Luddigt!

12:47 29 Apr 2017

Elaine Eksvärd/Calle Schulman:

(null)

Åh nej!
Calle gör en Bloggbevakning och ifrågasätter Elaine!

Undrar om det kommer brinna i huvudet på henne lika mycket denna gången som när jag försynt ställde frågan ”Hur blev Elaine hela Sveriges retorikdrottning?”?

För den här gången ifrågasätts inte bara Elaine utan gravida Elaine full av hormoner. Uj uj!

97 kommentarer | “Luddigt!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. The hmm most skriver:

    Juicy!

  2. T. skriver:

    *poppar popcorn*

  3. The real hmn skriver:

    Ha ha ja nu ska jag nog till och med gå köpa mig en påse chips!

    1. Mumsfilibabba skriver:

      Rekommenderar Estrellas sourcream & onion linschips, jättegoda! Och något hälsosammare än vanliga chips. Åt en påse (110 g) igår, mums!

      1. Anonym skriver:

        Hej Hugo!

        Nä, skoja, håller med, de är faktiskt skit goda 🙂

      2. Anonym skriver:

        Det bästa är att de är veganska!

  4. En som vill hjälpa skriver:

    Hej!
    Jag har en bekant på min instagram som idag bad desperat om hjälp! Hon har levt ihop med en man som misshandlat henne och barnen psykiskt. Han har hotat henne på olika sätt och nu riskerar hon att bli av med både lägenheten och sina barn. Det hon behöver är 3000 till en advokat. Hon är villig att betala tillbaka men tyvärr har inte jag dom pengarna att låna henne.
    Om vi tillsammans kunde samla ihop dessa pengarna för att hjälpa henne så vore det underbart!
    Vet att Camilla inte vill ha tiggarmail osv men detta är en akut situation och jag känner att detta är det minsta jag kan göra för att försöka hjälpa henne.

    1. Anonym skriver:

      Men på riktigt nu börjar det gå för långt med alla dessa insamlingar och tiggarmail/kommentarer och fan och hans moster.

    2. Anonym skriver:

      Det finns sidor som är skapade för att få donationer. Det börjar bli riktigt irriterande att se dessa kommentarerna i varje inlägg. Varför går hon inte till någon i sin närhet och ber om pengar eller att du frågar din omgivning?

      Jag upplever det väldigt konstigt hur man ens kan med om att be om pengar på detta sätt.

    3. Anonym skriver:

      En advokat kostar väl mer än 3000kr? De tar väl typ upp till tusenlappen i timmen?! Så att hon skulle behöva ”endast” 3000 kr för att ta sig ur denna situation har jag svårt att tro. Och nu räcker det med dessa typ av tiggerikommentarer, så jävla tröttsamt det är inte vad denna blogg handlar om.
      Som ovan skrev det finns donationssidor och 3000 kr kan väl nära och kära samla ihop om det är så akut. Förlåt mina fördomar men låter mer som att annat ska göras för pengarna.

      1. En som vill hjälpa skriver:

        3000 är bara förskottet!

        Och sen! Dra käpp rätt åt helvete alla ni empatilösa jävlar! Man behöver inte vara så okänslig och rutten. Det var en vänlig fråga åt en kvinnlig bekant som har det väldigt svårt med en man som trycker ner henne och som fortsätter göra hennes liv till ett helvete efter att dom gått isär.

        Alla chanser är värda att ta för att hjälpa en medmänniska och hennes tre barn.

        1. En som vill hjälpa skriver:

          Vet ni sidor där man kan söka pengar så länka gärna så kan jag förmedla det till henne åtminstone.

          Märkligt att lyx till ett barn är viktigare än en kvinna i nöd

          1. Anonym skriver:

            Men sluta kapa den här tråden! Här går man in och vill läsa kommentarer om inlägget om Elaine, men möts av detta. Du har fått nog med tips nu, nu dra härifrån!

            Ska bli intressant att se vilken reaktion det blir från Elaine på Schulmans kommentar. *poppppcoooorn*

          2. Andj skriver:

            Sök på crowdfunding-sidor och gå igenom deras villkor. Youcaring, gofundme, sånna sidor. Alla har olika villkor och vissa tar en % av intäkterna.

          3. LindaP skriver:

            Testa Facebook-gruppen ”what do you need help with today Buddy”eller något sånt. Många hjälper med ekonomiskt stöd där!

          4. Anonym skriver:

            Håller med dig till 100%! Usch vad människor reagerar empatilöst. Lycka till!❤️❤️❤️❤️

        2. VaC skriver:

          En som vill hjälpa: Advokater tar inte förskott och kan inte ge ett fast pris på sin konsultation. Det är omöjligt att veta i förhand eftersom debiteringen sker utifrån hur lång tid arbetet tar. Om en advokat mot förmodan tar ett förskott på 3000 kronor finns det goda skäl att anmäla detta till Advokatsamfundets disciplinnämnd.

          1. Vet vad du pratar om innan du öppnar munnen skriver:

            Från någon som jobbar på en advokatbyrå så jo, man kan visst fakturera i förskott. Man meddelar det under det inledande mötet och skickar sedan a conto faktura. Vårdnadtvister, bodelningar osv brukar hamna på minst 10 000 kr så att fakturera 3 000 kr i förskott är inga problem. Om det mot förmodan aldrig skulle uppgå i de summorna så är det bara att betala tillbaka överskottet.

      2. Annan Anna skriver:

        Jag jobbar på en advokatbyrå och fakturerar 2000 kr i timmen utan moms och då är jag inte ens advokat utan jurist. För 3000 kr hinner man inte få till stånd så mycket. Priserna varierar såklart en hel del beroende på byrå och var i landet man befinner sig, men 2000 kr/h är inget ovanligt alls.

    4. KamKam skriver:

      Finns det en kvinnojour i kommunen eller i närheten som hon kan kontakta? Finns många kvinnojourer som erbjuder kvinnor och deras barn skyddat boende. Då har hon tid att läka och kan få hjälp att ta nästa steg.

    5. Sara skriver:

      Luktar skunk lång väg. Tror inte på denna historien. Är man i en sådan desperat knipa så frågar man inte om hjälp på bloggar. Man ringer kvinnojouren, kontaktar polisen och familjerätten. Inte bloggbevakning.se…

      1. En som vill hjälpa skriver:

        Men hon frågar ju inte här! Jag gör det eftersom hon frågade om jag kunde låna henne 3000.

        Lägg ner!

        1. Sara skriver:

          Om du vill hjälpa henne så ringer du myndigheter å hennes vägnar! Bloggbevakning kan inte göra något åt situationen!

        2. The real hmn skriver:

          Ha ha…din lilla tiggerska. Sätt dig utanför Systembolaget istället. Är det du Monas Universum? Den där Moa du gråter för finns ju inte heller, det är bara dina affärer som går dåligt.

        3. Anonym skriver:

          Varför blir du så aggressiv när du möts av ett nej?

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Jag blir stött av att folk är så otrevliga! Jag frågade vänligt och hade inte tagit illa upp om folk skrivit vänlig ”nej tyvärr”, men istället är det massa otrevliga svar. Det är liksom inte till mig. Jag behöver egentligen inte bry mig, men tänkte att det var värt att chansa för att kunna ordna hjälp till någon annan.

            Folk är ju benägna att skänka pengar för att ett barn ska kunna lyxkonsumera, då då kanske man kan tänka sig att hjälpa en kvinna i en krissituation.

            Som sagt! Det är inte mitt liv, utan någon annans, jag ville bara göra ett försök att hjälpa. Kvinnojour är nog inget som hjälper henne.

          2. Fatima skriver:

            En som vill hjälpa: Vid två tillfällen här bland kommentarerna tar du upp insamlingen till den lilla tjejen som fyllde år. Med en nedlåtande ton dessutom, ”lyxkonsumtion”. Är du missunnsam eller vad är din poäng?

          3. A-K skriver:

            Ehh – ”Folk är ju benägna att skänka pengar för att ett barn ska kunna lyxkonsumera, då då kanske man kan tänka sig att hjälpa en kvinna i en krissituation.”

            Ödmjukheten sprutar ur öronen på dig. Tidigare skrev du att tydligen så var ett barns lyxkonsumtion viktigare än en kvinnas ”livskris”. Ska du hålla på och jämföra öden på det viset så hamnar din vännina långt ner på listan av olika anledningar (som du säkert själv kan räkna ut). Din attityd gör att jag absolut inte vill bidra, oavsett om jag hade tänkt det från början eller inte.

            Du har fått många tips om hjälp som finns att få – varför inte tacka för hjälpen istället för att sura för att inte läsarna startade en insamling?

            Det finns verkligen folk för allt.

        4. Kattfan skriver:

          SLUTA DRA IN MIN DOTTER I DETTA!!!! 😠😠😠

          1. Kattfan skriver:

            Det va till dig som ville ha pengar alltså…

            1. Bloggbevakning skriver:

              Bra där Kattmamsen! Och ja! Lämna hennes dotter OCH henne utanför det här! Omedelbart!!!!!!!!

          2. + skriver:

            Håller med. Ge fan i kattungen!

          3. Kattfan skriver:

            A-K: you bet! 😆

        5. F skriver:

          Som du själv skrev så vill inte CamCam ha tiggarbrev här men du väljer att inte visa respekt gällande det. Tycker din tanke är fin men det är helt fel forum att be om hjälp när en enkel googling ger din vän all information hon behöver för att få kunna gå vidare med sitt case.

    6. Ellen skriver:

      Det finns: 1 Socialtjänst
      2 Kvinnojour
      3 Rättshjälp

      En misshandlad kvinna med barn i Sverige ska inte behöva ta hjälp av nån slags välgörenhetsinsamling via någon bekant på nätet. Det finns annan hjälp att få.

      1. Anonym skriver:

        Precis. Det finns världens största skyddsnät i Sverige

    7. VaC skriver:

      Mitt bästa tips till din vän är först att polisanmäla. Det är viktigt att spara sms, mail, eventuella inspelningar och annat som innehåller till exempel hot från honom. Om hon har fysiska skador ska hon söka vård och få dessa dokumenterade.

      I övrigt kan hon vända sig till en kvinnojour, de kan hjälpa henne med ett nytt boende akut och utan kostnad. För allmän kännedom vill jag också påpeka följande:

      – Advokater eller jurister kan inte ge ett fast pris på konsultation. Man vet helt enkelt inte i förväg hur mycket tid ärendet kommer att ta. ENDA gången ett fast pris kan ges på förhand är vid standardiserade mallar på samboavtal och liknande.
      – Misshandel eller grov kvinnofridskränkning faller under allmänt åtal vilket innebär att åklagaren väcker talan om det finns tillräckligt med bevis. Att åklagaren väcker talan kostar ingenting för den brottsutsatta.
      – I mål som handlar om till exempel våld i nära relationer får den brottsutsatta ett målsägandebiträde som extra stöd. Inte heller detta kostar något för den brottsutsatta.

      1. Maria skriver:

        Först behöver kvinnan vända sig till socialtjänsten i sin kommun och ansöka om skyddat boende fär sig själv och barnen. Nu under helgen får hon vända sig till socialjoure . Därefter kan hon göra en polisanmälan, när de är i trygghet.
        Det är ingen brådska att skaffa advokat, hon behöver först lämna in stämningsansökan om skilsmässa/vårdnad/boende etcetera till tingsrätten. Om kvinnan inte har en egen, eller väldigt låg inkomst, kan hennes advokat hjälpa henne att ansöka om rättshjälp och då betalar man bara en mindre summa själv. Men söka skydd är nummer 1 på listan, när hon väl kommer in i systemet får hon den hjälp hon behöver på vägen.
        /En socialsekreterare med lång erfarenhet av kvinnofridsärenden

    8. M skriver:

      Den här bloggen handlar om bloggar samt sociala medier och det finns inte möjligheter att hjälpa alla personer som har behov av det, men det finns ingen som helst anledning till att vara oförskämd eller till och med elak etc.

      En som vill hjälpa: Du beskriver riktigt tuff situation och det är bara bra om hon hittar väg ut ur den här situationen snart, inte bara för hennes skull utan för barnens skull. Har hon kontakt med socialtjänst, kvinnojour eller skyddat boende? De kan ofta hjälpa till med kontakt för juridisk hjälp samtidigt som de finns som stöd för henne och barnen. När det är riktigt tufft är det extra bra om det finns de som lyssnar och kan ge stöd. Lycka till! ❤️

      1. En som vill hjälpa skriver:

        Tack för era tips, ni som gav tips! Ville som sagt bara hjälpa en bekant och tog en chansning här inne för att se om intresse att hjälpa fanns. Väldigt tråkigt att så många bemötte med dålig attityd.
        Man tappar lite tron på mänskligheten när folk bemöter på det viset när man frågar vänligt (frågan är väl fri) om hjälp till en kvinna i nöd.
        Hoppas verkligen inte att någon i hennes sits möter dessa människor med de här bemötanden för det är som att sparka på någon som redan ligger.
        Ska vidarebefordra era tips och hoppas verkligen att hon löser sin situation!

        1. Linda skriver:

          En som vill hjälpa: Spela inte martyr nu! Visst du frågade, frågan är fri. Men försökt inte sitta där nu och ge folk dåligt samvete för att du fick nej, att folk är trötta på insamlingar i denna blogg. Din egna attityd var precis lika rutten som kommentarerna du tyckte var. Jättetråkigt att detta händer din bekant och jag hoppas det löser dig för henne. Men åter igen du hade kunnat fråga vänner och familj istället för människor du inte känner på en blogg. Som sagt sluta spelar martyr nu och kalla folk empatilösa.

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Men jag skrev ju att jag inte hade tagit illa upp om folk vänligt men bestämt skrivit ”nej tyvärr, men sök här eller här” och det gjorde absolut vissa medan andra faktiskt hade en väldigt ful attityd!

            Jag har aldrig varit i denna sitsen själv och blev illa berörd och ledsen för hennes skull då jag vet att hon har det tufft. Detta var en chansning och folk hade inte behövt vara så spydiga.

          2. Anonym skriver:

            En som vill hjälpa: du skrev såhär ”Dra käpp rätt åt helvete alla ni empatilösa jävlar!” I rest my case.

          3. En som vill hjälpa skriver:

            Ja det skrev jag EFTER att folk svarat spydigt!
            Du kanske inte bara ska plocka vissa bitar så som det passar dig.

          4. Anonym skriver:

            Du skrev det kl 14:00, då hade inte särskilt många andra kommentarer skrivits efter din första.

        2. A-K skriver:

          Fast vänligheten hos dig försvann definitivt när du började nedlåtande jämföra anledningen till en annan insamling med din bekants sits. För mig avslöjade det en inställning som jag tycker är cynisk.

          Sen tycker jag inte att folk här var så empatilösa som du tycker. Problemet är när dessa oändliga diskussioner börjar där anklagelser haglar från båda håll och tonläget skruvas upp. Det blir ibland som ett skenande tåg och jag brukar då välja att avbryta min resa.

          Hoppas ni alla får en trevlig kväll! Själv ska jag för första gången äta tacos med sojafärs då jag helt plötsligt inte vill äta kött längre. Ska bli lite kul att testa något nytt 🙂

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Det var ju inte riktigt meningen att låta just cynisk, även om det tydligen blev så märkte jag nu när jag läste. Hade absolut kunnat uttrycka mig mer ödmjukt.

            Hade inte förväntat mig att folk skulle vara så vassa. Det var ju som sagt inte åt mig utan jag ville bara se om det fanns möjligheter här att hjälpa en tjej som jag vet har det väldigt tufft.
            Folk hade inte behövt uttrycka att det luktade skunk, att det var konstigt, be mig dra osv.

            Min tanke var god och jag ville bara väl.

            Hoppas att din tacos smakar gott!

        3. Anonym skriver:

          En som vill hjälpa: Men jag skrev ju att jag inte hade tagit illa upp om folk vänligt men bestämt skrivit ”nej tyvärr, men sök här eller här” och det gjorde absolut vissa medan andra faktiskt hade en väldigt ful attityd!
          Jag har aldrig varit i denna sitsen själv och blev illa berörd och ledsen för hennes skull då jag vet att hon har det tufft. Detta var en chansning och folk hade inte behövt vara så spydiga.”

          Vart någonstans i någon av kommentarerna förutom denna har du skrivit att du inte skulle ta illa upp? Vart? Visa mig. Och åter igen om du ville hjälpa skulle du har tagit det med familj, vänner och bekanta. Varför har du inte gjort det? Utan istället vänder dig till främlingar på nätet.

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Kl 15.55 skrev jag det i en kommentar

          2. En som vill hjälpa skriver:

            Men herregud! Hade jag haft både vänner och en familj som jag faktiskt hade kunnat fråga om pengar för att hjälpa en annan människa så hade jag gjort det, såklart!

            Men jag har inte det. Världen är inte perfekt där alla har stora familjer/någon familj alls och många vänner.

        4. Anonym skriver:

          15:55 menar du jaså. Ja när du bland dina första kommentarer har bett folk att dra käpp rätt åt helvete. Det är inte att be snällt.
          Så inte en enda vän eller familjemedlem har du kunnat fråga? Inte en endaste.
          Ja ja jättebra, lägg ner nu.

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Helt ärligt så har jag inga skyldigheter att redogöra mina familje/vänförhållanden för dig!
            Lev du uppe bland molnen och tro att alla har ett toppenliv!
            Och därmed så är det alltså inte lönt att ha någon typ av ”diskussion” med dig överhuvudtaget eftersom du inte är rationell och jag kan inte ta något du skriver på allvar. Meddela gärna vilken planet du bor på om du någon dag vill komma ner på jorden, så kanske vi kan ordna en insamling åt dig så att du kan ta dig hit.

        5. Ellen skriver:

          Om svaren du fått här får dig att tappa tron på mänskligheten så tror jag tyvärr att du är en enda stor bluff.

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Tråkigt att du tror det men jag kan meddela att du har fel!

            Vad skulle jag få ut av det?

            Hade det varit så att någon velat hjälpa denna tjejen genom en insamling hade jag såklart gjort allt som behövts för att visa att det inte är en bluff för Camilla och tjejen ifråga hade säkerligen gjort detsamma.
            Jag är inte intresserad av att lura någon och att gå runt och misstro folk sådär är ju bara sorgligt.

            Jag frågade som sagt bara och ville bara försöka hjälpa en annan tjej med tre barn.
            Och vill inte folk så är det ok men man behöver inte bemöta med ifrågasättanden och be mig dra.

            Det beteendet är ju inte ok i andra avseenden. Gud nåde den som ifrågasätter då!

          2. Sara skriver:

            Touché Ellen! Precis min tanke. Det är liksom inte en blogg man tänker på först när ens vän lever i misär och blir misshandlad och Gud vet vad…

          3. Sara skriver:

            Du som vill ”hjälpa”: vad du får ut av det? Pengar såklart. Du får tre lax som du frågade efter…

            Allt det du skriver låter bra när man läser det. Men det betyder inte att det är sant. Känns alldeles för olustigt hela grejen.

            Vill man hjälpa en kvinna i nöd. Då är inte en blogg rätt väg att gå och det tror jag du vet. Du ville ha pengar. Du fick inga och surade ihop.

            Tack för mig. Hej!

          4. En som vill hjälpa skriver:

            Du är ju inte riktigt klok! Jag vill inte ha några pengar.

            Så lågt av dig!
            I detta fallet har DU fel.

          5. En som vill hjälpa skriver:

            Kvinnan ligger i skilsmässa från sin man, har egen bostad, hon är sjukskriven. Han har tryckt ner henne, alltså misshandlat henne psykiskt, inget hon gjorde var nånsin bra nog, barnen har blivit nertryckta och har inte fått visa sig svaga utan att få utstå hån från mannen. Nu är hon i en sits där han hotar att ta barnen ifrån henne.

            Detta är verklighet! Tjejen har det tufft och ok om ni inte vill hjälpa henne, det är ok och det respekterar jag. Men ifrågasätt inte en annan människas livsöde och spy ur er skit om att det är buffel och båg. Det är lågt, riktigt lågt! Hur tror ni att hon skulle må om hon ser vad ni skriver? Att det är skitsnack och påhitt. En person som redan är på botten och kämpar för att hålla sig flytande med de få krafter hon har kvar. Skäms på er!

            Det var JAG som skrev här för att jag visste inte var man kunde vända sig för att få hjälp ekonomiskt med sånna här saker. Har fått lite tips och det var ju kanon. Jag ville bara göra ett försök att hjälpa henne och chansade då jag visste att folk varit hjälpsamma här inne tidigare.
            För övrigt är det ju inte hennes förstahandsval att tigga pengar av vänner och bekanta så som hon har gjort utan hon är ju just nu väldigt desperat.

        6. Anonym skriver:

          Och ingen här inne har skyldighet att hjälpa till. Som sagt för någon som ville hjälpa en bekant har du en framfart som får mig att tappa hackan för att du får lite motstånd.
          HAHAHA, vad härligt att du tror att mitt liv är toppen och att jag lever bland molnen och tror att alla har ett toppenliv. Alla har vi våra bekymmer och besvär. Vissa mer vissa mindre.
          Tack men nej tack skulle aldrig falla mig in att tigga hjälp eller en insamling för mina bekymmer, utan skulle kämpa för att klara mig själv. Precis som jag har gjort sedan jag var 14 år. Skulle aldrig falla mig in att tigga pengar från läsare på en blogg. Och sedan vara spydig mot dem då de är trötta på alla insamlingar på en blogg som bevakar bloggare och sociala media. Så bye Felicia.

    9. Ot skriver:

      Jag har själv suttit i den sitsen och betalde inga pengar för en advokat.

      1. En som vill hjälpa skriver:

        Jag vet inga detaljer riktigt, är som sagt en bekant. Tror att det rör sig om en bodelning. Kanske behöver man advokat då om man är oense.

        Vet iaf att det inte går sjyst till och att det är en riktigt sjuk och elak man.

        1. Anonym skriver:

          Tips om du vill att detta ska låta trovärdigt: ta reda på detaljer innan du ber främlingar om pengar.

          1. En som vill hjälpa skriver:

            Men jag vet ju en del fakta sedan innan såklart. Det är känsligt, men ja jag förstår din poäng och det komplicerar det hela.

    10. Bannanana skriver:

      Ica banken är inte så svårt att låna pengar från. Det finns garanterat någon i er omgivning som kan fixa ett lån hon får betala tillbaka.

  5. Anonym skriver:

    Det var mycket intressant att läsa först Elaines och sedan Lady Dahmers tankar kring den där öl-reklamen. Trodde att de brukade vara ganska överens, men här gick åsikterna vitt isär (iofs tror jag att det var Elaine som mest var oreflekterad, men ändå!)

      1. E1 skriver:

        Tack! Jag är lat och nu slapp jag leta själv! Två tummar upp från mig! 🙂

  6. Ewa skriver:

    På tal om Blondinbella. Jag tyckte det kändes lite mysko att hon var i London och tom gick förbi Harrods och INTE hade en fotokavalkad av Flattered som ska säljas där inne. Hon klarar ju inte ens av att passera Terminal 5 på Arlanda utan att hålla audiens.

    Iaf, Flattered ska även säljas på Selfridges (som enligt BB var gooooalz) och då jag befinner mig i London just nu så tog jag mig en titt.

    Inga Flattered på Selfridges så långt ögat kan nå. Den ska finnas på Lingerie avdelningen tydligen så efter idoget letande utan framgång så frågade jag personalen. De visste inte vad Flattered var för något, kanske på skoavdelningen? Tog en grundlig vända även på den våningen och fick återigen rådfråga personalen. Nej, niet, nein – de visste heller inget om Flattered. So much för det skrytet.

    Imorgon gör jag samma check på Harrods.

    1. Nixon skriver:

      Jag bor i London och härjar runt både på Selfridges och Harrods och har heller aldrig sett Flattered där!

      1. Sofia skriver:

        Kollade in Harrods hemsida och letade efter Flattered där, de fanns i alla fall inte när man sökte efter dem på Brands A-Z… Undrar om de finns där alls?

        1. Sofia skriver:

          …och finns inte på Selfridges hemsida heller! Camcam, kan du inte luska lite i detta?!

          1. Emma skriver:

            Har aldrig varit i UK så vet inte, Men finns det bara ett Harrods och ett Selfridges? På flattereds hemsida ska det finnsas på dessa adresser.

            Harrods (Lingerie dep.), 87-135 Brompton Road
            L&B London, 6/7 Motcomb Street
            Peek Boutique, 16 Station Parade
            Selfridges & Co (Lingerie dep.), 400 Oxford Street

          2. Anonym skriver:

            Emma: Det finns flera Selfridges i England (men bara ett i London) och det finns bara ett Harrods.

          3. Sofia skriver:

            Hm, spännande! Enligt Flattereds hemsida finns de alltså där men inte enligt Harrods och Selfridges? Mystiken tätnar! Och varför har vi inte fått se foton på Bella som poserar med sina skor på de fina varuhusen?

          4. Emma skriver:

            Hmm.. Ja CamCam detta kan du väl gräva lite i.. Och Ewa, snoka gärna runt lite mer 😉👌🏻

          5. Sandy skriver:

            Spännande!
            Kommer lillbrorsan och jag iväg till London i sommar så måste jag också snoka *lägger in larm 28e juli ”Snoka efter Flattered på Harrods och selfridges” i mobilen*
            Jättenyfiken nu ju! :O

          6. M skriver:

            Innan jag flyttade tillbaka till Sverige så letade jag också på Harrods när jag var där men hittade aldrig och personalen hade ingen aning om vad jag pratade om. Skickade mail till Flattered och frågade men fick aldrig svar.

    2. A-K skriver:

      Det här är skvaller á la Miss Marple – looove it!

    3. M skriver:

      Mailade just Harrods och frågade om de säljer Flattered.

  7. Anonym skriver:

    Fräscht att göra förminska Elaine och hinta om att hon skulle bete sig irrationellt pga att hon är ”full av hormoner”.

    1. Rebecca' skriver:

      Fräscht och fräscht. Det är ju så det är för många gravida kvinnor.

    2. Alexa skriver:

      Kan skriva under på att vara ytterst irrationell och hormonell som gravid 👍

      1. Anonym skriver:

        Jag var också det, men hade nog betett mig ännu mer ”irrationellt” om min graviditet användes emot mig på sättet det görs i det här inlägget.

        1. Elle skriver:

          En gravid kvinna ÄR full av hormoner.
          Vad är förminskningen i det?

          1. Matilda skriver:

            Full av hormoner ja, men det betyder inte på något sätt att ens åsikter inte ska tas på allvar. Jag upplever det oerhört förminskande mot kvinnor att inte ta åsikter på allvar och istället bortförklara dem med att vi har mens eller är gravida. Elaine kan säkert vara professionell och kunnig oavsett om hennes kropp är full av hormoner eller inte.

          2. Tove N skriver:

            Matilda: Tja eller så kanske du bara behöver lite mer humor då det är ett SKÄMT.

    3. A-K skriver:

      Dessutom har E väl själv antytt att så är fallet?

      Ju fler hormoner som går bananas ju fler tokiga reaktioner på precis vad som helst.

  8. :) skriver:

    Calle kräks skit över någon som lyckats bättre än honom och som får bra mycket mer plats i media än han själv.
    Måste svida att aldrig bli inbjuden till Tv4.

    Calle, du är en tönt, sluta såga de som klättrat förbi dig på karriärsstegen. Åstadkom något av karraktär istället.

    Fan vad less jag är på att se den mannen på sociala medier. Han är helt ointressant, tråkigt, bitter och missunsam.

    1. Nina skriver:

      Amen! Han är väl bara sur för att hon ifrågasatte varför han drog sin exfru och mamma till hans barn i smutsen. Calle är lätt den unknaste typen i sociala medier-sfären.

      1. Nina skriver:

        Alltså Amen som i: 🙏🏼
        🙂

    2. Anna skriver:

      Han har noll klass den killen. Sättet han beter sig på sociala medier stinker desperation, osäkerhet och pinsamheter. Noll integritet och en mycket liten människa. Jag håller inte alltid med Elaine och jag tycker att hon är lite speciell ibland men vad fan hon vrålar åtminstone åt folk för en god sak. OK, så om hon kommenterar allt trots att hon ”bara” är retorikkonsult…vad gör det dig till, då Calle? Vad är du? Vem är du? Vem exakt har gett dig rätten att vara en sån oförskämd människa. Jag trodde alltid att Alex var skitstöveln och att du är den snälla. Vem vet, kanske ligger i genitiken?

  9. Sofia skriver:

    På tal om Calle så måste det väl vara honom som Malin Wollin skriver om här:

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/4pmBe/nej-din-karlek-ar-inte-unik

    1. Anna skriver:

      Såklart det är. Så pinsam han är som petar in nya unga snygga tjejen i varenda bild. För barnens skull hoppas man att det håller även om sannolikheten är minimal. Får rysningar av människor som är helt utan integritet.

  10. Anni skriver:

    Ja men fy! Elaine hade åsikt om att han hängde ut sitt ex (rättfärdigt om du frågar mig…) och nu är Calle kränkt. Behövs inga versaler här.

    1. Anna skriver:

      Så fåniga de är…alla kränkta Schulmans med bihang. Lyssnade på systrarnas Schulmans senaste podd – skämskuddevarning. Fattar inte att två personer som låter så outhärdligt korkade anses som framgångsrika. Antar att man då endast mäter i vinstkronor.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg