NIPPLE CHOCK!!!!!!

17:00 15 Apr 2017

Tyras:

STÄNG NER HELA INTERNET!!!!
JAG SKÅDAR EN BRÖSTVÅRTA!!!!!!!!!

Det kan hon ju knappast ha missat när hon laddade upp bilden, eller hur?
Medvetet? Provokation? Ren stolthet? =)

78 kommentarer | “NIPPLE CHOCK!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. kati skriver:

  oj en bröstvårta! dem ser man ständigt på alla badstränder i halva el hela världen, gäsp

  1. Jessica skriver:

   Rätt intressant faktiskt… sån här bevakning gillar vi. 👌😊

 2. K2 skriver:

  Den ser ut att sitta väldigt högt upp. Det är inte slutet av flätan som syns?

  1. kati skriver:

   detektiven k2

  2. Sims skriver:

   Hon har ju sillisar….

  3. Anonym skriver:

   Tror inte heller detta är hennes bröstvårta 👍

  4. Anonym skriver:

   Håller med om positioneringen. Färgen fick mig också att tänka fläta. Vidare kommentarer på utseende kan eventuellt uppfattas som taskiga om det nu är en tuttevårta, så jag får hålla käft med dem.

   Sedan ser bilden ut att vara klippt också (knepiga dimensioner? kanske inte) och isåfall hade hon nog varit noggrann med att klippa bort bröstet om det nu hängde helt fritt för vinden.

  5. L skriver:

   Jag tyckte också det såg långt upp ut. Men kan det inte vara så att hon står lite framlutad då?

 3. Greta skriver:

  Det blir väl som med flaggate dvs bilden med Bellas Arlanda-flaggor på halvstång. Såg hon från början hur bilden såg ut eller blev det bara så när bilden publicerades?
  Hade Tyra koll på bilden eller la hon bara upp den som ett oskyldigt påskalamm?
  Kanske en ren tros-fråga (pun intended).

 4. Lotta skriver:

  Det är ingen bröstvårta – hon har ett rosa linne på sig under den cerisa rocken (syns på den andra bilden hon lägger upp). Jag gissar att det är en hårslinga.

  Men är det bara jag som tycker att både Tyras hem och nu i dom senaste inläggen även Tyra själv verkar vara så ofräscha? Högar av saker överallt i huset, stora tovor i håret, bär runt på håriga kattor (också med tovor och godis ikletat i pälsen) samtidigt som hon lagar mat. Lax med sås och katthår någon?
  Jag vet att hon vill visa verkligheten och inte någon fejkad fasad men det där verkar på snudd till direkt ohälsosamt – men det kanske är för att jag själv är den direkta motsatsen.

  1. Mira skriver:

   Men gud, bilderna med katterna var ju nästan obehagliga att se på…

  2. Hanna skriver:

   Jag håller helt med!!
   Oavsett om man mår dåligt eller inte, så är de inte direkt bra för livskvaliteten och ens mående att ha så rörigt/stökigt hemma. Och gå runt och se ut som skit, med håret, omatchande fula kläder osv.
   Tror faktiskt hon skulle må lite bättre psykiskt om hon skaffade lite ordning på både sig själv och hem!

   PS. Menar inte att man måste vara sminkad och stylad. Men att på morgonen tvätta ansiktet, borsta håret och ta på sig vettiga kläder gör nog susen för välbefinnandet

   1. Susawoo skriver:

    Och du tror att det bara är att göra allt det, för en person som mår psykiskt dåligt? Eller att din kommentar, som var skriven i all välmening, faktiskt hjälper med det?

    Ja, jag tror faktiskt att du menade att vara snäll, men ser inte hur lätt den kan falla fel.

    1. Anonym skriver:

     Hah jag håller med. Det låter som en riktig baggis det där med att hålla efter med att hålla sig själv och hemmet någorlunda fräscht, speciellt om man gör rutin av det.

     Det är skitsvårt, och är ett symptom på psykisk ohälsa.

     Tar man inte hand om sina djur bör man ha vett nog att lämna bort dem tillfälligt eller permanent dock. Ens egna inre monster ska inte få ta ut sin rätt på försvarslösa.

   2. Anonym skriver:

    Kan säga att när jag var som värst i en depression kom min mamma och städa hemma hos mig, hon såg till att det fanns något att äta. Hon såg till att min hund fick komma ut. Alltså vill man typ dö men inte riktigt nått dit än så är inte varken personlig hygien eller sitt hem skick något man direkt prioriterar…

    Klart man mår bättre om saker är i ordning runt om en, men mår man riktigt skit psykiskt så är det inte bara att göra.

    Skulle det nu vara så att hon mår väldigt dåligt så är det så klart lättare för någon att säga att något bara är att göra men det är det inte.

    1. Anonym skriver:

     Fin mamma du har ❤

     1. Anonym skriver:

      Alltså VAD finns det att dislike med denna kommentar?

     2. @anonym skriver:

      Dislikeknappen sitter ju precis där tummen landar vid swipe down. Gissar att folk klickar dislike av missstag ganska ofta…

     3. Anonym skriver:

      Ja, hon är fin hon! Hon är min bästa person jag har:)

    2. Emma skriver:

     Det konstiga är bara att Tyra sa i Malou att hon mår bättre nu. Tyra skriver ofta om att hon alltid är ärlig, men det stämmer verkligen inte. Det hon skriver, gör, hur hon ser ut, smutsiga hemmet osv talar ju för att hon mår riktigt dåligt.

     Det känns som att hon är tvungen att börja blogga för att få en inkomst, men att hon inte mår bra nog för det. Hon verkar vilja dra ut på att låta läsare se kommentarerna så länge det bara går. Som det är nu kan man skriva kommentarer men hon godkänner inga. Kanske har hon fått många frågor som ifrågasätter henne och saker hon gjort.

     Läkaren som skrivit ut Elvanse till henne kan bara inte känna till att hon precis slutat med opiater, om hon ens gjort det. Elvanse är starkt beroendeframkallande och det är som att byta ett beroende mot ett annat. Tramadol var enligt Tyra hennes dunderhonung som gjorde att hon blev pigg. Elvanse är också ”dunderhonung”. Förstår inte heller hur Tyra tänker angående detta. Hon måste ju ha undanhållit sitt beroende och missbruk för läkaren.

    3. Lotta skriver:

     Det är vidrigt att vara så nere att man skiter i allt. Jag önskar inte det till min värsta fiende. Men när jag var som värst, då personlig hygien och ren överlevnad var något jag inte fixade på egen hand – inte faan tog jag bilder av mig själv. Det är det jag inte förstår. Hur mycket av det vi ser på Tyras blogg är hennes personlighet (stökig och oorganiserad) och hur mycket är hennes mentala hälsa.

     (alla är vi annorlunda så bara för att jag när jag mådde så dåligt att jag bara vill dö gömde mig för världen betyder naturligtvis inte att andra reagerar likadant)

  3. anonym skriver:

   Ja fick nästan en chock. Vad stökigt. Och vilka stora katter. Min syster hade flera. En vann pris som mister big. Så Maine coon blir oftast stora o långa.

  4. Anonym skriver:

   Tycker inte alls att hennes hem ser så farligt stökigt ut, kanske i kontrast till alla vita, homestylade och perfekta instagrambilder men inte i jämförelse med hem jag har besökt.

 5. Leah skriver:

  Det är ju ingen bröstvårta.. Titta på hennes första bild så ser man att hon har ett linne på sig.

 6. Jessica skriver:

  Det är verkligen vidrigt hur hon har det hemma, hur hon tar hand om sig själv och djuren.

  Fullt med grus och smuts på golvet. Hennes strumpor måste vara kolsvarta el går hon runt med skor inomhus? Ser så ut på senaste bilden iaf där det är svarta avtryck från smutsiga skor på golvet.

  Katter med tovor. Borstar hon dom aldrig? 😳
  Katter som sitter på köksbordet.
  Hennes hår…vilken röra…måste vara så smutsigt!!

  Hur kunde allt gå så jädrans fel?
  Kan inte förstå hur Andreas kunde stå ut så länge…

  1. ÅIceball skriver:

   Katter som sitter på köksbordet? 😂 om my, ja då förstår jag nivån på er som klagar över att hon har det stökigt.

  2. Andj skriver:

   Min bekant har en liten hund som brukar sätta sig på bordet. Svårt att bryta en sån vana när det sitter.

 7. Fanny skriver:

  Hannalicious godkänner inte kommentarer om att det inte finns något fantastiskt med hennes äkta pälsjacka. En öm tå kanske?

 8. C skriver:

  Ja hon har linne på sig.
  Och ja det är bröstvårtan.

  1. Jessica skriver:

   Linnet hon har på sig är rosa. Det där är brunt. Och runt. Precis som övre delen av en bröstvårta. 😉👌

   1. Fanny skriver:

    Men ni som på riktigt tror att det är en bröstvårta, hur dåliga är ni på den kvinnliga anatomin? Känns osannolikt att på en så lång person som Tyra att bröstvårtan skulle sitta typ 10 cm ifrån halsen, oavsett sillisar eller ej.

    1. C skriver:

     Hehe du har rätt, jag ger mig.
     Jag har uppenbarligen en del anatomi-skills-brister inser jag nu när jag kollar bilden igen.
     Alternativt värre synfel än mina glasögon kan korrigera. 🙂

    2. Jessica skriver:

     Jag har silikonbröst. Var tvungen att mäta. 😂 Mina bröstvårtor börjar 12cm från halsen. Är jag vanskapt då? Tyckt att jag har rätt schyssta men så är alltså inte fallet… 😅
     Alla är olika. Glöm inte det. Vissa har bröstvårtor som sitter högt, andra lågt. Vissa har brett isär, vissa har nära. Vissa bröstvårtor går inåt, andra ut.
     Det ser och kan absolut vara en bröstvårta som sticker upp ovanför det rosa linnet.

     1. Sara skriver:

      Många som har sillisar har bröstvårtorna satta mycket högre upp än hur de sitter på naturliga bröst. Lite 90’s style. Vissa satte dem nästan uppe där brösten började, haha

   2. Lotta skriver:

    Ljusbrunt. Och en slinga. Precis som den yttersta locken av hennes fläta.

    Dessutom, som både Fanny och K2 observerar, en bröstvårta sitter inte så högt upp.

    1. Jessica skriver:

     Blir så fruktansvärt provocerad av kommentarer likt denna. Jag har så jädrans god lust att posta en bild med min hals och övre delen av min bröstvårta här. Så ska ni få se att bröstvårtor kan visst sitta högt upp!!!!!
     Alla behöver inte ha sk ”taxöron” med bröstvårtor som pekar nedåt!
     Cam-kan man inte fixa kommentarer med möjlighet att infoga bilder?
     El kan jag skicka in en bild till din mail CAM som du får lägga in i detta inlägg??
     Gaaaahhh 😡

     1. Anonym skriver:

      Shit vad jag blir förbannad nu man har ju inte taxöron till bröst bara för att bröstvårtorna inte sitter högt upp, fyi ingen bryr sig om vad dina bröstvårtor sitter.

     2. Anonym skriver:

      Men snälla, varför känner du ett behov av att bevisa var dina bröstvårtor sitter? Det är inte direkt så att man har taxöron för att vårtisarna sitter mer än 10 cm från halsen 😂 Och om man har taxöron, spelar det någon roll?

     3. Anonym skriver:

      Du får gärna skicka bilden till mig Jessica! Ett plus om du har måttbandet i bild också!:)

      fridas90@outlook.com

 9. Anonym skriver:

  Vad har hänt med hennes hår? 😱

 10. H skriver:

  Det där är inte en bröstvårta. Däremot ser hon sjukt ovårdad ut. Lortig, typ. En sån man skulle vilja sprita händerna efter man skakat hand med. Och gärna inte äta middag hos. Men så tycker jag djur är rätt äckligt öht.

  1. Julia skriver:

   Vilken vidrig jävla kommentar. Att sånt här ens får stå kvar? Skäms för fan.

   1. H skriver:

    Jag menar givetvis inte att likställa Tyra med ett djur, jag såg nu att min kommentar kanske lät så. Givetvis inte. Jag menar att jag tycker djur är rätt äckliga = vill inte ha dem nära varken min mat eller mig själv.

  2. Margit skriver:

   Din åsikt behöver man en mental desinfektion efter.

   Seriöst? Hur får man för sig att skriva något så elakt och vidrigt alldeles oavsett vad man tycker om en person?
   Pinsam är vad du är. Pinsam och sorglig.

   1. H skriver:

    Jag tycker ingenting om Tyra som person. Däremot tycker jag djur i allmänhet är rätt äckliga. Jag vill inte ha djur nära mig, i synnerhet inte nära mat jag ska äta. Jag tycker, om man ska utgå från de senaste bilderna på hennes blogg, att hon ser ovårdad ut. Kolla håret på denna bild. Vad är det som är så hemskt med det? 🙂 måste alla tycka det är nice med djurpäls, katthår och smuts?

    1. V skriver:

     Människor som inte tycker om djur är det något fel på.

    2. Margit skriver:

     ”Däremot ser hon sjukt ovårdad ut. Lortig, typ. En sån man skulle vilja sprita händerna efter man skakat hand med.”

     Du kan på riktigt inte se hur elakt det är att skriva så om en person? Det har absolut inget med att du inte gillar djur, men din människosyn verkar inget vidare.

 11. Oh no skriver:

  Ja det är bröstvårtan, bara att zooma. Hon ser helt galet smutsig ut hela hon. Flaxar omkring i morgonrock och sedan lermask och mössa över det…. fräscht

  1. H skriver:

   Men är ni helt blinda?! Det är slutet av flätan som förmodligen ligger lite härs och tvärs. Dessutom har väl Tyra silikonbröst så vore det hennes bröstvårta skulle man se konturen av bröstet. Herregud.

   1. Oh no skriver:

    Zooma bättre, en hårlock ser inte ut som en rynkig vårtgård

 12. AL skriver:

  BRöstvårta eller ej. Hennes hair extensions får det att krypa i mig. Mvh f.d. Frisör.

 13. Jupiter skriver:

  Bröstvårtan ligger inte vid halsen, det där är inte en. Kanske om hon lyfter uppena bröstet underifrån ,visst..

 14. Anonym skriver:

  Tro mig men hennes Patte sitter inte så långt upp. Det är en hårslinga som är lite tilltufsad!

 15. Stavningspolisen skriver:

  Ingen som ska kommentera rubriken? Att ”chock” på engelska stavas ”shock”… Nähä, då får väl jag ta på mig det! 😉

  1. Linda skriver:

   Tror inte det är meningen att det ska vara Engelska.

 16. Salsan skriver:

  Men alltså Tyras blogg?! Hon är ett sån jävla trainwreck…vad är det för äckliga bilder hon lägger upp på sitt löshår och varför posar hon i lermask med sina jättekatter? Helt obegripligt!

  1. E skriver:

   Och mössa inomhus? Som är neddragen över masken. Förstår inte haha

 17. M skriver:

  Stolthet vore en bra känsla! En annan behöver böja sig braaaaaaaa mkt mer för att en bröstvårta ska synas 😂😂😂

 18. TP skriver:

  Var tvungen att gå in på hennes blogg och granska hennes bilder noggrant efter alla kommentarer om hennes hem och hygien. Kan verkligen inte hålla med. Visst kan jag hålla med om att det inte ser ut som en katalog men inte skitigt? Bilderna på hennes kök och sovrum är ju varken skitiga eller stökiga? Jag kan tycka att det ändå är lite uppfriskande med att allt inte är så uppstolpat och stylat.

 19. em skriver:

  Skitigt hem och fyfan vilkey hår!

 20. Anonym skriver:

  Nej, katterna är inte toviga. Ser helt normala ut, även om ena katten har en godis(!) intrasslad i pälsen. Tycker inte heller att hemmet ser speciellt stökigt eller smutsigt ut.

  Lagar lax i ugn? Varmkorvarna i stekpannan då? Är de kvar sen förra middagen?

 21. em skriver:

  Bilden där håret ligger i soffan. Asså FY!

 22. Gabrielle skriver:

  Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete, den mest omtänksamma person jag träffat sa så till mig en gång och det är tamigfanimej sant! Om man har adhd så hjäper elvanse, käkar det själv men bara för man äter det försvinner inte problemen utan man får adhd utbildning och tar små steg i taget. Vafan kolla hur mycket hon åstadkommit och gått igenom, vem som helst lan krascha och ni har mage att sitta här och kommentera som om någon har berättar för er hur man ska leva sitt liv på bästa sätt. Skulle ni sitta och säga såhär till era familjemedlemmar eller vänner rätt ut? Tror ni inte hon gör allt vad hon kan för att göra sig själv lycklig? Många verkar ha en jävligt sne uppfattning på livet och lycka vad det är. Kolla utomlands, i fattiga länder där dom inte har sånt vi har i Sverige går dom med ett leende på läppar och hjälper varandra. Här i Sverige är snackar ni så mycket skit, ”hon har tovit hår” och ” kolla hur stökigt hon har det” sjukt pinsamma vakna upp förfan. Stötta varandra och sänk prestige på att vara vacker och ha det vackert omkring sig, välmående kommer alltid i första hand. Lovar er att fler människor mår mer dåligt som är ”vackra” och ”har det städat och fint hemma” än dom som faktiskt skiter i det och ni som kommenterar sån här skit måste må allra dåligast som skriver sånna barnsliga kommenter. Fuck the system, heja Tyra som står upp för fuckin verkligheten och som gjort mer än er flesta som skriver sånna här kommentarer 😄😄👏🏽

  1. Anonym skriver:

   Är du Tyra tro? Stavar lika illa…
   De bilder hon har lagt upp tidigare från sitt stökiga hem har varit betydligt värre, fläckar i soffan och massa annat. Fattar inte varför man lägger upp bilder på sånt eller på äckligt löshår?? Jag måste helt ha missat poängen med det…

   1. Gabrielle skriver:

    Stavar lika då måste jag var Tyra för jag inte pallar ändra autokorrekt? Hur många hjärnceller har du som gör En sån jämnförelse? Budskapet kom väl fram? Jag kan berätta att jag inte är Tyra utan Gabrielle, jag står upp för mig själv till skillnad från dig Anonym och jag förstår varför du är anonym med dina jämnförelse och liknelser som är helt tagen ur luften. Träffade jag rätt i min tidigare text och känner du att du ska fortsätta skriva dåliga kommenterar? Kände du liksom ”yes nu fick hon, det är säkert Tyra som skriver hoppas hon tar åt sig åt sig av mina helt jävla dumma kommentarer!” Haha och så sitter du hemma och känner att fan jag är så mycket bättre än alla andra och är bäst, vackrast och smartast. Alla är inte lika blåsta som dig. Du tror på det du tror på annat kan DI inte göra men vakna upp och se vad som på riktigt är viktigt. Men då vet vi det, människor med kammat hår, städat hem och dom som orkar ändra autokorrekt dom är definitivt bra och dom är Guds underverk 🙂 fint och se hur dum du är på riktigt. Hoppas att någon får dig att inse det någon dag. Insikt kallas det 👍🏼

    1. Mikaela skriver:

     Haha efter det svaret tror till o med JAG (som aldrig tror att nån smyger med andra namn) att det är Tyra som skriver..

     1. Gabrielle skriver:

      Egentligen borde jag inte bry mig för det är uppenbart att ni inte förstår. ”Jag tror det är Tyra” haha alltså seriöst hör ni inte hur det låter? Testa säg det högt för er själva det hemma. Låter som min trotsig 4-åring 😂 Eller min 2 åring som också trotsar och testar. Jag sitter här och funderar på hur miserabel man måste vara som skriver som ni. Skillanden på mina barn och er är att dom är snälla och ni är elaka. vad får ni ut av att skriva som ni gör? Känns det bra, som om ni gjort något bra? Jag bor utanför Gävle och jag är snäll mot andra människor förutom sånna som ni för er vill jag egentligen trycka ner på marken och behandla er dubbelt så illa som ni gör helt anonymt på internet. Ni är sorgliga, hoppas ingen av er någonsin skaffar barn för eran syn på livet är verkligen skevt!

     2. Mikaela skriver:

      G: Du gör mig inte mindre övertygad med det där svaret, snarare tvärtom :))

     3. Mikaela skriver:

      G: Om du undrar varför: För att du totalflippar över ingenting!

     4. Gabrielle skriver:

      Okej jag antecknar i intresseboken nu.
      Jag totalflippar för ingenting enligt dig.
      Jag blir väldigt upprörd över hur du/ni (nu kommer DI väl säga jag sa inte så utan såhär dööööööh) tycker att människor med känslor och som försöker göra sitt bästa och kanske inte fokuserar sådär sjukt mycket på utseendet för att pleasa andra. Jag ska alltså kamma mitt hår, städa mitt hem om jag mår dåligt. Jag ska alltså känna skuld och skam över att jag inte orkar det just nu. Att man ska göra sig ”fin” för andra. Jag tycker du borde lära dig att hålla din min stängd för du har inte gått i hennes skor och har alltså inget att säga till om henne då hur hon hanterar saker som händer. Du borde kanske granska dig själv innan du kommer med dina pekfingers. Det finns fler som Tyra, faktiskt många om du kollar upp statistiken och ska kvinnor som redan gör sig fin för andra och som slutar göra det behöva höra det från någon som du? Jag tror inte det. Du är som en soc kärring som har haft säkerligen ett bra normalt liv och kan inte förstå varför det går åt helvete för andra. ”Men om du borstar ditt hår så kommer andra behöva slippa se att du mår dåligt” ser du inte problematiken att andra kanske gör sig iordning för deras psykiska hälsa inte ska skina igenom och få andra att må dåligt? Vad gör du ute på sociala medier om sånt här stör dig? Ska inte nyförlösta mammor gå och handla utan att tänka på hur andra tycker om henne. För det är vad du exakt gjorde precis, jag som har socialfobi som alltid tror att alla kollar på mig, bekräftade du nästan att dom gör. Som män som stör sig på ammande kvinnor. Eller du som stör dig på att man kan väl fixa till sig även om man mår dåligt men försöker må bra ska ha lägga vikt på utseendet?! Är det vad du skulle säga till din dotter/son? Man ska ingen vara så snabb på att uttala sina egna åsikter och kasta dom hit och dit för det kan påverka någon redan. Överallt på media och bloggar handlar det om kroppsacceptans och inte använda smink och visa sig naturligt eller visa om man är ledsen eller vad det kan vara. Sånger stress var det i skolan när man var yngre, göra sig fin för andra när det handlar om att skaffa sig kunskap och vänner. Det ska vara roligt att leva, inte behöva tänka på vad andra tänker om en.

      Men man märker på ditt beteende och hur du undviker frågor och svar utan du hoppar bara på som om du får mig och mina känslor och tankar om din kommentar. Förminskar det jag säger för du känner kanske nu att du gjorde kanske en gnutta lite fel? Du kommer inte erkänna det, det är okej att du inte kommit till det stadiet i livet. Där man är ödmjuk och inte dömmer andra så hårt. Skulle vara fint och se hur du mår bra 24h/dygnet året och alltid fixad för du ska minsan inte visa att du mår dåligt. Du kan väl visa oss det innan du kastar ut en sån kommentar åt en person som visar andra sitt liv i bilder och text och jag tycker Tyra fan är grym som visar sig själv oavsett om hon är glad eller ledsen, sminkad eller osminkad eller med oborstat hår. Bara för hon är en offentlig person så behöver man inte skriva ogenomtänkta kommentarer. Du kan väl skriva till henne då, så slipper kanske andra ungdomar som inte tycker som du men kanske blir påverkade av din kommentar. Du är säkert jätte snygg, visa oss en bild på hur tillräckligt mitt hår ska vara borstat innan jag vågar mig ut bland folk. Uppfostrade din mamma/pappa dig att vara sån här? Är du såhär bland dina vänner också? Du lär inte vara omtyckt på riktigt då, hade jag haft en kompis som sa sånna saker som du gjort hade jag inte viljat bjuda dig på mitt kalas om du förstår vad jag menar. Jag vill att alla som kommer få komma som dom är med positiv energi och uppmuntra på andra sätt än att borsta bort min depression. (Jag har ingen depression) ville bara visa på ett som du kanske förstår för du verkar faktiskt inte förstår vad som är viktigt och inte så på ett lätt sätt förklara för dig hur du framstår. Vill inte läsa dina svar ens, får inte ut något av att ha en dialog(eller som du monolog) med en utseendefixerad elak syn på livet. Gå och sprid negativ energi på några andra viktiga områden så som hemlöshet eller orättvisor i världen för just här gör du ingen skillnad. Omvandla din negativa energi till något bra 👍🏼

     5. Mikaela skriver:

      Oj för långt svar! Kommer inte läsa men hoppas du kommer över detta en dag.

     6. Mikaela skriver:

      G – Jag vill dock förtydliga att jag inte är ANONYM som du besvarade i början. Jag har endast skrivit som ”Mikaela”. Alltid inget om diskussionen utan hoppade bara på tåget om att du kunde vara Tyra.

  2. A skriver:

   Tycker det var fint skrivet! Men vissa i detta kommentarsfält verkar ha som enda liv att trycka ner folk. De är ganska sorgliga!

 23. CHarlotte skriver:

  CamCam – antagligen bryyyyr du dig inte alls med OMG vad mkt kassa inlägg du publicerat på sistone!

  Ärligt, ett inlägg om en bröstvårtan – i princip 100% av befolkningen har iaf en bröstvårta och Tyra råkar vis två mm av henne – inte direkt intressant!

  För övrigt kan det lika gärna vara slutet på flätan – flätor har inte alls lika många så d är ju mer unikt iofs! 😆

  1. Elle skriver:

   Och DÄR fattade du inte humorn i detta inlägget. 🙂

 24. Momo skriver:

  Haha varför skriver hon det blir lax när det ligger två denniskorvar i stekpannan xD

 25. Mikaela skriver:

  Hår! Det syns tydligt Oman zoomar 🙂 Dock bar någr få hårstrån. Så hud, hår, hud! Jö 🙂

  1. Mikaela skriver:

   Men gud, ”man skall icke skriva kommentarer på mobilen”. Borde finnas ett sånt budord.

   Sorry, hoppas ni fattar ändå 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla