Som vatten på en gås?

10:00 22 Apr 2017

Catrin Hedlund:


Saxat från Catrins blogg.

Eller som att hälla tjära på en gås?
Catten af Tälje kaxar loss i sitt kommentarsfält med rasistiska undertoner om hur flyktingar (Afghaner) kommer hit och kostar en massa pengar så då är det helt okej för henne att inte betala skadestånd till sina brottsoffer – typ.

Hon menar också på att hon inte bryr sig det minsta om vad folk tycker och tänker om henne vilket rimmar ganska illa med både hennes panikångest-attack följt av sushi-unnande och solariesolande med framför allt med hennes låååånga inlägg om näthat.

Om hon nu är en stentuff brud som inte bryr sig ett smack om vad folk tycker och tänker om henne när hon spottar sina brottsoffer i ansiktet – varför allt detta lipande?

Eller har hon helt plötsligt blivit en förstående medmänniska som talar för andra drabbade eftersom inte alla kan vara så tuffa och iskalla som hon är?

Tillägg:

Det KAN vara en bra idé att ha alkolås på dator och telefon för vissa!!!
🙂

Fast då skulle vi gå miste om sådana här stjärnor och det vore väl synd?

55 kommentarer | “Som vatten på en gås?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Brukar sällan (aldrig?) uttrycka mig såhär; men fy fan vilken vidrig människa hon är! Folk som hon provocerar mig något fruktansvärt. Hur fan kan man lura människor på det sättet, sen ta noll ansvar för det OCH sitta och kosta samhället sjukt mycket pengar utan att ens bry sig det minsta. Så jävla irriterande att man ska ”behöva betala” för någon som är så fullkomligt narcissistisk som hon är!!!

    1. Nadia skriver:

      Det är nästan så man tror att camcam vill tjäna pengar swishandet till kattfan eftersom att hon håller på informationen om hur mycket vi skramlade ihop. Jag har iaf klickat mig in här typ 20 ggr under morgonen för att se om det kommit ett inlägg om det.

      1. Elle skriver:

        Du borde kolla i kommentarerna i ”insamlingsinlägget”.
        Det står där och vad Kattfan skrivit.

      2. Anonym skriver:

        Hon har skrivit hur mycket som blev 🙂

      3. M skriver:

        Jag fattar inte varför folk klickar på svara-knappen till en kommentar men skriver något som inte öht har med den tidigare kimmmetaren att göra?! Vad sjutton är ditt/erat problem?

        1. Nadia skriver:

          Det var inte meningen att det skulle hamna där under men har solen rakt i ögonen så såg inte att jag klickade svara på fel ställe.

        2. Anonym skriver:

          Jag skriver ofta i senaste inlägget oavsett vad jag vill prata om, även om jag refererar till ett inlägg tio inlägg neråt. Finns ju knappt några som fortsätter efter ett dygn när inlägget ligger så långt ner

      4. Bloggbevakning skriver:

        AH! Jag skrev inte ett eget inlägg om det men det kan jag så klart göra. Det kom in ungefär 17 000 kr.

        1. M, skriver:

          Wow!! VIika bra läsare det finns på denna blogg och vilken shoppingrunda för dom 😄

        2. Aa skriver:

          Wow vilken fest tösen får!! Grattis till ”Kattfans” tös!

    2. Anna skriver:

      Man blir ju mörkrädd. Vart finns medlidandet? Empatin? Tänk hur rädda flyktingarna är och ledsna att de fått sitt hem sönder bomat, komma till ett nytt land och inte kan språket. Vill inget hälldre än att tjäna pengar, att bygga upp ett liv för sin familj. Så finns det sånna som Catrin. Alla måste ju ha mat i magen och tak över huvudet. Det är ju förhoppningsvis bara tillfälligt som de får pengar, planen är att de ska komma ut i samhället och jobba när de kan ordentligt med svenska.

      1. Lisa skriver:

        Nu är det ju så att många av de flyktingar som kommer hit inte flyr på grund av krig utan på grund av ekonomiska problem. De vill leva bättre och vi tar emot vem som helst eftersom gränserna är öppna. Problemet är att extremister finns och genom att samhället ser ut som det gör nu så dör oskyldiga människor i terrordåd på grund av extremister som kan åka helt fritt genom Europa.

        1. hej skriver:

          Ja, folk kommer hit för att dom vill ta del av allt bra vi har. Är det en sån chock? Människor har problem med krig, ekonomi, förföljelse och därför flyr dom. Att låtsas som att det inte är ett giltigt argment att fly ett land för att vilja ha det bättre.

          ”och vi tar emot vem som helst eftersom gränserna är öppna.” Jaså? Har du inte haft koll på asyllagarna senaste året?

          1. Lisa skriver:

            Absolut har jag det men lagarna är fortfarande inte bra. De behöver ses över och det är tråkigt att politikerna inte kan vakna upp på riktigt förrän det händer.

          2. hej skriver:

            Terrorism kan inte bekämpas med stängda gränser. Grundproblemet finns inte i huruvida gränserna är öppna eller inte. Det är terrorister som är problemet, oavsett vilket land dom befinner sig i. Det är dessutom en mänsklig rättighet att söka asyl, det är därför vi har haft en så stor flyktingstorm senaste åren. Folk flyr från terrorister och använder sina rättigheter till att söka skydd. Det är liksom inte i västvärlden som majoriteten från terrorister finns. Men hur tycker du man ska sköta saken bättre än vad politikerna gör? En ärlig fråga. Strunta i alla åtaganden om folkrätt osv?

          3. A skriver:

            Till Hej;

            Hur många turister är det som begått terrorhandlingar?

          4. hej skriver:

            Eftersom folk skriver/säger ”Men frågan är varför det inte har hänt tidigare?” så undrar jag hur det är tänkt med andra än asylsökande som kommer in i landet. Tror du inte att terrorister kan utnyttja turismen i det landet den vill attackera? Om säkerheten för svenska befolkningen är det viktigaste så kan man väl inte blunda för att det finns fler sätt att utföra ett terrorbrott än att först söka asyl och sen attackera

        2. Anonym skriver:

          Alltså ekonomiska problem är nog ganska milt uttryckt för hur dåligt ställt de har det. Svenskar har blivit så fruktansvärt bortskämda med att ha det så bra.

          1. Anonym skriver:

            Precis som Lisa skriver, de svenska lagarna är för tillfället inte bra och fungerar inte i praktiken.
            Efter dådet i Stockholm så kom det fram att 12000 personer som ska utvisas är försvunna.
            Ja, det senaste året har lagarna skärpts, men innan dess så var det relativt lätt för vem som helst att komma in i Sverige. Såklart att terrorister har utnyttjat det.
            Sedan är Sverige långt från det enda landet i Europa med kapacitet att ta emot flyktingar. Det går inte att ta till argumentet ”vi har plats!!!” varje gång den här frågan kommer på tal. Jag bor i Jönköping och här är det en enorm brist på boenden, till exempel så är det varje år studenter som saknar boende vid studiestart och som till och med blir utan lägenhet under en stor del av deras studietid. Såklart folk rycker på ögonbrynen när kommunen kämpar som f*n för att hitta boende till flyktingar (såklart de ska ha någonstans att bo!) men inte kan skaka fram boenden för studenter.

            Jag vill att gränskontrollerna består och till och med skärps. Inte för att stänga ute de som är ärliga och i behov för hjälp, men för att vara säker på att de som kommer hit är just det.
            Mannen som körde lastbilen in i julmarknaden i Tyskland hade passerat fyra länders gränser och var efterlyst, men blev ändå inte påkommen. Det är skrämmande.

          2. Susawoo skriver:

            Anonym: statsministern föreslog ju vid den socialdemokratiska kongressen att fler poliser ska anställas, tränas och utbildas just för att leta reda på de som gömmer sig. Att det inte har skett en har relativt uppenbara förklaringar.

          3. Ida skriver:

            En terrorist kan hålla sig under radarn och komma hit som turist och göra idiotiska saker

          4. Anonym skriver:

            Susawoo: Det är jättebra! Men frågan är varför det inte har hänt tidigare? Redan för sju år sedan så skedde ett planerat terrordåd (som gick snett) på Stockholms gatar. Fyra terrordåd har skett i Frankrike, nästan lika många har skett i Tyskland. En attack skedde nyligen i London. Det har även skett i Bryssel (på flygplatsen). Det är som sagt jättebra att fler poliser ska tas in och bli mer synligare i samhället – men varför nu? Varför inte redan för sju år sedan?

            Ida: Terroristen som körde lastbilen i Tyskland reste inte som turist, han fick avslag när han sökte asyl och var efterlyst. Men ja, han gick i princip under jorden.

          5. hej skriver:

            Ida sa inte att han reste som turist, utan att även folk som kommer hit som turister kan vara en säkerhetsrisk. Hur gör vi åt turismen? Lika hårda regler där, eller ska bara människor som söker asyl ses som ett hot? Låter ju inte rimligt att strunta i att kolla alla turister om säkerheten ska vara prio 1

          6. hej skriver:

            Och ja, varför har det inte hänt tidigare? Det kanske beror på att vi inte har obegränsade mängder pengar. Vi har ju också en befolkning att ta hand om. Det går inte att förutspå vad som behövs för att förhindra ett terrorattentat, är det att lägga ut pengar på att söka upp folk som gått under jorden, är det att satsa pengar på organisationer som arbetar ”på plats”, är det att utbilda fler poliser, är det mer omfattande utredningar för asylsökande? Eller är det allt på samma gång? Det är en svår fråga. Ännu svårare är ju att försöka komma fram till hur man ska omfördela resurserna om vi nu ska satsa på skärpta lagar och insatser om terrorbekämpning. Är det skola, vård eller studentbostäder som ska lida? Om den Anonym som redan nu tycker att studenter inte har det lätt på bostadsmarknaden, hur skulle det bli bättre av att ännu mer pengar skulle gå till flyktingar?

    3. Theo skriver:

      Instämmer! Vilket jäkla kräk hon hon är! Helt verklighetsfrånvänd! Gällande afganer arbetar jag statligt med invandrare (under 19 år) och jag har aldrig träffat en otrevlig afgan i hela mitt liv. Helt sjukt att de som folk får bära hundhuvudet för en invandringspolitik som dessa nissar uppenbarligen ogillar?! Helt sjukt hur dålig koll dessa ”tyckare” har. Afganer är nog de mest lättintegrerade utomeuropeiska folk jag träffat. Dom är jätteartiga, trevliga och lär sig svenska så fort dom bara kan (dom är i princip de enda som väljer att frivilligt gå i den skola som vi erbjuder). Folk borde fan sluta uttala sig om sånt de inte vet nånting, speciellt när det handlar om att dra ett helt lands befolkning över en kam sådär!

    4. W skriver:

      Det är ju spännande i Catrin släpper igenom Maritas mycket vänliga och sakliga kommentar, säger ju ett och annat om personen i fråga.

  2. E2 skriver:

    Hur kan man vara en sån här person? Jag förstår inte. Det äcklar mig.

  3. M skriver:

    Ja det ligger tydligen i blodet… Cattens kusin/syssling Marita lämnade nyss denna kommentar på Catt-bloggen:

    ”Haha.. era jävla svenne luffare.. ge er för i helvete!! Slicka bara afghanernas röv som e såååå arbetsföra .. spec med våldtäkter!! Och ge fan i catrin era satans idioter. Finns värre brott sörrö än de hon gjort.. 😡😡”

    Mysiga personer det där verkar vara…

    1. M skriver:

      Sorry, du får radera kommentaren om du vill CamCam. Kom på att det inte var så smart av mig att föra vidare deras vidriga människosyn här i kommentarsfältet.

    2. Hanna skriver:

      Förr gjorde man sig av med såna som Catrin i ”ättestupa”. NU gulligullas det med henne, ett litet slag på fingrarna och ”Fy, du gör inte om det där igen va? Bra! Hejdå”.

      1. I lagens namn skriver:

        Vänsterpolitik i sitt esse…förövarna är offer och de riktiga offren är förtryckare, typ.

  4. Lisa skriver:

    Fast den där märta eller vad sjutton hon hette skrev en till kommentar. Vad är det för WT?? Är hela släkten dumma i huvudet eller?

    Sen skriver Catrin ”mina invandrarkompisar”. Hon har förhelvete inga kompisar!!! En kanske, sin ”bestie”.

    1. Ang. Catrin skriver:

      Snälla! Jämför inte Catrin med hela hennes släkt. Catrin har även lurat folk i hennes släkt och hennes nära vänner. De flesta i släkten har tagit avstånd för länge sedan.

  5. S skriver:

    Vem lägger ens ner tid på att argumentera med en sån person som catten??? Är det inte obvious hur korkad hon är och att hon inte ändrats? Om hon hade kunnat hade hon fortsatt blåsa folk för hon visar 0% ånger och ändring.

  6. Emma skriver:

    Åh Catten, om ett tag lär du väl gråta ut för att människor har rasistiska fördomar mot dina barn. Människor som alltså är precis som DU, sådana människor som är problemet.

  7. Lurad utav Catten skriver:

    Marita är förresten hennes moster. Äpplet faller inte långt från trädet.

    1. Äcklad skriver:

      Och hon lever endast på bidrag hon med. Komedi på hög nivå.

      1. Annelie skriver:

        Det roliga är att moster Marita själv har hånat Catrin på instagram öppet och hävdat att hon har något fel i hjärnan precis som Catrins pappa. Hon skrev även att hon tagit kontakt med soc flera gånger då hon ansåg att Catrin inte borde få ha ansvar för barnen.

        1. M skriver:

          Aha! Då är jag med på vem det är! Det är ju dessutom inte ens länge sedan som den moster skrev skit om Catten helt öppet. Vilket jävla pack, hela bunten! 💩

          1. M skriver:

            Jaja, oavsett vem denna Marita är så är det iaf en släkting. Och som väldigt nyligen skrev skit om Catten…

            Det säger ifs mer om hur många sk vänner Catten har att umgås med, när hon tom behöver umgås med personer som x antal gånger har snackat skit offentligt.

          2. Ida skriver:

            Undrar varför Marita ändrade inställning så fort

            https://minfil.org/s8yd62b8b5/IMG_1058.PNG

    2. Ida skriver:

      Marita är inte hennes moster, det är hennes mammas kusin. Och dottern som var på instagrambilden är inte hennes kusin, utan hennes syssling.

  8. Ann skriver:

    Jag hoppas åklagare och de som leder undersökningen läser hennes blogg, för dessa svar som Catten ger kan inte gagna henne det minsta, snarare tvärtom, och i en stundande rättegång. Eller har jag fel?
    Kan inget om sådant.

    1. M skriver:

      Det funkar tyvärr inte så.

      Och allt som domaren och nämndemännen har att ta ställning till måste presenteras under självaste huvudförhandlingen/rättegången.

      1. Susawoo skriver:

        Kan man inte då presentera detta på domedagen? Då tvingas de ju ta ställning till det, och på så sätt få med det i sin bevisning? Eller det kanske inte heller går?

  9. M skriver:

    ”Finns folk till allt”… ja behöver man en person som helt öppet talar om att hon överhuvudtaget inte förstår vad hon har gjort för fel, ser sig själv som ett offer och inte ångrar sina brott, då har man Catrin. Finns folk till allt som sagt.

  10. Aa skriver:

    Trasig och tragisk. O så kommer en sådan där vidrig kommentar ang flyktingar, ”afganer”. Den lilla sympati jag hade, försvann där med den kommentaren.

  11. Carina akerlind skriver:

    Var det hennes släkting som uttryckte sig så fruktansvärt?
    It runs in the family….
    Var det hon som Catrin lurade av pengar?
    Catrin har i ett blogginlägg, på en annan blogg uttryckt sig klart invandrarfientligt om några invandrare i hennes tvättstuga som inte var så bra på svenska, och några invandrarbarn som var så smutsiga och fult klädda i ett annat inlägg.
    Det är ju väldigt dubbelt då hon påstår sig ha blivit utsatt för rasism själv, att hennes barn inte är etniskt svenska.
    Att hon själv kallar dom för brownies som jag tycker är lite nedsättande är tydligen helt ok, jag struntar totalt vilka ursprung barnens pappor har, barn är barn varifrån dom än kommer, men man får nog inte bli så irriterad då när folk frågar om barnen är adopterade, vilket hon har skrivit att hon har blivit irriterad på, och adopterade barn är ju lika mycket värda som biologiska barn, iallafall hoppade hon i galen tunna när hon drog in invandrare som försvar för sitt handlande…. Hon är ju så dåligt påläst i det hon skriver, vad det än gäller.

  12. Sabina skriver:

    Herregud. Jag är själv kritisk till hur Sverige har skött flyktingfrågan (… att vi bland annat från början hade helt öppna gränser och därmed ingen koll på vem som fick tillgång till Sverige och övriga Europa), men att uttrycka sig som Catrin och hennes släkting kan inte anses vara annant än grovt rasistiskt och främlingsfientligt. Blir äcklad och mörkrädd över att det finns fortfarande finns sådana här människor.

    Ser hellre att Sverige lägger pengar på en familj som flytt krig än en kvinna som snyltar på samhället och vägrar göra rätt för sig.

    1. Anonym skriver:

      Snacka om att måla in sig i ett hörn… Hon lyckas på egen hand att snärja in sig mer och mer 😉

  13. Afghan i Stan skriver:

    Men oj vad hon är elak och fruktansvärt underlig. Är inte hennes egna barn afghaner eller etiopier eller från någon annan våldtäktsbenägen härkomst?

    1. Anonym skriver:

      Den sista meningen var fruktansvärt onödig. ”Våldtäktsbenägen härkomst” – vad är det ens? Dra inte alla över en kant!

      Hoppas att du är ironisk.

      1. Afghan i Stan skriver:

        Ja självklart var jag ironisk – tycker bara att damen i fråga nu helt har tappat det. Tidigare tyckte jag att det var lite mobbning att hänga ut henne här men hon beter sig enormt konstigt nu.

  14. Valentina skriver:

    Och där försvann den sista flämtande gnistan av sympati för Catten.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg