Jag fick inget svar…

12:19 26 Apr 2017

(null)

Eftersom bilden försvann!
Äkta strutsbeteende av Odd och/eller Otto.

Eftersom det är förbjudet att sälja Instagramkonton på det här sättet – är ni många som anmält det som någon skrev i kommentarerna?

18 kommentarer | “Jag fick inget svar…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Fick 14814 olika bilder i mitt flöde av dedär kontot! Anmälde alla

  2. Mikaela skriver:

    Tror de lånade hans konto bara o bad folk följa ottosbarnmat riktiga konto?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nej, han har bytt namn på sitt konto och raderat alla gamla bilder så bara följarna finns kvar.

      1. Theo skriver:

        Men att man ens har mage att göra så?! Hade jag följt någon för att följa den personen och att kontot över en natt blivit en annonssida hade jag blivit tvärsur. Så billigt och fult knep att pracka på sina följare ännu mer reklam. Usch vad tarvligt och genomskinligt. För övrigt, namnen Odd och namnet Otto har ju lite gemensamt. Ska man göra en Brangelina och börja kalla Odds samarbete med Otto typ för Oddo? 😛

      2. Mikaela skriver:

        Ska de droppa sitt riktiga kontot då? Märkligt..

  3. Mandy skriver:

    Hur anmäler jag att kontot är köpt till instagram?! Snälla gör en guide!

  4. Ottilia skriver:

    Kanske Odd bara ändrat namn och användarnamn i kontots profil. På så sätt står han fortfarande för kontot men använder det för att göra reklam för sin nya arbetsgivare.
    Frågan är om detta överensstämmer med bestämmelserna. Odd har ju på sätt och vis överlåtit kontot till Otto om han bara vill använda det för företagets reklam.

  5. Jenny skriver:

    Absolut oproffsigt utav bolaget men kan vi snälla sluta förstöra för Odd iallafall en stund?

    Det tjatas om att han ska skaffa ett eget jobb och när han väl gör det så ska han ändå förminskas och hängas ut.

    Låt Odd få börja på sitt nya jobb utan att han ska behöva brottas med detta också…

    1. Anonym skriver:

      Åh håller med dig samtidigt som det är riktigt fult gjort av företaget… de borde veta bättre.
      Men ja stackars Odd!

  6. Anja skriver:

    Men ge er. Odd har fått ett jobb och vill troligtvis bidra till att det går bättre för bolaget.

    Snälla, lägg ner. Sluta förstör för honom och hans karriär. Vid hans tidigare arbete kom det ut att han hade sökt om en plats vid Polisen (jag antar att det kan ha varit en av anledningarna till att han sparkades) och nu ska man sitta och anmäla honom för det ena och andra.

    Kan vi inte låta honom sköta sitt jobb ifred och sluta ge varken honom eller Otto publicitet om vi har något emot dem?

    1. Anja skriver:

      Jag vet såklart inte om han sparkades eller inte. Jag var lite för snabb där, men jag antar att någonting hände i och med att det inte gick mer än 6 månader tills han slutade.

      1. Antonia skriver:

        Odd fick sluta på ENT efter överenskommen provanställning under sex månader löpte ut. Inget märkligt med det för det är därför man har provanställningar så bägge parter får möjlighet att avgöra om det känns rätt.
        I Odds fall var det också så att den chef som anställde Odd slutat och den som blev chef för ENT ville forma sitt eget team. Bonniers ställde också tuffa krav på ENT.

        Om sedan Odd ville vara kvar (tveksamt eftersom han sökte till Polishögskolan) eller om bägge parter var ense att avsluta när provanställningen löpte ut spelar faktiskt ingen roll. Takes two to tango som det heter 🙂

    2. M skriver:

      Det är inte tillåtet att sparka folk för att de sökt annan tjänst. Så om det skulle vara fallet så kan Odd ta det vidare rättsligt.

      1. Swipvepe skriver:

        Mja, om det var så att han fortfarande var provanställd så kan arbetsgivaren faktiskt avsluta anställningen utan att behöva uppge skäl – rättsligt skulle han inte komma någonstans med det, oavsett anledning till avslut.
        //HR-Chefen

    3. Malin skriver:

      Håller med om att det var onödigt att gå ut med att han sökt till polishögskolan, men här är det väl ändå Odd som förstört för sig själv? Hur trodde Odd och Otto att detta skulle vara en bra idé liksom?
      Det kanske är just saker som detta som gör att Odds karriär inte går så himla bra, för övrigt. Om det var hans idé.

      1. Fd Mi skriver:

        Precis! När han ansökte till Polishögskolan så var det en privat angelägenhet som ingen annan hade med att göra.
        Men nu är det skillnad, eftersom han gör något som är menat att sälja på människor en produkt och gör det på ett jävligt fult sätt. Alltså är det här en offentlig fråga.

        Det här är inte ett försök att sänka Odd, det gör han så bra själv med ett sånt här tilltag. Sen bär ju såklart företaget också ett ansvar såklart.

  7. E skriver:

    Är han verkligen så korkad? Han är ju gift med fru marknadsföring själv så hur i hela friden tänkte han här? Förstår att man inte vill att tusentals följare ska gå förlorat men han kunde ha gjort det så mycket snyggare. Först varit ärlig med sina följare och skriva ett inlägg där han berättar om förändringen, sedan kunde han berätta om vardagen på företaget ett tag för att sedan fasa ut sig själv helt och hållet. Han kan helt enkelt inte bry sig om sina följare eftersom han inte visar någon respekt alls i detta läge. Usch. Tyck för guds skull inte synd om honom. Det här var lågt.

  8. Hallonsaft skriver:

    Alla kommentarer som fanns under tävlingsbilden är nu borttagna. Kommer aldrig att köpa deras produkter, av ren principsak. För detta var riktigt fult.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg