Home styling for EVERYONE!!!!!

17:30 22 Apr 2017

Dessie, Jessica Lauren & Sindy Niklasson:

Både fröken Desirée Nilsson, Jessica Lauren och Sindy Niklasson har ökat på CVt i helgen genom att gå någon typ av sponsrad utbildning – utan reklammarkering så klart förutom Dessies lilla hashtag på slutet- för att bli home-stylister.
Andra människor går långa utbildningar för att bli inredare men Dessie, Jessan och Sindy blir det på en helg!!
HURRA!!!
Ska Dessan ha detta som ett verktyg i sin nya karriär på det eventuella mäklarkontoret månne?

Har hon lärt sig hur man pimpar en lägenhet inför visning?
– Färska örter?
– Lime i en skål?
– En flaska bubbel på en byrå med posters från Desenio?
– En kaktus
– En märkesväska hängandes i hallen?
– En coffee table-bok på vardagsrumsbordet?

Jag undrar vad de kommer komma med för andra stylingtips?
– Prada Marfa-tavla?
– Missonikuddar?
– Klongvas?
– Skultunaprylar?
– Färska snittblommor?
– Sänggavel och fjäderlampa?

Se, alla dessa tips och inte en krona kostade det er!! 

Frågan är väl vad Sindy ska ha all denna kunskap till? Pimpa tatueringsstudion lite? Små färgglada överdrag till tatueringsbänken och små doftlus här och var?

30 kommentarer | “Home styling for EVERYONE!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anonym skriver:

    En helg bara?! Undra vad som komma skall efter det. Väntar otåligt vad spännande. 😅😅

  2. Anonym skriver:

    DoftLUS? 🤔😉

    1. anonym skriver:

      Anonym hänger du inte med det är det senast doftlus. Alla köper det. 😆😆

  3. Sandra skriver:

    Haha, jag som inte trodde Dessie kunde bli mer pinsam..

  4. Androgyn skriver:

    Vill fan inte käka müsli som kommit ur ett sånt där provrör… 🙁

    1. MN skriver:

      Också – hur får man upp müslin (eller kanske otrendigt, granolan menar jag såklart) ur provröret när det är mindre än halvfullt? Vänder upp och ner på hela kalaset? Kan man göra det själv isf eller krävs det minst två personer?

      1. Androgyn skriver:

        Orkar fan inte ordet granola på svenska. Jag tänker mig alltid att det är Gran-Ola, som Jan-Ola 🙁

      2. .E skriver:

        Nu kommer jag och är skitjobbig men det är faktiskt skillnad på müsli och granola. Müsli är ”rå” och granola är tillagat i ugn eller stekpanna. Dock håller jag med om att det blivit någon hypertrend med granola..

  5. Anonym skriver:

    Jag önskar också jag kunde få gå på en sådan utbildning, vill också ha ett jobb!

    1. Anonym skriver:

      Det var jag som skrev kommentaren btw

    2. Anonym skriver:

      Vill du att vi ska swisha så du kan gå kursen? tror det finns bättre och seriösare kurser att gå än den här som mer verkar vara ett bloggevent med lite lyxfika och goodiebags.

  6. Viktor Den Store skriver:

    Det jag skulle vilja se nästa gång jag går på en visning är någon som tagit konceptet med citrusfrukter steget längre. Jag vill inte se fem lime i en skål. Jag vill ha som ett stort jävla bollhav av citroner redan i hallen som man måste vada igenom. När visningen är över ska folk ha klampat igenom bollhavet så att det bara återstår en liten lemonadsjö och krossade citrusskal. Då kanske jag blir sugen på att lägga ett bud.

    Dessie, jag litar på dig nu! Make it happen!

    1. En annan S.. skriver:

      When life gives you lemons..🍋🍋

    2. JenPen skriver:

      🤣🤣 ja det vore verkligen originellt.

    3. anonym skriver:

      Och jag vill mötas av katter i alla former o färger. vill köpa ett katt hus o vi ska leva lyckliga där alla dagar. 😻😽😻

    4. Elliane skriver:

      Mäklarbyrån Fantastic Frank har använt sig av det konceptet. 🙂

  7. #freefjodor skriver:

    Fattar inte varför du Camilla går Gabriellas ärenden och försöker tona ner hennes del i denna soppa. Hon har inte sagt förlåt, mer tillägnat ett milslångt inlägg där hon hänger ut Thomas som en lögnaktig, otrohetssökande sambo och Moa som en dålig vän och uppmärksamhetssökande brud. Låt oss göra klart en gång för alla att det finns en person i detta triangeldrama som är en riktigt dålig vän, lögnaktig, otrohetssökande maka OCH uppmärksamhetssökande. Det är Gabriella som försökt hooka med Thomas. Det är Gabriella som ljugit om att det är Thomas skrivit värre saker i chatten än vad han faktiskt gjort. Det är Gabriella som vägrat svara sin vän när hon frågat om detta. Det är Gabriella som kladdat ner varenda kommentarsfält i hela bloggvärlden med sitt ”19 år och gift och mamma till superjason” för att få en fot in i C-kändisvärlden.

    Ta jättegärna upp dina tankar kring denna kommentar i ett inlägg CamCam för jag, och troligtvis många med mig, är långt ifrån klara att älta detta.

    1. Anonym skriver:

      Tycker att det är bra ifall CamCam ibland är objektiv och neutral och inte alltid skriver sin personliga åsikt och det betyder ju inte att hon går Gabriellas ärenden. Hon skriver det som hänt utifrån vad man får reda på i bloggen/instagram sen får läsaren bilda sin egen uppfattning och spekulera.

    2. Hulken skriver:

      Bra att någon mer än jag ser igenom Gabriellas icke-ursäkt. Vissa tror verkligen att bara man säger förlåt är allting okej igen…

    3. emelie skriver:

      Men livet går väl vidare, ? Hon gjorde fel. Ok . Och nu då? Ska hon lägga ner bloggen och byta namn och lämna landet eller vad vill du att hon ska göra?

      1. anonym skriver:

        Nämen bjuda sin snälla man på en fet semester med massage och vipservice varje dag.

    4. 😶 skriver:

      ”Jag och många är långt ifrån klara att älta detta”, men snälla gåååå vidare med erat liv.. har ni själva ingen intressant fritid alls som KRÄVER att få veta mer om andras liv och angelägenheter?

      Hur vore det att sluta bry sig så förbaskat mycket om vad andra gör? Så jävla patetiskt.

  8. M skriver:

    Jaja.. Alla har fattat att Gabjoss har gjort fel. Inte roligt för hennes man och dom berörda. Men efter allt skrivande om henne som varit borde vi andra som inte är berörda gå vidare. Hon vet att alla vet och det är straff nog. Alla gör vi eller kommer att göra fel i livet. Så är det bara.

  9. Anonym skriver:

    Har en iPhone och har försökt ”swipea uppåt när länksidan visas”. Om man bara håller på bilden så kommer det ju upp ”öppna flik” mm. Är nyfiken på vilken mobil du har bara, hehe.

  10. Petra skriver:

    Ska skämskudden fram om man har både klongvas, skultuna prylar och en fjäderlampa hemma🙈🙈

  11. Anja skriver:

    Vad oseriöst det känns att ta just dessa tre profiler.

    Desiree som inte ens bloggar mer. Sindy som är hatat av halva bloggvärlden för alla dumma saker hon har gjort (offentligt). Jessica Lauren som är.. Vem? Har sett henne hänga efter Paula ibland och Annie, men vet inte vad är känd för.

    Inte genomtänkt beslut. Vore det andra, mer seriösa, profiler hade det varit en helt annan uppfattning man fått av bolaget.

    1. M skriver:

      Inredningsfirman har ett samarbete med Lifestyle publishing enligt deras hemsida och alla dessa bloggare är knuta till Lifestyle. Som dock verkar vara rätt oambitiösa i sina val av ”Influencers” med tanke på vilka de valt. Jag får känslan av att det här är små och nya företag som försöker slå sig in på arenan och som i princip knyter till sig vem som helst som kan ge dem lite uppmärksamhet.

      1. A1 skriver:

        Det är så himla synd! Jag är själv företagare och fästmö till en företagare, så jag stöttar företagandet fullt ut. Men bolag – och särskild de nystartade och mindre – MÅSTE företa en research på de bloggare som kallas in.

        Jessica Lauren kan ingenting om inredning, har aldrig visat ett intresse och bor enligt Paula i en trång och liten 1:a med hela familjen.

        Desiree är den som troligtvis får mest utav att delta, men igen, vill man som nystartad bolag representeras och marknadsföra genom hennes döende kanaler?

        Sindy, ja, Sindy.. Henne förstår jag INTE alls att något bolag överhuvudtaget vill kopplas ihop med. Den här flickan har uttalat sig hotande mot sitt eget barn (”ska du ha stryk eller”), hon har aktivt sökt droger på diverse forum, hon har uttalat sig enormt rasistiskt, anställer folk till 0 kr. i lön på sin IG med köpta följare, bidragit till kroppshets med sina kommentarer, hotat Cam och läsarna. Ja, det finns så mycket mer att säga. Skabbigare tös och sämre representant för ett bolag finns nog inte.

        1. jas skriver:

          Om du kollar Jessicas blogg verkar hon mycket intresserad av inredning. Familjen har (enligt paula också) även flyttat till större. Varför man nu skulle veta mindre/vara mindre intresserad av inredning för att man inte har möjlighet att bo i en större lägenhet.

          1. AnnaPanna skriver:

            Nja så värst intresserad skulle jag inte påstå… men att hon är sponsrad upp till tänderna är säkert…

            Finns inte en pinal i hemmet som inte är sponsrat! Och inget i bloggen är korrekt märkt som reklam/spons

            Plus att hon verkar ha ett heeeeelt extremt shoppingberoende…. lyxfällan nästa! Hon har inte en så stor blogg för att kunna tjäna så bra med tanke på hur mycket hon konsumerar.

            Hon är föräldraledig och han jobbar inom bygg tror jag. Plus att hon inte jobbat innan barnen heller så någon hög förädlapenning har hon inte…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG