Möt Falke.

16:31 2 Maj 2017

Katrin Zyto:

Katrin och Alex har slutligen enats om namnet ”Falke Rey Zytomierska Klingstedt” och som vanligt finns det människor som ogillar Katrin och gör allt för att såra henne. Så måste det ju vara för vilken annan normalt funtad människa skriver att ens barn ser ut som ett mobboffer? Gå på en bebis? På riktigt? DU kan vara ett mobboffer! (Moget, jag vet…)

Och hur ser egentligen ett mobboffer ut? 
Jag har blivit mobbad och jag ser inte alls ut som lilla Falke så vad är det som definierar ett mobboffer?
Vilket jävla dumt ord – den här Aurora är säkert den typen av människa som kallar folk för ”jävla CP” också i brist på ett mer utvecklat ordförråd.

17 kommentarer | “Möt Falke.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. kati skriver:

    det är bara tragiskt, ännu mer tragiskt hur vi visar små oskyldiga barn för lite bloggcash! Vuxna föräldrar som ”outar” sin små barn för världen. Jag har lagt ut bilder där jag fått godkännande av mina barn. Barn har en otroligt stark integritet som ”vi” flabbar åt…nä tänk om o tänk rätt.

  2. M skriver:

    Man undrar lite vad det är som har hänt stackars Aurora som gör att hon mår bättre (eller tror sig göra det i alla fall) av att ge sig på små barn… Allt står inte rätt till hos en vuxen människa som beter sig sådär bara för att man är skyddad bakom en telefon eller datorskärm.

  3. Maria Jilina skriver:

    Vissa bara MÅSTE vräka ur sig precis vad som helst. Fy!!

  4. Maize skriver:

    Jag brukar inte tycka att bebisar är söta men Falke var ju jättesöt. Märkliga människor det finns asså som måste vara så jävla elaka hela tiden. Orkar inte.

  5. Maria skriver:

    Genom att hänga ut henne sådär kommer hon få massa publicitet, följare och uppmärksamhet. Har sett det många gånger förr. Tycker snarare såna där provocerande människor ska ignoreras för de förtjänar verkligen inte uppmärksamheten..

  6. E1 skriver:

    Falke – vilket jättefint namn! Jag personligen ogillar skarpt namnen på hennes äldre pojkar (bara namnen, inget illa om pojkarna!) så jag blev positivt överraskad.

    Men det är klart – Falkes pappa hade väl nåt att säga till om också, och jag kan tänka mig att han inte var jätteförtjust i Zingo 😀

  7. Johanna skriver:

    Hon har härjat runt på insta och kommenterat elakt om barn tidigare så jag kollade såklart vem denna härliga profil kunde tänkas vara. Och resultatet? Känner mig som hemsk person som gottade mig åt hennes ointressanta liv på både insta och bloggen men som en supermänniska med impulskontroll som höll mig från att skriva vad jag tyckte till aurorachristianswhatever. Men mjo, skadeglädje är en grym jävla glädje ibland.

  8. Aa skriver:

    Mest troligt är det att dom skrivit negativa kommentarer, är människor som verkligen ogillar Katrin Z. Kvittar vad bebisen hade fått för namn,så hade det varit fel,fult, opassande osv. Lite fegt att ge sig på en bebis.

    1. Håller med dig. Så låg att kommentera något så sjukt om någon annans bebis…

  9. J skriver:

    Har läst hennes blogg av en slump tidigare när hon hade kommenterat något. Tjejen verkar ha grova self esteem issues, så förvånar inte att hon skriver sådär. Får en så fake bild av henne på bloggen, hon låtsas vara någon annan och försöker för mycket helt enkelt. Trasig människa…

    1. Att skriva som en tolvåring skriver:

      Tittade in där för att se vilken idiot det var fråga om och det är en av dom absolut sämsta bloggarna jag någonsin sett. Hon är 28 år men skriver som en tolvåring och verkar inte ha något liv. Falke var för övrigt väldigt söt!

      1. V skriver:

        Hon kallar sig förövrigt ”flawless” i bloggen. Tillåt mig att skratta. Hon är både elak och tjock.

  10. N skriver:

    Men du Camcam gick ju _nästan_ ned på samma nivå då du hängde ut ”dansande super-J” med en ritad bild som skulle föreställe Jason. Tycker det var lika elakt som detta, att säga illa om någons barn som inte kan förstå eller påverka det vad som sägs eller skrivs om det på internet..

  11. Anonym skriver:

    Katrin har varit så hemsk och elak mot så många människor på sin blogg och i verkligheten, tom mobbat folk så pass mycket att de inte velat leva. Hoppas hennes barn blir lika mobbade som hon mobbat andra, först då kanske hon förstår hur fullkomligt vidrig hon har varit!!

  12. Anonym skriver:

    Hon har ju hängt ut kvinnor som inte sett ut som hon tycker att de ska se ut, som de där tjejen på sats bilden, varför tjänade hon bli mobbad för sitt utseende? Mobbning är aldrig okej men samtidigt finns det något som heter karma, det kommer tillbaka förr eller senare.

    1. Dessi skriver:

      Och det tycker du arten nykläckt unge ska ta smällen för??!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg