Måste man välja sida?

14:38 1 Maj 2017

Kissie:

Kissiemissens nya loverboi Andreas skriver ett gästinlägg på hennes blogg och delar upp kommentarsfältet på samma sätt som Moses delade på Röda havet när det begav sig.
Antingen så älskar man honom och tycker att hans humor nästan är lika bra som min (obs lögn) eller så ser man på honom med misstänksamhetens ögon och tror att han bara är tillsammans med Kissie för att bli känd.
Rent spontant kan jag känna – efter att ha läst hennes bok – att om det är någon som har ett par skinande rena ”bullshit-gllasögon” på sig så är det Kissie och jag tvivlar på att Andreas skulle få skriva så mycket som en stavelse i hennes blogg utan att hon tänkt igenom det.

Men jag kan hålla med er om att det måste vara något allvarligt FEL på honom!
35 år och inga barn??!?!?!?!?!?!!?!?!!?!? (Obs – ironi)
Stackars, stackars honom alltså! Så himla tragisk människa utan mening med livet! För är det någonting jag lärt mig av att skriva den här bloggen så är det att man är tragisk om man är 35+ och utan barn – även om det i mitt fall är helt frivilligt och jag kört upp en mindre kratta i livmodern i form av en kopparspiral för att förbli just det..

Så nu har ni två förtappade och barnlösafria människor att förfasas över! (Obs – ej ironi)

49 kommentarer | “Måste man välja sida?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bannanana skriver:

    Nu tänkte jag vara personlig här, men märkte du någon skillnad i din fibromyalgi när du satte in spiral?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nä, jag har lite mer mensvärk bara men det var ju därför jag från början åt p-piller men helt hanterbart. Jag var beredd på att den skulle kunna balla ur – fibron alltså – men än så länge har jag inte märkt någon jätteskillnad.

      1. Bannanana skriver:

        Jag funderar på spiral, men antagligen hormonspiral i såna fall. Helst av allt hade jag velat plocka ut allt då jag märker skillnad beroende på var i menscykeln jag är. Pms går fan inte ihop med fibro.

        1. Hum skriver:

          Jag trodde att det var min fibro som gjorde att jag hade molande värk i magen, under naveln, efter att jag satt in spiral. När det var dags att ta ut den så hade den vuxit fast och efter att de ryckt loss den så försvann värken! Så med facit i handen så blev det ingen fibro-påverkan av min kopparspiral. Mensen var lite rikligare men inte mer pms eller menssmärta.

  2. H skriver:

    Svinskön! Äkta Hälsingehumor 😄

  3. Lilo skriver:

    Tycker han verkar vara ett riktigt creep.

    1. Curre skriver:

      Vilket slags kryp menar du?
      Typ kackerlacka eller typ orm?

      1. Lilo skriver:

        Typ valfritt kryp.

      2. anonym skriver:

        Han verkar vara jobbig och skriver ordet ”jag” hela tiden så det har han gemensamt med kissiemurran. 😂😂

  4. emma skriver:

    Hur hans humor kan kallas ”sjuk” är beyond me, han verkar vara en helt totalt normal person? Hur låg tröskel har folk hahah

    Tycker däremot att det är rätt creepy att han bara efter 2 månader skriver ett gästinlägg på hennes blogg.. jag får dåliga vibbar av det iallafall

    1. Anna skriver:

      Men de kanske har setts under en längre tid utan att vi vet om det?

    2. L skriver:

      Oj, creepy att skriva ett gästinlägg efter två månader? Då måste det vara super-creepy att min make berättade att han ville gifta sig med mig efter en dag. Haha! Ibland bara vet man. 🙂

      1. emma skriver:

        Haha ja sorry det är creepy.. Man känner inte en person efter en dag 🙂 Självklart man kan bli kär på en dag, men att vilja gifta sig med en person man aldrig bott med eller spenderat en längre tid med är inte något jag skulle kalla gulligt eller romantiskt!

  5. Matilda skriver:

    Kan vi prata om mogis självförfattade kommentarer under det här inlägget: http://afashionistasguide.com/bestall-blommor-med-interflora/#comments Kan hon inte åtminstone försöka variera språket och antal utropstecken litegrann????

    1. Fluffis skriver:

      Jag är så himla tudelad kring Mogi alltså. Å ena sidan: hon är så tråkig att klockorna stannar, låt oss aldrig prata om henne så att hennes fejkade blogg till slut självdör och hon kan leva sitt tantiga östermalmsliv utanför vår åsyn. Å andra sidan: herregud det finns så mkt att prata om!!! Vem ÄR hon? Hur lyckas hon få till alla dessa ”samarbeten”?! Hon måste ju ljuga ngt kopiöst. Tror hon på det själv? Vaaarföööör bemödar hon sig inte om ett bättre språk när hon ska bedriva en *seriös konsultverksamhet*? Har hon ingen som helst pinsamhetsnerv??? Ja ni förstår min vånda.

      1. Matilda skriver:

        Jag håller till 1000% med ”Å ena sidan”-resonemanget men KAN INTE stänga av nyfikenheten kring henne. Det gör mig galeeeen, vill ha alla svar :’)

        1. Ann skriver:

          Mogi ljuger, har alltid ljugit massor. Hon har skrivit de flesta av sina kommentarer själv, det vet alla. Det sista ang. Interflora var så självklart Mogi själv: den första kommentaren var att någon skulle ha budat blommor till sin man på jobbet. Mitt i natten skulle hon ha gjort det….
          Jag skulle vilja veta vad hon skriver för tiggarbrev till hotell och flygbolag.
          Hon skriver på sin Linkedin att hon gått gymnasiet på Enskilda, tog ändå studenten på Kungsholmen. Hon har gått en kort liten kvällskurs på Berghs, några veckor. Ändå står det att hon gått på Berghs, 2012-2013. Helt otroligt!
          Nu har hon skaffat en liten lya i Stockholm, ca 40 kvadrat. Men där ska det byggas nya väggar, walk-in-closets etc. Och det intressanta är att hon har alltid påstått att hon har en hemlig adress (men varit hittills skriven hos sina föräldrar eftersom hon bott i andra hand). Nu är hon skriven i stan. Men INTE hennes amour, man undrar varför inte.

          1. Fluffis skriver:

            Asså Camcam du måste gräva i det här! Pliiiiiis!!!

  6. Anonym skriver:

    Jag tyckte nog atth an fösökte att vara rolig på ett vis som känns lite krystat. Påminner om när Fokis Bill skrev något liknande. ”kolla vad rolig och skön jag är.” Men det blir nog lätt så när det inte är ens egen plattform. Jag hoppas dom är superkära och har det toppen 🙂

    1. Anonym skriver:

      Två egenkära som träffade varandra och blev superkära.

      1. anonym skriver:

        Precis. Egen kära lika barn leka bäst stämmer i detta fall.😥😥

  7. anonym skriver:

    Jag tycker gud vad mycket liksom. Han ser så lugn ut. Och sedan allt det där. Han ser inte jobbig ut men jag tänkte gud va jobbig människa!! Haha verkar ha behov av o berätta mycket. O liknar han inte August Strindberg här på bilden. Han kanske borde bli författare. ?😉😉

  8. Dennina skriver:

    Jag tycker att han verkar hur skön som helst. Jag önskar dem all lycka 🙂

  9. Umpalumpa skriver:

    Tyra försöker hjälpa blondinbella i BB’s inlägg om sin ADHD 😄

    1. Marit skriver:

      Några kommenterar att Bella troligen inte har (enbart?) ADHD utan snarare är bipolär med mani som dominerande fas. Då får hon fel medicin för närvarande.
      Jag har länge trott att det snarare är bipolär sjukdom som är orsaken till manin.
      Dessutom har Bella garanterat en narcissistisk personlighetsstörning.
      Hoppas hon kan bli utredd på nytt och få bättre behandling. Annars kör hon sig rakt in i väggen snart – med eller utan Panamera. Är man gränslös måste man få hjälp att sätta gränser för vad man kan orka med.

      1. M skriver:

        Patetiskt att leka hobbypsykolog.

        1. anonym skriver:

          Är inget narccistiskt med henne. Det stämmer inte.

          1. Marit skriver:

            Vet du vem Isabella Löwengrip är? Har du någonsin läst hennes blogg?
            Den som – likt jag – har följt Bella under alla år hon bloggat är övertygad om att denna definition till stora delar stämmer bra in på henne:
            ”Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning som kännetecknas av narcissistens extrema känsla av självhävdelse, bristande självkännedom, överdriven självkänsla, överskattade självbild, sitt stora behov av att befinna sig i centrum, och brist på empati.”

  10. Lilo skriver:

    För er som undrade varför Therese Kudzak (Shopping & Fashion) och hennes man Martin Kudzak finns på Lexbase så var det för att dom struntade i att betala hyran för huset dom hyrde. Dom gjorde sig även okontaktbara för hyresvärden samt lämnade huset i misär. Dom ska nu betala över 200,000kr till hyresvärden.

    1. E skriver:

      Usch, vem struntar i att betala sin hyra?! Illa..

      1. Lilo skriver:

        Det rimmar ju ännu mer illa eftersom dom shoppade för hundratusentals kronor i månaden samtidigt :)))

  11. Anton skriver:

    Fast visst var det väl Gud och inte Moses som delade på vattnet?
    Wikipedia (min Bibel) skriver:
    ”Enligt Andra Moseboken höll Moses upp sin stav, och Gud delade sedan upp Röda havet. Moses och övriga israeliter skall sedan ha kunnat gå på havsbotten, fri från vatten, ut ur Egypten. När Egyptens armé följde efter dem reste Moses åter sin stav, och vattnet kom tillbaka och de egyptiska soldaterna drunknade.”

    1. Sofia skriver:

      Men snälla….

    2. anonym skriver:

      De behöver nog gå på ett bönemöte ring o fråga om när nästa är. Ibland lär dom ut stickning också.

  12. Molly skriver:

    Hjälp vad jobbigt jag hade tyckt det var att hänga med någon som skryter om sina ”galna upptåg” sådär. Som att det gör honom speciell. Sådär höll jag på när jag var 20. Vem är denna människa bakom sina bravader?

  13. Aa skriver:

    Känner ju inte grabben personligen,men det jag har hört och läst, så gillar jag honom. Tycker att dom är ett väldigt gulligt par.Tror inte att det är något större fel på honom. Han hinner göra barn. Han kanske inte träffat den rätta, att göra barn med!Jag önskar dom all lycka!

  14. Korkad? skriver:

    Kanske jättedum fråga, men är det vanligt att man ger små barn under ett år glasstrut*? Jag trodde att man väntade med allt som innehåller socker tills dom var typ…äldre. Jag har inga barn och ingen koll, jag bara trodde att man inte skulle vänja barnets smaklökar till sånt som inte är ”nödvändigt”. Är jag helt dum i huvudet?

    *ladydahmers insta

    1. Sia skriver:

      Eller så gör man dom man själv vill!!!

      1. Korkad? skriver:

        Givetvis. Jag undrade bara

    2. MN skriver:

      Tänker att det är rätt onödigt att ge barn socker ofta och i stora mängder när de är så små. Det kommer komma ändå, tids nog. I mitt jobb träffar jag barn och föräldrar där kosten är helt åt helvete (ungar som äter en hel kladdkaka till frukost typ) så jag ser ju knappt familjer där socker förekommer på ”normal nivå”, är säkert färgad av det. Men det finnas inget näringsmässigt i socker som är viktigt för en växande kropp och hjärna, och så länge som barnen själv inte efterfrågar verkar det som sagt vara onödigt.

    3. J skriver:

      Ååh, jag håller med dig. Varför fan ska man ge socker åt barn?! Mina föräldrar matade i mig frukostflingor (dom där med choklad utanpå och inuti). Samtidigt fick jag även glass när jag i princip ville ha. Det fanns alltid i frysen. Växte upp på 80- och 90-talen och då var det ingen som brydde sig om sockrets faror.

      Idag har jag ett enormt sockerberoende, dåliga tänder och binge eating disorder som 100% beror på de matvanor jag lärde mig i barndomen. Önskar att mina föräldrar hade väntat med socker så länge som möjligt… Lady Dahmer verkar dock inte ha någon insikt i eller kunskap om hälsa, så är inte förvånad.

    4. D skriver:

      Jag skulle aldrig göra det, tycker det är synd att vänja en bebis vid sötsaker när det inte behövs. För mig är det att likna vid vanvård. Samma sak med dem som ger juice/saft/läsk i nappflaskan. Snacka om att förstöra tänderna och ge dåliga matvanor från början. Men LD känns ju å andra sidan inte som den nyttigaste människan på jorden så vem är förvånad?

    5. Aa skriver:

      Farligar med en godisklubb, den kan man sätta i halsen om den lossnar från pinnen.

  15. Stina skriver:

    Jag tycker att Kissies pojkvän verkar vara perfekt för henne, grattis säger jag!

    Vill också gärna prata Mogi och håller helt och hållet med Fluffis, så himla fascinerande hur hon lyckas. Tänker ibland att hon måste ta många sms-lån för att finansiera sin livsstil?!

  16. Joanna skriver:

    Och jag förstår inte varför de skulle vilja bli kända genom B-kändisar själva?

    Vafan, go big instead! Dejta någon som faktiskt är riktigt känd istället för att bli känd på detta sättet.

    Om det är det som är tanken, förvisso. Men jag följer inte hennes blogg längre så jag vet inte hur han framstår där om han skriver något. Den bilden jag fått av honom är att han verkar trevlig och go. Jag tycker det känns som att han verkligen tycker om henne.

  17. Ensamvargen i skogen skriver:

    Ha! Tycker han verkar tvärskön 😀
    /Annan Hälsingebo

    1. anonym skriver:

      Du får ragga på honom då 😂😂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG