Idrottsbrevet.

21:00 12 Maj 2017

Elaina Eksvärd:

Som ett syskon till förskolebrevet så lanseras nu Idrottsbrevet – ett initiativ som frontas av bland andra Mattias Sunneborn och Patrik Sjöberg med syfte förhindra sexuella övergrepp inom idrotten.
Förskolebrevet har fått ganska mycket uppmärksamhet genom sociala medier och genom Elaine som är en av frontfigurerna och Idrottsbrevet är minst lika viktigt så det känns självklart att göra en re-write på Elaines inlägg om det.

När M kommer hem i morgon ska jag fråga honom hur Gustavsbergs IF arbetar med de här frågorna. Han är ju handbollstränare för dotterns lag och det är det ju vår förbannade skyldighet som vuxna att se till att barnen är skyddade och känner sig trygga när de utövar sin sport – oavsett om man är mamma eller ”bara” bonus-mamma.

Vet du hur föreningar/förskolor mm runt dig och dina barn arbetar med dessa frågor?
Jag vet att det på förskolor redan finns någon typ av policy man arbetat efter men hur det står till i idrottsvärlden vet jag faktiskt inte, men nu är min nyfikenhet definitivt väckt!

Vill du skicka Idrottsbrevet till DINa barns förening/ar?
Klicka här så hittar du allt du behöver!

7 kommentarer | “Idrottsbrevet.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Catrin Hedlund har idag gjort ansiktsbehandling och sprutar botox enligt hennes snapstory😡😡

    1. Anonym skriver:

      Med tanken på hur många kommentarer hon får om att hon har dålig hy så har jag fullförståelse för det, visst är det att föredra att hon betalar brottsoffren men det vet vi ju sen tidigare att det inte kommer att ske.

      1. 😐 skriver:

        Du har full förståelse? Tillåt mig att skratta.

  2. Anonym skriver:

    Fantastiskt! Har väldigt svårt för Elaine som person men det hon gör här är helt enkelt fantastiskt! Som mamma är jag tacksam. Tack Elaine för ditt kämpande för våra barn ❤️

    1. Sara skriver:

      Håller med. Har också väldigt svårt för Elaine som person men det är skillnad på person och gärning. Well Done!!

  3. Harmagedon skriver:

    Tack Eliane! Har inga som helst synpunkter på henne som person för de här barn/integritets kampanjerna är allt jag vet om henne. Det och att hon hade, milt uttryckt, otur med den ena hälften av sitt biologiska ursprung. Heja Elaine!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg