Huuu!!

12:42 6 Apr 2017

Sindy:

(null)

Jag vet inte om det beror på att jag är nyopererad eller nyss fått mitt snitt omlagt men fan vad jag lider med Sindy som ligger på akuten just nu.
Och med en bebis i magen vilket begränsar hennes smärtlindring.

Hoppas hon kryar på sig!
Skönt att se att hon kunde ta en selfie ändå – beviset på att hon ändå är hyfsat med i matchen. 😜

20 kommentarer | “Huuu!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    Ot men Catrin la nyss upp ett ”samarbete” med en sida som säljer ansiktsmasker och ger oss läsare en rabatt hon har ”fixat”…koden var frakt fritt…låter mer som hon beställt varorna själv och fått med rabattkoden som en gåva (som många sidor skickar med).

    1. Hanna skriver:

      Jag DÖÖÖÖR… Det roliga är att häromveckan beställde jag en nattkräm från den hemsidan, och mycket riktigt.. Kunder som beställer därifrån får en rabattkod om fraktfritt som gåva, då jag fick en. Fan vad pinsam hon är!!

  2. Madelen skriver:

    Men yeeeeeez, vi vet att du har opererat dig, snälla sluta älta det i typ varannat inlägg.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Bra! Då fattar ni också varför bloggen och uppdateringarna går på sparlåga. Skönt. 😔

    2. anonym skriver:

      Märks att en del här behöver träna på sin empati!

      1. Anonym skriver:

        Jag är full av empati, thank you very much! Men när någon tjatar om sin rutinoperation 2 veckor i streck trots att bloggens huvudsyfte är något helt annat, då tröttnar man. Ältande leder ingenstans.

      2. Anonym skriver:

        Tycker att de som använder ordet offerkoftor när de pratar om människor med depression och ångestproblematik borde öva på sin empati. Om man har lite kunskap om depression så vet man att just ältandet och upprepandet av negativa händelser faktiskt är en del av diagnosen. De som dömmer andra för att de inte har ett perfekt CV kan ju också öva på sin empati.

  3. anonym skriver:

    Min njursten satt i njurbäckenet. Men jag tyckte gallsten var mycket mer jobbigt o ont. vet någon den kissie dejtar hur gammal är han inte för det spelar roll bara nyfiken.

    1. Kattis skriver:

      Han är 35.

  4. Anonym skriver:

    Skönt ändå att folk (My, Catten, Camcam,Sindy) som ligger på sjukan ändå orkar ta selfies och uppdatera sina sociala medier, det är ju ändå det viktigaste liksom….

    1. Anonym skriver:

      +1 på den. Jag berättade inte ens för mina föräldrar när jag åkte till akuten för blödningar i grav vecka 30 (har en riskgraviditet). Det angår ingen annan än mig och min make och ev arbetsledare/chef. Är å andra sidan över 40 år, och lever irl och inte genom sociala medier.

      1. Joker skriver:

        Vad duktig du är, jag tror att du vann.

        1. Lina skriver:

          Hahahaha 😂😂😂

      2. hej skriver:

        Jag skrattade högt åt det här ändå, berättar inte sånt för föräldrarna då det är något som angår dig, din make och din ev arbetsledare/chef

    2. hej skriver:

      Vad rekommenderar du för sjukhusaktiviteter då?

  5. Jojo skriver:

    Tänkte också på det. Var int inne här på länge, kommer tillbaka, ser en massa inlägg på rad om att du opererar dig och sen såna där bilder med kål i armvecket. Du mjölkade rätt mycket, och gör det ännu?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha…du missade nog delen om hur alla hetsade på skämt om att jag skulle visa min ingång i armen som en ”riktig bloggare”…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg