”Better place (Tille’s song)”

16:17 8 Apr 2017

Den här sången skrev jag till en liten pojke som hette ”Tille” men det känns ändå som att den kan passa in idag.
Vi kommer alla ses igen på ett bättre plats. <3

Och nej, jag får inte en spänn för den här låten. Jag har upplåtit alla pengar som den drar in till ”TilleLilles fond” till förmån för forskningen kring Epidermolyis Bullosa.

36 kommentarer | “”Better place (Tille’s song)””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Åh Tille minns jag.

  2. Maria skriver:

    Camiiiiillaaaaa, var är bloggbevakningen? Jag förstår att du vill visa upp din musik men nja tycker det är lite cringigt.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det får man tycka fast idag skiter jag i det. Snart kommer det kattungar och annat för att hålla lågan uppe idag. Så cringe’a på du!

      1. JoTjenaMors skriver:

        Har ingen gillaknapp men visar min uppskattning så här. Och du lägger upp precis vad du vill tycker jag. 🙂

        Jättefin låt och du sjunger kanon med en inlevelse som ger mig ”gåsbumpar”

    2. asterixia.se skriver:

      ”En ny, uppdaterad blogg om bloggare och sociala medier.”
      Står det någonstans i cyberrymdens oskrivna regler att CamCam inte får bevaka šig själv?

        1. The real Hmm skriver:

          Maria: Jag satta mig på händerna för för första gången på länge så kände jag för att skriva kraft-ord till dig, men eftersom att jag tycker idag ska gå ut på kärlek istället för hat så får du här en massa hjärtan och en förhoppning om att du mår bättre imorgon.

          💛💗💚💕

          1. anonym skriver:

            Bra skrivet thé real … kan vi inte slopa hårda ord mot varandra o istället stötta o berömma. Snälla idag behövs det. Kramar till alla ta vara på er.

    3. M skriver:

      Maria, kanske är det så att du inte bor i Sthlm eller så har du kanske bara väldigt svårt för att sätta dig in i den svåra stund som faktiskt Sthlm/Sverige/vår fria demokrati ställdes inför igår.

      Här i Sthlm så är alla otroligt tagna efter gårdagens händelse. Alla tänker nog ”det hade lika gärna kunnat vara jag”. Det är otroligt omskakande att någon sånt här fruktansvärt har hänt på en gata där många av oss ofta går på.

      Jag tycker att det är väldigt respektfullt av Camilla att en dag som denna dra ner på tempot på bloggen.

      💛💙

      1. Ida skriver:

        Det är möjligt att hon inte bor i Sthlm och det inte blir lika ”verkligt” för henne. Liksom jag inte läst att någon större bloggare har nämnt bussolyckan i Härjedalen som skakade om hela vår kommun, eftersom vår kommun inte råkar vara Sthlm.
        För mig när allt detta kommer på en och samma gång, så känns det nästan nattsvart. Båda är svåra tragedier och vi är alla i sorg.

        1. :) skriver:

          Bussolyckan var otroligt tragisk och ledsam men också just en olycka.
          En terrorattack är en medveten attack mot ett helt land. Det går inte att jämföra med en olycka. Det sker olyckor varje dag i vårt land men tack och lov inte terrorattacker.

          Så ni får bita i det sura äpplet att landet inte försätts i chock över bussolyckan. I det stora hela känns det dumt att tävla i katastrofer just nu.

          1. Malins bilder skriver:

            Fast vet du jag tycker att media i stort (kanske inte just bloggare) kunde ha rapporterat bättre från bussolyckan. För dem som drabbats är bussolyckan nog i samma storleksordning. Nej, vi kanske inte ska tävla i katastrofer men nog kan vi tycka att allas sorg är lika allvarlig – låt oss inte vikta åt nåt håll i dagar som dessa. Camillas sång kan väl få vara lika mycket för dem som omkom i olyckan som igår?

        2. Malins bilder skriver:

          Jag tänker att det mest säger saker om media egentligen. Naturligtvis är människor i Härjedalen inte mindre värda att uppmärksamma – det får väl bara ett större genomslag på grund av mängder människor och företag som är koncentrerade i Stockholmsområdet. Tragedier båda två. Idag tycker jag inte vi viktar sorg. Tänker att den som känner att Camillas sång fyller ett behov lyssnar på den och tar till sig oavsett orsak. Beklagar er sorg.

      2. Anonym skriver:

        Jag förstår helt och fullt att ni i Stockholm är väldigt påverkade av det som hänt. Det är fruktansvärt och bedrövligt. Samtidigt så är det orimligt att tro att hela Sverige reagerar likadant som ni, trots att vi självklart känner med er. Förhoppningsvis kan livet mycket snart återgå till det normala och fortsätta som vanligt för de allra flesta, innan rädslan får fäste alldeles för starkt.

        1. M skriver:

          Jag säger ingenting om att alla borde blir lika påverkade av det som skett, som vi i Sthlm blivit. Men med det sagt så anser jag det ändå väldigt respektlöst att börja klaga på Camillas val av uppdatering en dag som denna.

          Backa bara. Försök ha lite förståelse iaf.

      3. Maria skriver:

        Men vet du vad! Mina föräldrar bor i Stockholm och jag växte upp där. Men detta är väll ingen personlig blogg? Har den förvandlats till det? Om jag vill läsa om Camilla och hennes musik skulle jag isf gå in på hennes privata blogg?

        Attacken i Stockholm är hemsk, men som halvsvensk med rötter i Mellanöstern så känner jag samma som när det blir en attack i mitt andra hemland. Och det är många fler attacker och dödsfall där. Jag var förberedd på att någonting skulle hända i Sverige/Stockholm. Var ingen annan det? Har länge undvikit (OBS OBS inte offrens fel) stora folkmassor och gator på fredagar sen länge.

        Och känner mig hedrad (not) att TRH kände sig illa tvungen att kommentera för att ge mig kärlek. Tack! Kunde ha behövt det när en bomb tog livet av min fabrors familj för några år sen. Men nja, jag kan väll fortfarande inte sätta mig in i hur hemska ni Stockholmare känner er 🙄

        1. Ellen skriver:

          Bra skrivet! 🙂

        2. M skriver:

          Och där fick jag förklaringen till varför du verkar vara så känslokall och respektlös.

          1. Maria skriver:

            Och vad menar du med det?

    4. Mia skriver:

      Alltså så jäkla tröttsamma kommentarer. Det är INTE din blogg, det är Camillas, hon gör således precis vad hon själv vill. Vill hon framhäva sig själv, så fine, vad f**n gör det? Låten är ju otroligt fin och passar verkligen som tröst, en dag som denna. Låt de puckade kommentarerna vila idag, tack!

  3. anonym skriver:

    Men gud vad fint. Verkligen blev riktigt tagen kram.

  4. MiaD skriver:

    Åh tack. ❤

  5. Julia skriver:

    Underbar, fastnade direkt! Går och nynnar på den hela tiden ❤

  6. Evvo skriver:

    Bara jag som stör mig på att folk missbrukar ordet ”cringe”? Haha

  7. Hum skriver:

    Den har jag liggande här hemma, lyssnar på den ibland, den passar väldigt bra just i dag.

  8. CHarlotte skriver:

    Finns din gamla blogg kvar ngnstans?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Den är låst just nu men jag funderar på att öppna upp den igen. Finns många bra grejer där.

      1. anonym skriver:

        Camcan gilla knappen finns o går o trycka på men när man går in har det försvunnit att jag gillade inlägget. Men ok är inte hela världen.

  9. Maria skriver:

    Åh Tille.. ❤ Längesen jag tänkte på honom. Shirley Clamp sjöng ju en sån fin sång om honom med har jag för mig?

  10. R skriver:

    Finns hans fond kvar? Kan inte hitta något men vill gärna skänka en liten slant.

  11. Hanna skriver:

    Vem är Tille? Varför vet alla utom jag vem det är?

  12. Åsa-katarina skriver:

    Du sjunger inte speciellt bra.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Och ändå blev jag ”Outstanding student of the year” samma år som den spelades in. 😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG