Tyst som i graven…

17:00 4 Maj 2017

Katrin Zyto:

Jag undrar hur många samarbeten, tävlingar och liknande på sociala medier som bara rinner ut i sanden?
Har ni någon erfarenhet av det?

Jag kan ibland vara sen med att skicka ut mina vinster men jag redovisar dem alltid och kontaktar vinnaren på en gång.

Kritiken här ovan riktar sig till Katrin Zytomierska som inte verkar svara på varken kommentarer eller mail.
Saker hon gjort reklam för som inte har kommit ligger kanske inte på hennes bord men det ser ju sannerligen inte bra ut för hennes trovärdighet.

32 kommentarer | “Tyst som i graven…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Off topic: Paow gör reklam för den smstjänsten AQA som Saga Scott med gjort OCH skriver inte heller ut att set kostar! Både via snapchat och instagram

  2. PE me skriver:

    Jag har mailat för jag hittar inte hennes produkter någonstans! Varken Ica Kungsholmen, Ica Fridhemsplan, dagslivs ELLER Willys. Mycket märkligt!

    1. Anonym skriver:

      Till och med på Ica i lilla Kalmar finns hennes skräp

      1. Kalmarit2 skriver:

        Hej kalmarit. Kul att se en till här 🖑

    2. M skriver:

      Har du kollat Ica MAXI Lindhagen? Där hittar man det mesta man inte får tag på någon annanstans (vad jag upplevt i alla fall).

  3. Cecilia skriver:

    Jag vann en sån där tävling på radio för en massa år sedan då nån känd artist skulle komma hem och spela i mitt vardagsrum. Det kom ju såklart inte hem någon. Fick gå på något trött NRJ-vimmel på Café opera istället vill jag minnas som plåster på såren typ.

  4. LA skriver:

    OT: Förlåt men kan vi snacka om Ida Wargs senaste video om ”parasitrening”…
    När hon får en kommentar som frågar huruvida hon är källkritisk till hemsidorna som hon googlar fram så svarar hon så här:

    ”Jag kollar mest på youtubevideos av folk som gjort reningar och läkare. Sök parasite cleanse så kommer det upp massa olika förlag. Har även lyssnat på poddar som handlat om maghälsa där läkare sagt att om man har återkommande magproblem så skadar det inte att göra en rening med örter. De örterna jag tar ska vara bevisade att de tar död på parasiter. Har inga studier jag kan länka då det inte intresserar mig. Men det är nog bara att googla fram. Jag har heller inte gjort några tester men fått ok från min naturläkare att köra på denna.”

    Sorry men blir så oerhört provocerad av detta, speciellt eftersom hennes följare till stor del verkar bestå av unga tjejer som säkert ser upp till Ida och köper allt hon säger.

    1. M skriver:

      Ja Ida Warg verkar ju tro på det mesta ”hälsofrämjande” som saknar vetenskaplig evidens. Hon går ju i behandling hos en viss Marisol några gånger per år. Som jag förstått det är Marisol något slags medium/spådam/healer som bla renar Idas aura (?!). Hon åker ju också till Hudiksvall för att besöka sin ”naturläkare” som gör allergitester via blodprov för 5000 kr. Helt rimligt, verkligen….

    2. Felle skriver:

      Glöm inte banandetoxen!!

  5. Anja skriver:

    Tack bästa Cami för att du lyssnar på oss och har varierande inlägg om olika person. Du har återvunnit titeln som min favoritblogg igen! 🙂

    1. Beroende skriver:

      Camcam är min favoritbloggare i vått och torrt! 👏🏼❤️

      1. Anja skriver:

        True story, oavsett vad jag försöker övertyga mig själv om så är och förblir hon min favorit. 😍 Nu har hon blivit min ultra-favorit!

        Cami du förgyller mina dagar!

  6. Inez skriver:

    Jag vann en sminkbox hos paow för x antal år sen! Den fick jag aldrig se skymten av!

    1. Maria skriver:

      Just Paow är det flera personer som har skrivit att hon eller de hon samarbetat med aldrig har skickat vinsten till vinnaren.

      .. Hade aldrig velat associeras med henne som företag 🙁

  7. Malin skriver:

    Petra tungården hade i vintras en tävling där man kunde vinna soffklädsel från Bemz. Jag och ett gäng andra frågade om någon vunnit, först fick jag svar att det skulle publiceras dagen efter jag kommenterat, men inget har mer hörts om den tävlingen. Har även sett andra kommentera om hur andra tävlingar gått som hon haft, utan svar

    1. Lotta skriver:

      Var du med och tävlade? I så fall borde du kontakta Benz. I alla fall företaget borde vara mån om sin image och så får de ju också reda på att de inte borde samarbeta med Tunggården nåt mer.

  8. Nina skriver:

    Nu görKatrin Zyto reklam för kosttillskott som ska hjälpa mot sötsug övervikt fetma osv. Hjälper inte clean eating/LCHF längre?
    http://katrinz.se/katrins-snapshots-3422/

  9. A skriver:

    Minns när jag hade en blogg som började bli stor. Hade dock en läsarkrets som var några år yngre (jag var 18) och blev approachad av typ Disney Channel att lotta upp någon Hannah Montana-grej. I samma veva blev jag tillsammans med min pojkvän och pga hans retsamhet tappade jag intresset för bloggen, och genomförde aldrig tävlingen. Haft dåligt samvete för Hanna Montana-gate i sju år, men nu när jag hör om slarviga storbloggare kan jag kanske släppa det!

    Mvh Stor pliktkänsla

  10. Lilltildis skriver:

    Även trendenser talar inte om vem som vann..

  11. M skriver:

    Tyra har ju en tävling nu som är uppe i snart 9 veckor. Vinnaren skulle utses efter ett par dagar.
    Dessutom minns att jag tyckte det var så nedrigt gjort av Tyra när hon ”gav” bort en tröja till en tjej via kommentarsfältet en gång. Tjejen fick aldrig se röken av någon tröja och hennes pappa köpte tydligen en åt henne i julklapp från Starrider i stället. (Tjejen hade en blogg där det skrevs lite kommentarer om detta.)

  12. Aa skriver:

    Skiner igenom hur man är som person, tycker jag. Huvudsaken man har och får följare, så är allt tillåtet. Oseriösa. För övrigt så skulle jag aldrig deltaga i sådana ”utlottningar”. Enklare att köpa det man vill ha.

  13. M skriver:

    Tror det är många tävlingar i bloggar som är på låtsas. Vi tävlar ut saker dagligen på min arbetsplats och där dyker vinnarna upp ca dagen efter och frågar helt enkelt efter vinsten i receptionen för att de inte pallar vänta på posten haha! Folk får väl börja göra så med blogg-vinster också…

  14. Tanja skriver:

    Där var Engla en förebild: vann en tävling hos henne för några år sedan och blev så glad. Väntade ivrigt med det kom ingen vinst. Till slut kontaktade jag henne. Som kompensation fick jag inte bara vinsten utan en bonusgrej också. Sånt uppskattas!

    Höll förresten själv ett par tävlingar i samarbete med butiker när jag hade en (liten) blogg, och jag hade skämts ihjäl om vinnarna inte fått sina priser.

    1. Frida skriver:

      Engla från englasshowroom – är jättefin med det! Har både köpt saker och faktiskt vunnit en sak hos henne! Fick båda saker supersnabbt!

      Jag tror faktiskt de andra bloggarna behåller sakerna själva!

  15. X skriver:

    Vann en vinst i en utlottning hos Charlotta Flinkenberg (en av hennes bloggar) för drygt ett år sedan men fortfarande ingen vinst, har mailat men inget svar. Även om jag inte bryr mig nämnvärt om vinsten så är det ändå riktigt, riktigt dåligt.

  16. Nina skriver:

    Latrin Zytomierska hade ett samarbete med Tradera, även där har hennes läsare som tävlat frågat vem som vann.

    Okey att tantaluan fått bebis men det är ingen ursäkt så det hänt flertal gånger utan en nära förlossning sikte.

    1. Anja skriver:

      Jag är uppriktigt nyfiken. Varför skriver folk Latrin med L? Är det för att man tycker hon är lat? Same goes för Catten av Tälje.

      1. Nina skriver:

        Du skojar va? Vill inte vara elak, men säg att du är ironisk. 🐶

      2. John skriver:

        Latrin är väl synonymt med avföringsbehållare. Tror det är för att vara elak de skriver så.

        1. Annah skriver:

          I princip: en bajamaja, ett skithus, ett utedass, en toalett… u name it.

  17. Kattfan skriver:

    Jag ringde in och vann en tävling på ZTV en gång. Det var Vanna Rosenberg som målade en tavla i direktsänning som man kunde vinna. Detta lär va 15-20 år sen. Har skött min eftersänning av post sen dess men ännu inte fått hem tavlan… ibland är posten onödigt långsam!
    😂😂😂

  18. Anna skriver:

    Jag vann en bodylotion från Camilla Gervides musikblogg – och ja, den fick jag hemskickad. Sen vann jag ett bäddset från Trendenser – den fick jag också.

    Men detta var hundra år sen, nu för tiden vinner jag aldrig… 🙁 Vill gärna vara en av de där som vinner ”inredning för 20 000 kr”.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp