Får man ändra sig eller är det pengarna som talar?

06:00 28 Apr 2017

Petra Tungården:

Vi flög Norwegians direktlinje och dreamliner dit där man dessutom får ha med sig 2 x 20 kg väskor plus två handbagage a la 15 kg. Vilket vi tog fasta på som ni kan se.

Deras nya premiumkabin är grym. Mycket större säten, som man kan fälla helt bak och allt är sprillans nytt – megalike. Flighten till LA tar 10 timmar. Jag jobbade halva flighten och sov halva. Får så mycket gjort när jag flyger, så skönt när det är ingen som kan störa en.//Petra

Petra och hennes crew flyger till Los Angeles och givetvis är det i samarbete med ett flygbolag och i detta fall Norweigan som hyllas å det grövsta!
Det är verkligen SÅÅÅÅÅÅ bra och allt är bara sååå bra!
Asså, så himla braaa!

Detta är lite intressant med tanke på hur hon skrivit om bolaget tidigare.
Arg som ett bi bloggade hon om deras kundservice och hur deras icke-bemötande är oacceptabelt!
350 kr för toalettartiklar när hennes foundation kostar 498 kr?
Oacceptabelt, I say!
Eller som Kishti Tomita skulle ha sagt:

Har Norweigan förbättrat sig monumentalt sedan Petras foundationkatastrof eller är hon beredd att tulla lite på principerna för att få gratis flygbiljetter till Änglarnas stad och med det begrava stridsyxan till flygbolaget – en yxa som slipades sylvass 2013?

Tack för tips, Patricia!

30 kommentarer | “Får man ändra sig eller är det pengarna som talar?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Pierre skriver:

    På det mustiga språket franska använder man i dylika sammanhang uttrycket att någon dragit ned trosorna.
    Uttrycket talar för sig självt, eller hur?

    1. anonym skriver:

      Nej så långt behöver man inte gå vi lever i moderna tider. Har du hört dra ner kallingarna någon gång? 😂😂

      1. Anton skriver:

        Jag har för mig att man drar ned trosorna när man är mutad av Norwegian och kallingarna när det är SAS som mutar. 🙂

  2. Mathilda skriver:

    Haha, ja eller som hon skrev i typ två inlägg tidigare än detta:
    ”Vi landade vid lunchtid igår i Los Angeles. Flighten gick verkligen så snabbt, dock lyckades varken jag eller Fingal sova något.”

    Men klart hon kan sova halva resan om den är gratis! 😉

    1. Lisa skriver:

      Haha ja det tänkte jag också på! Är det sponsrat kan man alltid ändra sin historia : )))

    2. Antonia skriver:

      Verkar som Petra plötsligt hittade den text som Norwegian föreslagit och där skulle det stå om premiumkabinen, bekväma säten så man kan sova ostört eller jobba om man så vill.
      Är man sponsrad brukar det ju finnas åtminstone stolpar som man som företag vill se att ”influencern” jobbar in i ett personligt utformat inlägg.

    3. Karin skriver:

      Haha hur kul!! Happy friyay! 😉

  3. Linnea skriver:

    Det är precis sånt här som gör att jag får upp en hårboll med kattspya när jag ser reklaminlägg. Det hyllas och fjäskas i smöriga inlägg när det är gratis/bjud/betalt. Men det har kanske en helt annan åsikt egentligen.
    Eller sånna som tackar ja till helt märkliga och udda samarbeten, typ att Engla skulle tala sig varm över brunsås på burk eller om valfri överkonsumerande lyxbloggerska helt plötligt har stort intresse för en pryl som gör att man sparar på elkostnaderna hemma…
    Illa skriven reklam som är helt självlysande av ”jag-är-kööööpt”!

    1. Antonia skriver:

      Grundidén bakom denna ”influencer marketing” och ”content marketing” är ju att utnyttja personers trovärdighet i förhållande till följare, beundrare, fans eller vad man nu vill kalla målgruppen.
      Viktigt då att som företag hitta influencers som har en trovärdighet när det gäller att rekommendera den vara eller tjänst det är fråga om. Annars blir det ju bara motsatt effekt.
      Att Zlatan kan rekommendera en rakhyvel eller visst bilmärke är logiskt men att någon som är vegetarian enligt tidigare utsagor plötsligt rekommenderar köttbullar med gräddsås skulle inte bli särskilt trovärdigt. Som exempel alltså.
      Tyvärr är många influencers så gnidna att de i princip ställer upp på vad som helst för pengar. Och företagen är inte tillräckligt måna om att budskapet ska ha avsedd effekt. T ex när Isabella gjorde reklam för grönländska räkor utan att skapa någon som helst trovärdighet kring budskapet. Hon som inte alls kan laga mat och dessutom ofta påpekar detta i bloggen.

    2. AJ skriver:

      Jag glömmer aldrig när Engla gjorde reklam för SILL.
      Hon måste ha fått bra betalt i pengar för hon skulle nog inte vilja fått utbetalt i sillburkar…
      Det skulle hon nog inte tycka vara så kul, det är roligare med gratiskläder från Country dream.😉

  4. e skriver:

    OT: Gabriella Joss avslöjar att Moa hyr sin lägenhet svart i kommentarerna under inlägget ”VI FICK EN LÄGENHET MEN DET KANSKE INTE VAR MENAT”

    1. Anonym skriver:

      Frågan är ju om dom verkligen gör det? Hade dom hyrt den svart så hade dom ju inte kunnat påverka om Gabriella och hennes man kunnat hyra den efter dom? Såvida paret inte känner lägenhetsinnehavaren såklart.

      1. Joanna skriver:

        Moa svarade i en kommentar om hur det blir med Joss hyrande av lägenheten att det Moa och T känner han som äger lägenheten och att han nu ”såklart” inte vill hyra ut till Joss längre.

      2. L skriver:

        Jag tror hon Moa skrivit att det är en studentlägenhet, så då är det förmodligen svart. Sen att studenten som har kontraktet har för avsikt att hyra ut i andra hand en längre tid är ju en annan sak.

  5. A skriver:

    Har ni läst lady dahmers inlägg om att det är synd om folk utan barn?

    1. Sandra skriver:

      Ja oj vad synd det är om mig som kan göra vad jag vill när jag vill. Ha sköna sovmornar och resa jorden runt! mm :)) Så obegåvat att inte begripa att alla människor inte vill ha barn utan göra andra saker med sitt liv!

      1. Alexa skriver:

        Jag har två barn och tycker inte det minsta synd om er 😂 Avis! Njut av sömn och vuxensemestrar ffs 👌

    2. SusannaA skriver:

      Haha men hallå, gillar hur du försöker skapa värsta stormen? Inte som att hon skriver att vi utan barn lever ett meningslöst liv (som vissa andra ibland uttrycker det).

    3. Emelie skriver:

      Är inte förvånad över hennes inlägg i sig, då jag mer än ofta stöter på denna sortens argument av mammor. Det är ju deras verklighet. Och min, som inte vet om jag vill eller vågar skaffa barn, blir ofta ifrågasatt eftersom det för mig inte är en självklarhet.

      Det som stör mig är hur hon bemöter sina läsare i kommentarsfältet. Det är LDs way or the high Way. Läsare som LD vill ska skicka pengar till henne, men kan inte ens be om ursäkt för sina ordval utan tar för givet att dom ska förstå vad hon egentligen menar. Helt utan tanke på vad hennes inlägg kan orsaka för dom som faktiskt inte valt att vara utan barn frivilligt.

      Obs. Är ej samma Emelie som inne hos LD. Bra poänger av henne dock.

    4. Susanna skriver:

      Tycker att du misstolkar lite (med flit kanske), eller bara är anti-ld och därmed tolkar annorlunda.

      Jag ser precis likadant på människor som inte läser böcker. Jag tycker faktiskt synd om de som inte har tid, ork eller ro att läsa en bok/vecka. Dessa personer är även enligt mig dumma i huvudet som hellre gör annat.

      Självfallet förstår jag att vi alla är annorlunda och väljer olika.

      Jag tolkar LD så. Hon ÄR ju mamma. Och när hon själv är så inne i mamma rollen är det ju lätt att känna ”åh vad synd det är om alla som inte gillar samma sak”.

      1. Emelie skriver:

        Att jag anser att hon uttrycker sig klumpigt och är enspårig är inte samma som att jag är anti LD?
        Felet (enligt mig) är inte hennes inlägg i sig. Det är hennes bemötande i kommentarerna mot hennes läsare när hon blir ifrågasatt, som jag tycker är oresonligt.

        1. Susanna skriver:

          Jag svarade inte dig och har inte läst din kommentar. Men varför skulle det innebära att du är Anti-LD bara för att du (och jag) anser att hon har onödigt hård ton?

          1. Emelie skriver:

            Haha jaha! Jag tyckte det var konstigt! Sorry 🙈

    5. Anonym skriver:

      Njaej, fast så tolkade inte jag det och jag är ändå frivilligt barnfri

    1. Jo skriver:

      Ser framemot att få se hur lite hon äter….
      Anna Book måste väl ha varit med in”Du är vad du äter”?

    2. M skriver:

      Så får man damma av skämskudden igen…

  6. Lina skriver:

    Asså SNÄLLA! Kan vi diskutera Petras botox!? Och Annica Englund? Hur kan man INTE vilja le med hela ansiktet? Inget rör sig på deras ansikten!

  7. anonym skriver:

    Jag kan smöra som fan om jag får billiga biljetter o det gäller resor i hela världen. Även en ålandskryssning går bra.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG