Ett föredömligt inlägg!

16:00 25 Apr 2017

Josefine Knave:


Här är alla Josefins bilder och länkar i bloggen.


Saxat från Josefins blogg.

I en bloggvärld där de flesta tar hela adlinksinlägg från diverse portaler och bara slänger upp tillsammans med en länk så gör det mig extra glad att se det här inlägget av Josefin Knave där hon både skriver utförligt om varje sak hon länkar till men också förklarar för sina läsare vad adlinks faktiskt är.

Det blir både mer personligt men också extra inbjudande när man vet att det faktiskt är personen i fråga som satt ihop inlägget, produkterna och länkarna.
Det känns liksom inte lika girigt som till exempel ett adlink-inlägg hos Paow i mars som handlar om den perfekta julklappen eller hur man bäst höstmyser i februari.

Tack för tips!

7 kommentarer | “Ett föredömligt inlägg!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanna skriver:

    Dock är det inte ok enligt konsumentverket att kalla det för adlinks i Sverige. Dom vill att man använder orden reklam eller annons när man annonsmärker. Därför borde alla bloggare skriva annonslänkar/reklamlänkar.

    Att Kenza skriver adlinks är inte konstigt då hon har mer utländska än svenska läsare men har du en blogg som skrivs på svenska så ska man använda annonslänkar/reklamlänkar.

    Info: https://influencersofsweden.se/influencers-episod-57-reklamombudsmannen-elisabeth-trotzig/

  2. Henrietta skriver:

    Aaaawwww, Lady Dahmer frågar efter stöd för sitt feministiska arbete, igen. Den här gången lovar hon betala skatt och allt också. Good for her!
    Var det så att gåva kanske inte riktigt räknades som gåva i det här fallet hos Skatteverket?

    1. Kristin skriver:

      Du verkar ha något emot att LD frågar efter pengar för sitt arbete? Har du samma problem med att tex Lamotte gör det? Är uppriktigt nyfiken.

      1. Henrietta skriver:

        Noup, har inga problem med det, så länge man betalar skatt som alla andra.

  3. AJ skriver:

    Ja det var lite skillnad mot Englas snabbt ihopslängda adlinks från Boozt.

    1. Engla skriver:

      Vet att du verkligen inte gillar mig men ändå läser bloggen så svarar dig gärna på ditt påstående 🙂 Jag gör alla mina kollage & tips själv och det senaste tog ca 2 timmar att göra. Jag vet inte om det beror på att mitt huvud inte fungerar lika bra som förr men det är inte gjort på en kvart och tar sin tid. Om det nu spelar roll. Mina tips är sådant jag själv gillar, vill köpa eller har köpt. Jag brukar ju ofta visa upp produkterna sedan i outfits om jag köpt dem. Kram/Engla

      1. AJ skriver:

        Ok, då är det väl tur att du inte har ett ”vanligt” jobb.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg