Men va fan!?!?!?!?

11:00 16 Apr 2017

Elaine Eksvärd:

Det är Josefins syster, hennes enda. Hennes lillasyster. Det skulle inte bli så här, men så blev det. Ami var i Gambia när det hände. Mådde illa, kräktes, gick till sjukhuset och där tog det plötsligt slut. Hjärtat.//Elaine

Fy fan vilken jävla chock jag fick när jag gick in på Elaines blogg och läste det här inlägget. När jag kom till namnet Ami Baldeh och sen fick se bilderna blev jag helt iskall i hela kroppen.

Ami och jag pluggade ihop i USA – hon gick i årskursen under mig tillsammans med Elsa, Ace Wilders lillasyster –  och vi hängde en hel del där borta, gick till och med till samma frisör och nu får jag reda på genom Elaines blogg att hon dött.
29 år gammal dog hon i Afrika av en hjärtattack! 29 år bara…

Det är ju helt sjukt!
Jag träffade Ami för inte så längesedan när hon uppträdde på en klubb jag var på i Stockholm och nu finns hon inte mer och detta läser jag när jag intet ont anande är inne på Elaines blogg.

Herregud, fina Ami! 
Gud, mitt hjärta brister för hennes storasyster som förlorat sin enda lillasyster. Hennes familj och alla andra nära och kära!
All kärlek till er!!!!

Gå gärna in på Amis minnesfond HÄR!

23 kommentarer | “Men va fan!?!?!?!?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Hemskt 🙁

    Camcam, kan du inte skriva inlägg om att ivyrevel endast betalar med kläder för sponsring? Se egonias blogginlägg..

    1. Mikaela skriver:

      Wow.. Du kunde inte tagit det under ett annat inlägg? Eller i ett mail.

      Beklagar Camilla och alla anhöriga.. sorgligt!

    2. Z skriver:

      Fy vad jävla okänsligt.

      Jag beklagar verkligen Camilla! Mina tankar går till Amis nära och kära.

  2. Elli skriver:

    Beklagar sorgen😕

  3. Camilla skriver:

    Usch va hemskt!! Så ung…

    Beklagat verkligen

  4. S skriver:

    Janni står och poserar framför ”Revolve” skyltar och skriver om dem i flera inlägg. Borde hon inte märka ut det som reklam eller spons? Hon har inte vad jag vet nämnt att de betalat hennes resa eller uppehälle. Blir lite förvånad och irriterad när Kissie åker dit (ditsatt) men sådana som Janni slipper undan. Var anmäler man? Har jag fel?

    Du kanske kan reda ut detta Camcam?

    1. Mikaela skriver:

      Vad är det för fel på er? Skriv under ett annat inlägg eller maila?

  5. Anonym skriver:

    Det är hemskt att någon har dött. Någon som du visste om och som du gick till samma frisör som (?). Men vad gör den informationen här? Och du kan väl i sådana fall göra inlägg där man förstår något? Så här brukade du skriva för ett tag sedan då du började berättelsen på B. Sjukt otydligt.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Någon som jag kände och som gått bort vilket jag fick reda på genom en blogg jag skriver om. Berättelsen på B? Du får läsa om ifall du inte förstod.

  6. Kristin skriver:

    Alltså, älskar din blogg camcam men seriöst, vad är det här? Tråkigt att en ung kvinna dött såklart, men att förklara er vänskap med att ”vi gick till samma frisör” och sen försöka klämma in Ace Wilders lillasyster lite snyggt också, är det ett sätt för dig att bevisa att du minsann känner både folk som kändisar umgås med och minsann kändisars syskon också (!!!), eller?

    1. Anonym skriver:

      Men seriöst Kristin!

      CamCam berättar varför hon kände sig ledsen och är snäll nog att ge dig bakgrunden till varför.

      Det finns kritik och det finns kritik men det här luktar mest avundsjuka.

      1. Anonym skriver:

        Nej, det luktar inte avundsjuka, minsta lilla kritik om något så kommer någon och säger att det är avundsjuka. Förstår precis vad det är Kristin menar men skulle inte skriva det själv. Det är konstigt att namedroppa när man skriver om dödsfall.

        1. Anonym skriver:

          Jag håller med om att avundsjuka användes för ofta men ibland är det sant.

          Men vad menar du med att name droppa? Hur skulle hon annars författat texten menar du?

          Men som du själv skriver, så skriver man inte så alls under ett inlägg där någon är ledsen vad man än tänker om saken.

          Jag är alltför att kritisera, jag gör det ju ofta själv, men det här var inte rätt plats eller rätt sätt.

      2. Kristin skriver:

        Avundsjuka? Vad skulle jag vara avundsjuk på? Att hon gick en klass över Ace Wilders lillasyster? Hade inte tyckt det varit det minsta konstigt om hon bara skrivit att en vän tragiskt gått bort alldeles för tidigt, det konstiga är formuleringen och som nedanstående säger att namedroppa. Sen vad det har med bloggbevakning att göra är en annan fråga.

        1. Anonym skriver:

          Se mitt svar ovan.

          1. Kristin skriver:

            Ditt svar förklarade fortnarande inte vad jag borde vara avundsjuk på.

          2. The real Hmm skriver:

            Kirstin: Det är jag som är anonym ovan. Skrev anonymt för att jag inte ville trigga mer trams från troll, inte för att jag inte står för vad jag säger. Hoppas det syntes lite det var jag ändå.

            Iaf, jag säger inte att du borde vara det, men om det nu var så att CamCam berätta hur hon kände xx men utan att det råkade vara kändisar så hade du inte reagerat, eller hur?

            Så det jag får ut av det är att du stör dig på att det handlar om kändisar. Men det var ju inte CamCams fel att det råkande vara det.

            Så jag säger inte att du är avundsjuk. Jag säger att det luktade det och att din kommentar var väldigt väldigt onödig. Framförallt som du inte har en aning om hur ledsen CamCam är.

            Jag tycker CamCam skriver för hårtom vissa, men jag utgår från att hon har känslor och blir ledsen som alla vi andra.

            Man behöver inte säga allt man tänker.

  7. Andy skriver:

    High quality bloggbevakning, not.

  8. Fanny skriver:

    Camilla, bryr dig inte om dem andra kommentarerna, ingen får anklaga hur man hanterar sin sorg, man hanterar det olika, vissa mår bättre att få ner det på ord eller prata om det. Ville bara beklaga sorgen, hemskt när en så ung människa går bort, så fruktansvärt onödigt o meningslöst! Min bästa vän gick bort i en olycka när jag va 17 och har fortfarande svårt att fatta det eller prata om det än idag (blir 27 iår) Så vi förstår självklart om bloggen blir lite vilande, va med din familj o de som du har dig kär och sörj på exakt det sätt du vill!

    Tänker på dig💗

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tack Fanny! Det var en riktigt fin kommentar men det är inte jag som behöver de här fina orden idag utan Elaine och Amis familj som sörjer henne idag. Jag sörjer henne så klart också och blev chockad av att hon gått bort eftersom världen förlorat en ung människa vars liv knappt börjat men vi gick i skolan ihop för flera år sedan och hade ingen relation nu. Men tack för fina ord och för att du delade med dig om dina egna erfarenheter. Mina tankar går till Amis familj, nära och kära.

  9. anonym skriver:

    Beklagar sorgen och så ung. Jättesorgligt kram.

  10. Anonym skriver:

    32år var hon, inte 29. Född 1985.

  11. DB skriver:

    Mitt hjärta stannade för några månader sedan. Men jag hade tur att jag låg på IVA när det hände så blev akut operation. Tacksam för att pacemaker finns. Jag är 26 år gammal och hade inte nått 27 år om jag inte befunnit mig på rätt ställe när det hände.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg