Ett steg längre bara..

18:00 9 Apr 2017

Petra Tungården:

 


Haha! Hur är klänningen i storlek?

Några timmar efter terrordådet i Stockholm så ramlade det in ett inlägg hos Tunis om en klänning – en blogg vars innehavare befann sig i Tel Aviv när dådet hände – och JÄVLAR vad det höggs i kommentarsfältet på en gång.
Petra var smaklös och helt oförmögen att prioritera påstod skribenten Pella som tydligen inte hade något viktigare för sig heller i denna tunga stund än att läsa bloggar.

Tanken slog henne aldrig att Petra kanske tidsinställt sina inlägg och förmodligen la all tid och energi på att få tag på sina nära och kära i Sverige istället för att kolla sina eventuella inlägg?

Tänk ett steg längre..
Snälla nån, jag brukar påpeka Tunis hysteriska adlinkande men inte ens jag trodde för en sekund att Tunis satt sig och lagt upp inlägg med tillhörande adlink någon timme efter dådet.

Kanske hade Pella ett behov att ta ut sin oro och ilska på någon men att ta ut det på en stackars bloggtjej och hennes klänning?
Skrik i en kudde – det gjorde jag!

Nu har jag tagit ett första steg mot att övervinna min rädsla. Jag tog med mig familjen och gick ut för att bowla och äta middag.
Med tanke på att jag inte lämnat lägenheten sedan dådet i fredags så är det ett stort steg för mig. 
Och att 13-åringen kom hem från sin handbollscup var nyttigt för mig. Jag fick någonting annat att fokusera på – att svara på hennes frågor och på att få henne att känna sig trygg. Det fick mig att sluta fokusera på min egen rädsla för en sekund för oavsett hur rädd JAG är så är jag den vuxna här och måste finnas där för henne och hennes bror.

Tack för allt pepp och stöd bland kommentarerna. 
Rädslan FÅR inte vinna!!!

10 kommentarer | “Ett steg längre bara..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lina skriver:

    Varför ser hon så stel ut i ansiktet?

    1. M skriver:

      Botox, botox, botox….

  2. anonym skriver:

    Men tror en del att det som hänt blir bättre om vi drar ner andra?!! Nej o vi ska visa omtanke o vara medmänniskor. Nu kommer påsken min o mångas favorithögtid. För våren är här o vi kan ha öppna hjärtan o se varandra.

  3. Nej tack skriver:

    Mona kränger plåttuppar som aldrig förr – ett specialerbjudande för läsarna bara under 24 timmar (tiden började ticka idag kl. 11.15). Fy fan vad vidrigt.

    1. Maria skriver:

      Varför vidrigt?

  4. Viktoria skriver:

    Tyra har på instagram svarat att butiken är stängd/ de saknar personal. Hon sköter nu själv starriders instagram eftersom även den vart vilandes. Hon skrev tidigare att hon har ptsd och inte kunnat öppna datornens, än mindre svarat kunder och leverantörer på månader… Själv ka jag en beställning som aldrig skickades. Hur går detta ihop med att starrider ”växer” så mycket? Hon sysslar ju med bedrägerier om hon gör reklam och tar ordrar men inte skickar varorna?

  5. Tina skriver:

    Men jag måste ändå säga.. Att jag tycker det kändes lite halvskevt att hon la upp just denna bild på instagram, till en text där hon skrev om attentatet. Varför jag tycker det är skevt är för att en såpass glad bild till den texten kändes väldigt fel. I alla fall när ingen förklaring nämns (om bilden) i texten. Hade hon skrivit ”här var vi lyckligt ovetandes…” hade jag förstått, men detta blev bara skevt för mig.

    1. Spyless skriver:

      Häng upp dig på fler skitskare vetja.

  6. Anonym skriver:

    Tips Camilla. Det sägs att mässlingen har utbrott över hela EU och även i Sverige. Ska bli spännande och höra från alla antivacers. 😉

  7. Anonym skriver:

    Jag håller med om detta från bellas blogg.

    JEN
    6 TIMMAR SEDAN
    SVARA
    Tycker fortfarande att det är osmakligt att du skriver om en terroristattack med flera dödade och skadade samtidigt som du skriver om din grannes inredning.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg