriver:

      Jaa! Fyyyy! 50+ är fan värst på fb. De tar dåliga selfies, o lägger upp samma bild 20 ggr!

      De där testen har jag en fb-vän som jämt tar och så kommenterar hon dem. Typ ”Lena, du är omtänksam och glad. En vän som dig skulle alla ha!” Då skriver hon ”tack, vilka fina ord ❤ vad säger ni, visst stämmer det?” Sånt fiskande ?

      1. Bloggbevakning skriver:

        Jag borde nästab styra upp ett inlägg där vi samlar alla saker ni fått upp i flöden och som retar gallfeber på er. Anonymiserade så klart. För att få en klar bild av vad vi lägger mest energi på att störa oss på. ????

      2. FitterBittan skriver:

        Hahaha. Alla över 50 och alla över 40 gör vissa saker, särskilt irriterande saker. Tack, jag behövde verkligen läsa hela den här tråden. Och jag är inte sarkastisk, jag fnissar hjärtligt samtidigt som jag försöker komma på vad jag gör som är typiskt medelålders. Dessutom bor jag i en liten stad. Om jag skall ha riktigt mycket självinsikt trorjag att jag uppfattas som lite arg på just FB. Mest på folk som inte vet vad källkritik är.

        Det är sjukt svårt att klura ut vad som är irriterande hos sig själv, men jag gissar på att jag framstår som en gnällröv.

        Mitt värsta är däremot människor som bara konstaterar saker och gör sina åsikter till obestridlig fakta. Oavsett ämne. Besserwissers i sina statusrader alltså.

        Och människor som är lite småkorkade och fortfarande tjatar om saker som varför man måste säga chokladboll när man inte behövde det när hen var liten. Omedveten elakhet. Medvetna elakheter i statusraderna är värst. De ryker ganska snabbt.

        Har även blivit raderad som vän pga att jag var elak. Världens konstigaste påhopp var det verkligen, dessutom en irl-vän och inte bara en url-vän. Men det är för långt och med twists and turns för att skriva, och rätt ointressant.

        Jag har ju problem med ordransonering som det är. 🙂

        1. J skriver:

          Hahaha pappa är en sån som lägger ut 5st likadana bilder… fast är glad att han försöker iaf lille 71åringen <3

  9. EnsamvargISkogen skriver:

    Alla uppdateringar överhuvudtaget.

    1. Matilda skriver:

      Haha ja, gör det enkelt. Om alla vore som jag på Facebook hade det varit svintråkigt och tomt.

  10. Emelie skriver:

    Den absolut värsta är facebook-typen som alltid skriver *styrkekram* när det absolut inte hänt någonting, men någon bekants bekantas kryptiska status som hintar med ”att alltid händer det mig!!!!!” bara måste kommemteras.
    Denna facebooktyp förekommer också bland kommentarer på bilder med dom nya fräcka och rörliga facebook emojisen, där den mest populära är hunden med ett bankande hjärta.

    Denna människa är oftast som alltid 40+

  11. Anonym skriver:

    Allihop! 😉

  12. anonym skriver:

    Har inte detta problem för jag har hoppat av. O kommer aldrig komma tillbaks någonsin. Hualigen för tex grannen som blir sur när man inte svarar. Han skrev han sitter o äter ostsmörgåsar. Där tog mitt tålamod slut.

  13. J skriver:

    Jag stör mig på folk som stör sig på folk. Fan ingenting någon skriver duger någonsin. Avregga er från fb/insta osv så slipper ni alla andra äckliga människor.

    1. Anonym skriver:

      jag stör mig på folk som stör sig på folk.

      1. Maria skriver:

        Jag stör mig på folk som stör sig på folk som stör sig på folk.

  14. two of a kind skriver:

    Camcam, önskar inlägg om detta: https://lailas.me/2017/03/25/for-fet-for-att-vara-trovardig/

    En fotomodellsliknande varelse som menar att utseende går före kunskap tydligen … Hon bloggar på loppi så hennes blogg är nog hyfsat stor.

    Själv stör jag mig mest på mansgrisen och den där som skriver kärleksmeddelanden som borde varit privata. Samt de som delar alla möjliga länkar utan att ens fundera över sanningshalten.

    1. Anonym skriver:

      Har läst hennes text 2 gånger nu och vet inte vad jag missar? Eller om jag missförstår dig. Var skriver hon att utseende går före kunskap? Själva grejen var väl att det var en HÄLSOminister som var ganska kraftigt överviktig och därmed kan man dra slutsatsen att personen kanske inte lever så hälsosamt. Bloggaren skriver ju själv ”Det måste ju finnas en förklaring till att just hon har fått den titeln och posten som hon har, för den har inte kommit gratis, så mycket vet jag. Så jag antar att hon gör ett riktigt bra jobb och att hon förtjänar titeln mer än någon annan”
      🙂

      1. two of a kind skriver:

        Du tycker inte att hennes titel ” för fet …” Säger lite om hur hon egentligen tänker? Jag hade aldrig ens reagerat på nåns utseende. Finns väl massor av gravt överviktiga gubbar på olika poster men de ifrågasätts aldrig (och tror knappast de skulle gjort det ens om de satt på hälsoministerposten) Varför skulle hon göra ett sämre jobb där än nån annan?

    2. J skriver:

      Blir så trött på såna där mammabloggare. Så tråkiga och ingen substans.

  15. Asterixia.se skriver:

    6. Mansgrisar har jag svårt för.

    1. Matilda skriver:

      Samma här! Plockar bort dem direkt från vinlista för att slippa bli på dåligt humör efter varje statusuppdatering.

      Själv är jag nog ingen eller extremt tråkig. Har fb för att kunna snoka och uppdaterar aldrig.

  16. Pigan skriver:

    Nr 4. Har dock lämnat Facebook.

  17. ah skriver:

    Variant 20: Personen som aldrig uppdaterar och därför inte har något man kan stalka.

  18. Amanda skriver:

    Utan tvekan nummer 1: Den odrägliga förhållande-typen. Om man nu har en sån bra relation, varför umgås man inte och säger det till varandra direkt istället? Varför har folk sånt stort bekräftelsebehov att hela världen måste veta om allt som händer i deras relation?!

    1. Anonym skriver:

      De flesta som är så där brukar göra slut inom något år.

      1. Amanda skriver:

        Jag vet! ? Och typ alla andra vet det också. Det är en av anledningarna till att det blir så extremt pinsamt.

  19. Anonym skriver:

    Jag stör mig på nr.2, favoriten är min mamma som inte ser skillnad på Facebook, Google, sms och sitt personliga fotoalbum. Statusar som ”katt diarré” och bilder på helt random saker som profilbild är vanligt. Lite då och då får jag rycka in och radera när hon ringer i panik ?

    1. Anonym skriver:

      Roligaste är dock att hon får likes

      1. Anonym skriver:

        Låter som när P Wahlgren råkade slänga upp toa-snaps på sin story fast mer regelbundet ???

  20. Anonym skriver:

    Stör mig på nr 1 fast mellan vänner. Idag har jag umgåtts med finaste annikaliisa och hon hade med sig GODASTE kladdkakan ever omg detta måste vi göra om!!

    Det irriterar mig utav bara helvete när en människa skriver finaste/bästa om FLERA OLIKA ANDRA?! Alltså det har hänt att människan faktiskt ”har” flera Annikaliisa dessutom, men ÄNDÅ MÅSTE SLÄNGA SIG MED DEN HÄR SKITEN JAG ORKAR INTE.

    Trivia: jag fick redan innan denna hyperbola trend bita mig i tungan pga detta, men då var det en förståndshandikappad släkting som var tvungen att alltid säga ”du är min bästa XX”. Mycket smickrande tills man såg släktingen tala med någon med samma namn som jag. Min värld raserade.

  21. Vivvi the one and only skriver:

    Folk som lägger upp ultraljudsbilder och skriver 1+1=3 osv. Jag har inget emot gravida men kom på något originellt.

    När folk ändrar sina relationsstatusar. Man behöver inte ha det på Facebook för att det ska vara legit.

    Folk som delar minnen som är relaterade till sina barn. Det räcker med alla bilder som lägga upp på dem ändå.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha! Jag trodde det var Dessie som var i farten igen om räknade timmar. ? (?)

  22. Anonym skriver:

    Typ alla över 45 på Facebook? Hoppas ingen tar åt sig men typ äldre kvinnor som bor i någon liten stad, har väggord och profilbilderna är exakt samma bild men upplagd under olika tillfällen. Det störiga är att de gör inlägg i tid och otid och förmodligen fick en etta i svenska. Typ ”godmorgon! Idag blir. det en jobbar dag sen fika me älldsta dottern !!!” sen vänder det och de skriver typ ”JAHA då vet man vem man kan lita på !?! Fallska vänner nej fy fan så satnans trött på de !! Nån som känner igen sej ??”

    Utöver detta postar de ALLTID de där totalt onödiga ”Mitt namn betyder Vänlig, Omtänksam, Pålitlig” och skriver typ ”Ja stämmer bra tycker ja om man får va lite ego ?? Vad tycker ni mina f b – vänner??”

    Dock kan man ju visserligen förlåta dem eftersom de inte vet bättre men blir så irriterad att jag alltid avföljer dem

    1. Emma skriver:

      Hahah ja! Jag kommenterade om det lite längre upp. Jag bor uppenbarligen i en liten stad! ?

      Standard är ju också ”Nej NU har det gått för långt!!!! Der är väl själva faan att folk inte kan skilja på mitt o ditt!!” Ok så nu gick det för långt… När DIN kruka blev stulen, inte när det drabbade någon annan ?

    2. Camimami/Mamselamsen skriver:

      Jag är 60+ och avskyr alla som lägger upp pamfletter med ”klokord” om livet. Man ska vara positiv och livet är underbart o.s.v.
      Jag har dolt många i mitt flöde som bara håller på med sådant.

    3. Camimami/Mamselamsen skriver:

      Jag har avföljt många som försöker sprida politiska åsikter. Jag skriver en helt neutral sak och så slutar det med kommentarer och ilska från båda falangerna. De vräker ur sig inövade floskler. Så…. bort, bort, bort

    4. Carina Gustafson skriver:

      Hoppas ingen tar åt sig, är det inte det du vill, taskig syn på människor och klassa dem efter inlägg på fb, jag hade 5:a i svenska, kan tom stava till god morgon.

    5. FitterBittan skriver:

      ???

      // 47-åringen

      Detta föranleder nyfiken fråga eftersom det verkar råda konsensus om just medelålders. Hur ung är man när man åldersplacerar spot on mellan 40 och 50?

      För jag håller med. Mycket tester. Mycket godmorgon. Dåliga profilbilder alt. profilbilder med för mycket filter på. Men det stör mig inte.

      (OBS: jag tar heller inte åt mig av åldersklassificering)

      Styrkekramar! ??

    6. Anonym skriver:

      Dom har säkert inte vantar på vintern heller!

    7. M skriver:

      Hahaha skrattade högt när jag läste det där & kom att tänka på min mamma. Vi båda bor inte i en småstad dock,om inte Stockholm har blivit mindre förstås.

  23. Carina Gustafson skriver:

    Folk får väl skriva va de vill, behöver inte gilla allt, bara att scrolla vidare…

  24. Anonym skriver:

    Var mer politisk på FB förut, det gick inte hem 😛 Folk unfriendade som galningar.
    Numera är jag säkert irriterande (bilder på barn och katter) men det verkar trydligen vara mer okej.

    Saker som får mig att ta birt folk på facebook: dom som delar de här JÄVLA artiklarna om hur dåliga alla föräldrar är jämt. vi dödar barn med socker, vi vill inte umgås med våra barn osv.
    och alla som delar något av joakim lamotte 😉

  25. Kattis skriver:

    Jag får nog klassa mig själv som en like-fiskare. Men kanske mixar med den ointressanta? Tycker själv att jag är ganska rolig! Haha. Och som i helgen när jag träffade stora delar av min släkt så fick jag flera kommentarer om hur rolig jag är på facebook. Men vet också att flera av mina vänner avföljt mig för att slippa se eländet ;D mina uppdateringar är som regel observationer jag gjort under dagen med en rolig twist typ. Jag ser facebook som ett konstverk jag jobbar på.. mmm 🙂 älskar facebook!

    Hatar egentligen bara ettan. Kan ha överseende om man är nykär (även om det också är fånigt.. Men ny kärlek kan göra en lite dum). Här två kompisar som snart varit ihop i 2 år. Eller ja. Dom gör slut minst en gång i månaden, har stora bråk varje vecka. Men på Facebook är det ständigt gulligull. Irriterande!

    1. Anonym skriver:

      Det är ju det bästa när man vet hur mycket dessa par bråkar egentligen men på fb är allt så himla bra och rosa fluff ??‍♀️

  26. Anonym skriver:

    En kille på min fb la upp ungefär samma status varje fredag: ”då var det fredag i blodet igen!” (Perikleslåt)
    Detta höll på i ca 2 år..

  27. Elin skriver:

    Tycker det är så andefattigt på FB. Har blivit så att ingen just skriver någonting med undantag av om de är på resa. Då kommer en massa skrytbilder som inte intresserar mig alls.

  28. Alice skriver:

    Helt klart nummer 1, seriöst det är ju det största tecknet på att ett förhållande inte är särskilt lyckat..
    Jag passar nog inte riktigt in på nån, om jag postar en status så är det bild när jag är på nåt större event, eller när jag mår skit & skriver några deprimerade ord, ofta från någon låt, som jag sen raderar & får ångest över vem som hann se mitt ”privata” inre tankesätt

  29. Elin-pelin-päron-pung skriver:

    Jag stör mig på alla utom 2 och 3. Jag brukade dock vara en likes-fiskare själv, så jag kanske är partisk. 😉 nr 1 är vedervärdig mellan vänner också, typ ”Dagen har spenderats med bästa Kajsa-Kerstin, vi tog en lång promenix runt sjön och åt världens godaste lasagne till lunch. Det här måste göras om snart ♡♡♡” Och Kajsa-Kerstin gillar och kommenterar ”Jaa bästa dagen, mycket mycket snart ♡♡♡”. Liksom vem försöker ni övertyga?

    Jag vill också lägga till typ nr 14 – Nostalgiska resenären. Den unga vuxna som var på en ”hitta mig själv- resa” i indien/australien/asien och fortfarande postar om det flera månader eller år senare med typ ”Bästa tiden i livet, ta mig tillbaka </3" eller utläggningar om hur de har blivit så djupa och förstår saker om världen och människor som iiingen annan förstår som inte "hittat sig själv", ackompanjerat av någon citatbild med en stjärnhimmel som bakgrund.

    Jag postar nästan bara bilder på mina hästar (kanske någon gång i veckan, max) och får alltid likes av andra hästfrälsta, så där bedömer jag att intresse finns. Mina hästar är ju finast och bäst i världen 😉

  30. Lisa skriver:

    Jag har svårt att placera mig någonstans här men är nog nummer 8 ibland haha. Blir trött på alla PK-människor på Facebook.

  31. Anonym skriver:

    Jag lägger bara upp någon post när jag är förbannad på något, sen om inte alla fattar min humor skiter jag i, mer sånt till folket!!
    Eller bilder på mina hästar nån gång.
    Hatar alla gym uppdateringar, skiter i om du gör cx, xv, yoga, spinning whatever..
    Och dom som postar 10 ggr per dag om deras tråkiga dag, ingen bryr sig!

  32. Anonym skriver:

    Kom på en jobbig jag upplever ofta! Folk som taggar varandra – typ ”Spa med min fina Namn Namnisson, så himla skönt” och så kommenterar Namn Namnisson direkt efter ”jaaa så otroligt mysigt”
    Man ba NI ÄR med varandra ALLA vet det, varför bekräftar man när man sitter bredvid?

    1. Lisa skriver:

      Ja! Verkligen! Och jag stör mig på folk som överanvänder hashtags. Typ: #lazySunday#Coffee#SelfTreat#GoodDay#Love#Relaxation#Cosy man bara: jag fattar! Ge dig liksom!

  33. ZH skriver:

    Jag måste vara nr3, men det är endast för att jag precis tog mitt körkort och lyckades på föööörsta försöket(!!!!!) ( stor bedrift om man tar det i Stockholm tydligen) så då skrev jag, ”vart är min rosa Mercedes?” Med en tillhörande video där jag i princip förlorade vettet för att jag klarade det. Så, sån är jag ?

  34. Annapannatheskibanana skriver:

    ” Åååh nej nu har lilla pluttigubben magsjuka igen!! Denna omgåmg med magsjuka luktar värre än den förra!!!” #mammaslillhjärta#magsjukaigen

    Det finns folk för varenda tänkbara status i hela världen.

  35. Anonym skriver:

    Nr 2:an blir jag inte så irriterad på…. om NÅGON gör så, så länge inte ALLA gör så. Kan ibland vara uppfriskande att gå in på en sån persons sida.
    Men däremot blir jag irriterad på dom som pratar för mycket om Law of attraction, att allt blir bra bara man tänker posetivt. Som lixom ska försöka få alla att tänka lika posetivt som den så dom ska bli lika lyckad som den ungefär

  36. Susawoo skriver:

    Alla som tjatar om studenten när det är mer än tre månader sedan de tog studenten. Liksom, gå vidare. Någonting har väl hänt i livet sedan 2013?

    Hade sådana i mitt flöde. Blev så irriterad för studenten var så överskattad.

  37. vvv skriver:

    Själv lägger jag endast ut bilder från familjetillställningar eller byter profilbild om jag bytt hårfärg. Annars har jag bara facebook för messenger…… eller vänta ibland lägger jag upp bilder på min polares katt i konstiga vinklar och positioner på hans wall (eller ja, hans katts wall, för han har ingen egen.)

  38. Linda Monroe skriver:

    Antagligen klassas jag som nummer tre, haha! Men jag har ju faktiskt många när vänner och släktingar på Facebook, och jag vill ju dela mina lyckliga ögonblick med dem? Räknas det ändå som att fiska likes? Och när jag lägger ut mina feministiska frågor och åsikter, räknas det också? Jag skulle anta det iallafall.

  39. Anonym skriver:

    När det är ‘snökaozzz’ typ i hela Sverige och varenda kotte skriver inlägg om att det snöar….Nähä? Snöar det? Ok!

    Men jag har nog oxå gjort statusuppdatering om vädret nån gång ?

  40. Anonym skriver:

    Jag gillar inte att läsa dom som skriver om för mycket politik & allvar. Eller för mycket gnäll. Helst ska det vara en bra ballans mellan allvar & glada saker

  41. LINN! skriver:

    Jag var en nr 1-typ när jag var nykär (för fyra år sedan) och på det var jag nog även en nr 2-typ till och från. Nu är jag mer en nr 7. Gick upp 30+ kg under sista graviditeten och postar gärna en bild då och då på min ”resa” till normalvikt igen. Mest för att det sporrar mig att fortsätta (hur pinsamt är det inte att sluta helt plötsligt nu när man har varit så flitig på att uppdatera flödet med sina gymbilder?) och vänner som skriver fina kommentarer om att jag är duktig ger mig också motivation.

    Men. Jag avskyr nr 4. Och bonus. Var bra vän med en sån (var, inte är). Det var så synd om henne, hon gjorde allt för alla hela tiden, men vad fick hon tillbaka? INGENTING!! En gång messade hon mig och skrev ”bryr du dig inte alls eller?!?”. Fattade ingenting tills jag såg hennes status på fb. En typisk nr 4. Jag hade inte gillat eller kommenterat, alltså brydde jag mig inte (det gjorde jag visserligen inte, men just den gången hade jag inte ens hunnit se hennes status).

  42. Stalkerkvinnan skriver:

    Har en tjej på min facebook som jag hatälskar att vara vän med, det är drama hela tiden. Ena veckan HATAR hon sin man, han är otrogen och alkoholist enligt henne och hon hänger ut honom totalt (hon är en ökänd mytoman bland oss som känner henne så vi tar det med en enorm skopa salt), ibland är det kärleksbombningar deluxe. En gång dök det upp en bild på hans rygg full av sperma vilket fick kommentarsfältet att explodera av hennes släktingars äcklade kommentarer. Sen hänger hon gärna ut vänner, familj och alla som kommer i hennes väg. Hon hamnade i en beef med hans mamma en gång varav mamman började posta bilder på överviktiga människor och tagga henne i bilderna med nasty kommentarer till. Det hela är som en stor cirkus. För ett tag sen gifte de sig, vettefan vart det här kommer sluta… Måste posta den här kommentaren under kodnamn pga tar hon bort mig så försvinner en massa underhållning (och sperma!) från min feed </3

    Sen hatar jag alla som delar saker från "Att överlista jante" och "Fredags fräckisen" (ska vara särskrivet). Det är verkligen deprimerande.

  43. Louise skriver:

    Jag är nr 2 helt klart ?. Och hatar nr 7!! Skiter i ert jävla gym, finns fan inget tråkigare än att vara där.

  44. Fd Mi skriver:

    Har en gammal bekant på Facebook som skapade ett eget konto till sitt barn när hen var typ ett halvår gammal. Alltså, en bebis med ett fucking jävla Facebook-konto. Ibland skriver hon statusar om vad hon gör och taggar barnet i statusen.
    Spyr.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG