Vad är en bal på slottet?

13:00 11 Maj 2017

Dagens tankenöt:

Charlotte Perellis son Adrians klass är och hälsar på hemma hos honom och pappa Anders förklarar att man går och hälsar på hemma hos alla i klassen vilket fungerar eftersom alla barn bor ganska lika så det var inga problem med denna turné hemma hos alla. Lite märkligt dock att båda föräldrarna stannar hemma och bjuder på fika och sen visar upp det på Instagram. Är alla barnens föräldrar införstådda med det tror ni och tror ni även att alla dessa barn har föräldrar som kan stanna hemma för ett klassbesök?

Frågan är bara hur de gjorde med kronprinsessan Estelle?
Hon gick ju på samma skola som Adrian tidigare – har nu bytt skola –  men man kan ju undra hur var det när de hade denna hemma hos turnén hos henne?
Satt pappa Daniel och bjöd ungarna på prinsesstårta på slottet eller fick de på sin höjd klättra på grindarna till Haga Slott?

97 kommentarer | “Vad är en bal på slottet?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. T skriver:

    BB har nu skrivit på insta att hon och Odd ska skiljas.

    1. Wear the fox hat skriver:

      På bloggen med.

    2. PE me skriver:

      SKA DETTA VARA ETT HELTTIDSJOBB?!?!

      Besviken.

      Liksom förväntat mig att camcam sitter i en dunkel dungeon med THK och snöboll, massa Cola Zero (ljummen) i bägare, en stor dataskärm och ögonen är enorma som tefat på jakt efter Spaning!!
      Utan spaning ingen aning, camcam!

  2. KamKam skriver:

    Vill inte låta okänslig men blir så road när både Expressen och Aftonbladet sätter detta som en ”JUST NU-NYHET” på förstasidan.

  3. Anna skriver:

    Man gör inte så i orten direkt…

    1. M, skriver:

      Joho, det gjorde min klass i oooorten på 90talet 🙂

      1. m skriver:

        Det gjorde vi också.

  4. Anonym skriver:

    Blir typ provocerad av att du inte skrivit om BBs senaste inlägg än 😀 you had one job! Literally typ? Ja jag vet du har ett liv också men…

    1. C skriver:

      Haha, jag med. Väntar med spänning!!!!!!

    2. Sanna skriver:

      Haha, ja bloggkommentatorerna har inte heller bloggat om det ännu. 😉

  5. Anna skriver:

    Hur blir det med hus och allt för BB nu? Hon hade ett äktenskapsförord? Hur funkar det nu när saker och ting ska delas?

    / En som är innerligt nyfiken på hur den biten funkar.

    1. Mia skriver:

      Ja, hon skrev för några år sedan hur viktigt det var med äktensakpsförord. Hon är rädd om sina pengar

      1. Anonym skriver:

        Klokt av henne att skydda sina pengar och sina företag. När ungefär varatannat äktenskap slutar i skilsmässa är det en rätt stor risk att ta att stå utan äktenskapsförord, skulle gjort likadant i hennes situation.

  6. X skriver:

    Oj, jag hade jättefel. Trodde verkligen inte att de skulle skiljas.

  7. Ellie skriver:

    Fyfan blev helt tagen när jag hörde detta! Det finns fan inget hopp! Det gick så fort, de hade en kris i vintras och nu skiljer dom sig! Vad är det som hänt egentligen??

    jag känner med dom och barnen! Hoppas allt blir bättre för dom snart!

    1. X igen skriver:

      ”Fort”? Du har ingen aning om hur länge de har haft problem.

      1. Ƭĥe real Hmm skriver:

        Men jooo fort.

        De har gift sig, skaffat hus, två barn och en skilsmässa på ca fyra år.

        Det är en stor livshändelse per år. Det ÄR raskt marscherat.

      2. Ellie skriver:

        Ja jag menar FORT! Precis som The real Hm säger, på 4 år och då inkluderat en skilsmässa. Det vill jag kalla fort! Självklart kan en separation komma oväntat och när det väl är ett faktum finns ingen återvändo. Då går det fort!

        1. XX skriver:

          Fast du skrev inte fort som i ”från giftemål till skilsmässa på fyra år” utan som i ”de fick en kris i vintras och nu skiljer de sig”.

          Vi har ingen aning om hur länge deras kris varat.

          1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

            Från giftemål till skiljsmässa på 3 1/2 år snarare. De gifte sig sista augusti 2013.

  8. M skriver:

    Inte förvånad att de ska skiljas men trist för deras barn… samtidigt kan ens familjeliv också bli bättre efter en separation. Odd och Isabella lever ju på olika planeter när det kommer till så mycket, verkar det som.

    1. Jojo skriver:

      Verkligen! Känns som att det blev extra tydligt efter de fick barn. De verkar ju prioritera lite olika…

    2. Carro skriver:

      Det känns ju som att anledningen till att han började jobba tillsammans med Bella endast var ett tappert försök till att lappa ihop en redan för djup spricka..

  9. Karin skriver:

    Jag är väldigt nyfiken på vad det är som har hänt som gör att de väljer att skilja sig?
    Folk idag gifter och skiljer sig alldeles för lättvindligt, man ger liksom upp utan att kämpa.
    Livet och relationer är inte alltid en dans på rosor, det är få förunnat att vara ”lyckliga” hela tiden i ett äktenskap/förhållande.
    Var inte dirket oväntat att isabella skulle skilja sig, så flaxig som hon är som person.

    1. KamKam skriver:

      Fast vi vet ju inte hur länge de har kämpat. Det är ju mycket möjligt att det har varit ”turbulent” längre än vad vi vet. Hon tog väl upp det i vintras (?) men den kan ju ha pågått ett tag då..

    2. Kallis skriver:

      Om man har knoddar forstar jag det resonemanget, men om man inte har det vad spelar det for roll om man har en partner eller tio eller fler under sin livstid? Olika karlar passar in i olika perioder tycker jag… Omvaxling fornojer.

    3. Mudkip skriver:

      Ja, men eller hur! Det började väll krisa i vintras och sen POFF BANG skiljas!! Fast vi vet ju inte om de har gått i parterapi eller om någonting hände för länge sedan. Lite skumt att Bella skrev om otrohet för några månader sen bara… Nej, men svenska par verkar ha en tendens att skilja sig så fort det krisar lite, istället för att hålla ut och kämpa för kärleken. Ett äktenskap kommer ju aldrig vara helt perfekt hela tiden.

      Och nej, jag postar inte för snabbt.

    4. M skriver:

      Tror inte man blir en annan person, eller ett annat par, för att man gifter sig. Precis som att folk kan göra slut eller separera hux flux så tror jag att människor kan vilja skilja sig lika ”lättvindigt” men att det finns kulturell förväntan som gör att många istället lever kvar i relationer som inte är så bra för att de har gift sig och därför förväntas av omgivningen att kämpa sig igenom saker… Alla människor är inte riktigt byggda för den fighten tror jag och då är det lika bra att faktiskt skilja sig. Att gifta sig kan innebära ett juridiskt skydd men tror inte att känslor skyddas eller förändras långsammare t.ex bara för att man är gift.

  10. Järnridå blogg skriver:

    Sorry Bella och Vickan samt vem det nu inlägget egentligen handlade om 🙂 men det enda jag kan tänka på när jag ser detta inlägg är hur mycket jag längtar efter vår bröllopstårta! Jaja, jag ser fram emot bröllopet och att vara gift och gäster och yada yada, men TÅRTAN liksom, den lär ju vara den absoluta höjdpunkten för mig 🙂

    1. Mudkip skriver:

      Gör inte om Bella och Odds misstag bara 🙂

      1. Järnridå blogg skriver:

        Haha! Svårt att veta vilket misstag du tänker på men jag kan i alla fall lova att aldrig anställa någon sång- och dansman 🙂

  11. Alex skriver:

    Tror faktiskt att det är Odd som är drivande. Han verkar helt ha förlorat sig själv yrkesmässigt, dragit ett enormt lass med barn och hem utan stöd från en frånvarande, speedad, flaxig fru. Han har troligtvis fått nog.
    Ett äktenskap är ett partnerskap där man hjälper, stöttar och bygger ngt gemensamt, inte delar upp det i massa tårtbitar!

    1. M skriver:

      Det är min känsla också, tycker Bellas uttalande om Odds uppsägning säger en del. Han var inte nöjd och hon trodde det gick jättebra, hur kan det finns en sådan brist i kommunikationen? Tror helt enkelt att hon (och då deras liv) har utvecklats åt ett håll som han inte räknat med.

      1. Caroline skriver:

        Och ändå var det ju Bella han gifte sig med. Framgångsrik, framåt, författare, företagare, känd, osv.. Hon var allt det även när de började ses och det visste han ju! Det han inte visste då var väl hans egna känslor inför att han själv hamnat så långt efter karriärsmässigt/utvecklingsmässigt. Han är ju ändå en gammal tävlingsmänniska (simmare).. De ränderna går ju oftast aldrig ur.

    2. Lin skriver:

      Jag följer inte Blondinbella så kan någon snälla förklara det här med ”tårtbitar” som verkas tas upp så fort hon nämns? Nyfiken.

      1. M skriver:

        ”Jag ser livet som tårtbitar. Varje bit består av något i livet såsom karriär, familj, egen tid, vänner och utveckling etc. Bitarna är många. Att balansera varenda bit så att dom är lika stora (eller så stora som jag vill att dom ska vara, min kompistid är inte lika stor som tillexempel karriär eftersom det inte går) är oerhört svårt och vissa perioder får jag inte ihop det, men det är alltid mitt mål i vardagen. För jag vet att jag mår som bäst då.”

        http://www.isabellalowengrip.se/2014/08/onsdagskvallen-15/

  12. Anonym skriver:

    I min värld är skilsmäss en lång process. Det kan väl knappast ha varit på tapeten när det bestämdes att odd skulle arbetsa tillsamman med bella? Tönker att dom gör något förhastat (ingen) dom verkar till att leva livet i 190…. jag är säker på att Bella träffat någon annan. Annars skulle hon väl ge detta mer tid hoppas jag. Vet inte riktigt var jag vill komma med denna kommentaren men jag kände att jag behövde skriva av mig. Har inte ens läst inlägget jag kommenterar under

    1. Mia skriver:

      Du kan vara lugn, först måste de lämna in en gemensam ansökan om sklismässa och sedan måste de fullfölja om sex månader. har man barn under 16 år måste man ha betänketid.

      1. Anonym skriver:

        Jag är medveten om det men jag tycker likaväl att det kan vara förhastat att ens ansöka om skilsmässa efter så kort tid. Visst inget vet hur länge detta pågått men med tanke på hur kort tid dom varit äkta makar så kan det ju inte vara så jätte länge. Just my two cents

  13. Malin skriver:

    Jag tror någon varit otrogen, med tanke på att det gått så himla fort. Sjukt tråkigt för dem hursomhelst.

    1. Anonym skriver:

      …fast vad du tror Malin spelar ingen som helst roll, så länge du inte vet…

    2. Helena skriver:

      Jag tror att Odd har varit otrogen, men att det inte är därför som de skiljer sig. Utan att det hänt något med Odd och någon annan, fysiskt eller ej, och att de jobbade sig igenom det på Thailandsresan. Men sen när de kom hem till verkligheten insåg Odd att otroheten bara var ett symtom på hans känslor inför deras äktenskap. Att det inte var så här han hade tänkt sig livet, han vill ha ett Svensson liv och nu insåg han att det nog aldrig kommer att bli så. Och då är skilsmässa enda alternativet, de passar inte ihop helt enkelt. De vill olika i livet, deras syn på familj och hemmaliv är inte samma och det är inget man kan ändra på hur mycket man än jobbar på det. Allt annat kan man jobba igenom, men inte att man i slutändan faktiskt vill leva på olika sätt.

      Jag tror Blondinbella behöver en man som har något eget som tar upp hans liv, men att de möts hemma och åker på glammiga äventyr. Hon gillar lyx och flärd, och det är helt okej. Någon som är lite äldre (hon behöver nog också vara lite äldre för att ha tid i sitt liv för någon). Tippar på att det blir en andra familjebildning för henne inom 10-15 år, medan Odd ganska snart går vidare, kanske med någon annan som också redan har barn.

      Förresten, Bella har haft längre förhållanden innan. Hon verkar inte vara den som är otrogen eller drar om något är svårt… Men man kan inte styra sin partners vilja, tror verkligen hon hade velat jobba mer på dem men att Odd insett att han vill ha något annat och att man inte kan begära att någon ändrar sig i grunden även om man har barn ihop.

      1. Tyra skriver:

        Men sluta spekulera om sådant du inte vet något om. Du framstår bara som en skvallertant.

        1. Mudkip skriver:

          Älskar skvallertanter <3

          1. KamKam skriver:

            #goals när jag är 65+

          2. Helena skriver:

            Me too! Har inget emot att kallas för skvallertant… :). Gud vad man lär sig om sig själv och ens nära när man får spekulera fritt. Ibland har man rätt och ibland inte!

        2. Jojo skriver:

          Jag älskar att läsa såna här teorier! Har inga problem med att vara en skvallertant 🙂

      2. Leopold skriver:

        Hoppas på trumpinne med Nils 😍❤️

        1. Leopold skriver:

          *reunion
          Inte nån jäkla trumpinne.

          1. Jojo skriver:

            Hahaaa asså xD Försökte förstå vad du menade med trumpinne 😛

          2. E1 skriver:

            Hahaha, älska autocorrect.

            Innan jag såg din rättelse så satt jag och tänkte ”trumpinne? Aja, det är väl nåt ord kidsen använder nuförtiden och jag hänger inte med som vanligt” 😀

        2. Malin skriver:

          Jaaa! Bring back Nils!

  14. Gnu skriver:

    Såg Isabella handla på ett Coop på Östermalm sent igårkväll… kan det vara så att hon redan flyttat ut/ de bor varannan vecka eller så i huset?

    1. Mikaela skriver:

      Nära Lidingö

  15. Lisa skriver:

    En skilsmässa tar ju dock rätt lång tid om man har barn så de hinner ju ångra sig om det är ett förhastat beslut. Känns väldigt hastigt de har inte varit tillsammans så länge och två små barn är ju en enorm påfrestning i alla relationer.

  16. Anonym skriver:

    1. Estelle är inte kronprinsessa. Man har en kronprins eller kronprinsessa, vår heter Victoria. 2. Prinsessan Estelle går inte i skolan, utan förskolan. 3. Dom har väl trädgård på Haga Slott också där de nu hade kunnat tänka sig vara. Känns som om detta var ett icke-inlägg.

    Dessutom känns det ju inte längre som om du ”bevakar” bloggarna. Nästintill alla inlägg är tidsinställda?

    1. Anonym skriver:

      Haha men herregud, hur kan du klaga på tidsinställda inlägg? Är ju förmodligen det som gör att Camilla kan uppdatera så frekvent som hon gör. Vill ju inte att denna blogg ska bli som dessies… men alltid finns det något att klaga på 🙂

      1. Anonym skriver:

        Men åh, klagar ju inte på att det finns tidsinställda inlägg. Klagar på att det inte finns någon bevakning i realtid. Vilket jag tycker man borde kunna få önska ut en blogg vars syfte är att bevaka och som jobbar med det heltid.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Ja, men nu råkade jag sitta hos läkaren just idag när denna bomb släpptes, därför var jag inte on top of it på en gång tyvärr. Var inne i stan för att ta prover och blev stucken 3 ggr i armen av en praktikant som försökte dra blod och som vägrade ge upp. Den fjärde gången kom en annan sköterska till hans undsättning innan jag hann kräkas på honom. Jag är tålig med där går till och med min gräns. Någon som försöker tråckla fram blod med en nål djupt inne i armvecket…

          1. asd skriver:

            Alla mina sympatier är med dig CamCam! Blev en gång stucken sju gånger, det var inte så farligt men det där GRÄVANDE under huden! Borde förbjudas i lag.

  17. Jenny skriver:

    1. När kommer powerboken om hur man skiljs?

    2. Det va ganska väntat faktiskt.

    3. Men skrev inte hon att man inte ska ge upp så fort och yadda yadda?

    4. Den nya kan jag sätta 100 spänn på att det blir Simon. (deras kroppsspråk mot varann avslöjar mycket)

  18. Anonym skriver:

    Men va fan camilla? ! Lever du?

  19. Therese skriver:

    Är inte förvånad att det blir skilsmässa. Som jag sagt, Bella lever livet dubbelt så fort som alla andra. Såklart stannar hon inte med samma man hela livet. Förstår dock att det är en jobbig period hemma hos dem nu oavsett anledning till skiljsmässan, och lider verkligen med dem. Hoppas att de kan skiljas på ett så bra sätt som möjligt så att det blir bra för barnen. Jag har sett exempel på folk som skiljt sig och sen gjort ett fantastiskt jobb med att få det att funka för barnen skull (skaffa bostäder nära varandra, vara schyssta med varandra och hjälpas åt, sätta barnen först och strunta i ”gammalt groll”).

    Jag tror att folk generellt INTE skiljer sig för lättvindigt. Jag tror att, speciellt de som har barn nog gör vad som helst för att slippa gå isär. Att vi skiljer oss oftare nu än förr handlar ju om annat, som att vi faktiskt KAN. Att kvinnor tjänar egna pengar, att vi har bra barnomsorg osv.

  20. A-K skriver:

    Hon skriver uttalandet som om hon är kunglig eller världskändis. Sen är det väldigt dramatiskt att det meddelas att det är dagens enda blogginlägg.

    Hur som haver så kommer boken som heter ”Skilsmässoboost” – VÄRLDENS BÄSTA sätt att leva då man kan fylla sina tårtbitar varannan vecka. EFFEKTIVT och bra och KVINNOR KAN och GIRL POWER på den. Det absoluta ULTIMATA sättet att leva på! Gäsp.

    1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

      Sätter en fika i Stockholm på att hon kommer skriva bok om det här inom tre år.

    2. Anonym skriver:

      Tycker det är bra att det är dagens enda inlägg. Hade varit sjukt med typ:
      ”Vi ska skiljas”
      … fem timmar senare …
      ”NUUU FINNS LCCS NYA BLABLABLA I HANDELN WOHO”

      1. A-K skriver:

        Absolut hade det varit konstigt med ett annat inlägg haha, men det hade ju inte förvånat helt. Det ser bara så roligt ut att skriva ut det som hon har gjort. Jag hör sådan där dramatisk musik i bakgrunden när jag läser meningen.

    3. Miss skriver:

      Det brukar låta något åt det här hållet även när svenska kändisar skiljer sig. Tycker inte hon framstället sig som kunglig.

      Tycker däremot det är intressant att hon inte skriver, som i de allra allra flesta själv när en skilsmässa annonserar nåt som ”vi skiljs åt som bästa vänner och med den djupaste respekt gentemot varann” eller nåt. Det brukar alltid försökas poängteras att det beslutet har tagit utan dramatik. Det gör hon inte här. Hm…

      1. A-K skriver:

        Min poäng är just att sällar sig till skaran att låta som en officiell robot med sitt uttalande. Vet inte riktigt varför jag tycker att det blir löjligt.Du har rätt i att de INTE har skrivit något om att de förblir vänner, respekt, barnen kommer i första hand osv osv. Hmm…

  21. ❤️ skriver:

    Jag är inte förvånad. Hela deras liv och förhållande har gått i en fruktansvärd fart. Det blev extra tydligt för mig eftersom jag träffade min man ungefär samtidigt som Bella började dejta Odd. Vi hade inte ens flyttat ihop när hon började planera bröllopet (och de bodde redan ihop då) och vi gifte oss ett år efter dem vilket jag tyckte var tidigt (vi hade varit ihop i två år).
    Så här 5 år senare har vi varit gifta i snart tre år, börjat titta på ett nytt boende men inte ens skaffat barn. På samma tid har Bella och Odd gift sig, skaffat två barn, flyttat, renoverat, flyttat igen samt gjort två stora renoveringar i huset.
    De har avverkat ett halvt liv på mindre än 5 år, de verkar aldrig haft någon vardag, lärt känna varandra i vardagen och bara varit de två i en lägenhet utan stora projekt på gång. Min högst personliga bild av deras förhållande, det Bella visat upp i bloggen, är att de aldrig stannade upp och var bara de två under en längre tid. Inte en helg här och där utan verkligen på riktigt, i ett år eller två, middag i soffan en tisdag, vardag! Jag tror de aldrig hade riktig vardag tillsammans.

    1. A-K skriver:

      Jag blir andfådd när jag läser vad du skriver om Bellas och Odds liv. Du låter betydligt mer sansad – hoppas du får ett fint liv med din kärlek!

      1. ❤️ skriver:

        Tack, vi har det bra 😊

  22. Anonym skriver:

    Varför skriver alla att Simon kommer bli hennes nya? Han är definitivt gay. Ja jag vet att han har tjej men det betyder ingenting. Många gaykillar har tjejer för att dölja det för familjen etc. Vill påpeka att jag inte har något emot homosexuella, jag talar bara om vad som syns tydligt.

    Jag tror att Bella kommer hitta sig en äldre, rik, framgångsrik affärsman som har samma intressen som henne och där han inte känner sig som mindre ”manlig”. Sorgligt men sant. Jag tycker det är synd att dom ska skilja sig och det måste vara otroligt tufft. Förhoppningsvis är det för det bästa i slutändan. Önskar dom båda lycka.

    1. SH skriver:

      1. Han skulle väl likväl kunna vara bisexuell? Alltså ba ett helt genuint förhållande med sin flickvän just nu.
      2. Såvida du inte vet for a fact att han gillar killar (också?), så kan du inte veta det. Du kan inte se på en person vad deras sexuella läggning är. Trodde sådana föreställningar var förlegade idag?

  23. CHarlotte skriver:

    Min gissning är att Bella kommer återförenas med sin pappa nu – och kanske några gamla vänner typ Messi pch Angelica 🙂

    1. CHarlotte skriver:

      En vild gissning till är att Nils snart är tillbaka…men d kanske är önsketänkande 😀

      1. Leopold skriver:

        Om hon börjar träffa Nils igen så lovar jag att läsa hennes blogg igen. 😍

  24. M skriver:

    Så trist att det blir en skilsmässa som utgång.

    Men för att se det från den ljusa sidan så betyder detta att det nu finns en chans (om än mikroskopisk) att det en dag kan bli Bella och Nils igen 😍

  25. Anonym skriver:

    Nästan ingen kommenterar själva inlägget, alla pratar om Bella och Odd ojoj ja nu väntar alla här med spänning på inlägg om det. Jag trodde nog ändå inte på skilsmässa faktiskt, lite sorgligt.

    1. SH skriver:

      Haha, jag skulle faktiskt gå in för att kommentera inlägget. Men glömdes snabbt bland alla komentarer om BB. Men här är kommentaren dp till själva inlägget:
      Har inga barn än, men när jag väl får det hoppas jag verkligen inte att detta skulle vara aktuellt när de går i förskola. Ser inte varför det skulle vara en särskilt bra grej. ”Alla bor ungefär likadant” säger de om detta, jaha – vad är då poöngen med att gå hem till alla? Och om alla nu inte bodde likadant så känns det inte heller som en speciellt bra idé. Vilket de tydligen förstår eftersom man använde ”alla bor likadant” som försvar till varför det var okej. Sen personligen skulle jag verkligen inte vilja ha en hel förskoleklass med pedagoger hemma hos mig ”bara för att”.

      1. vvv skriver:

        På min förskola brukar vi besöka portar haha, gå och kolla med barnen och så får den som bor där va lite i centrum och berätta för alla att -detta är MIN port. Men spanar bara, vi går inte hem till folk, tror det behövs godkännande från alla föräldrar då.

  26. Hanna D skriver:

    Men åh, jag skulle jättegärna bli bjuden på hos prinsesstårta hemma Victoria och Daniel. Eller hos kungen eftersom det är klasskompisars föräldrar det gäller och kungabarnen är mer jämngamla med mig 😂😂😂

  27. Hannah skriver:

    Camilla? Är du på lunchrast?

    1. helena skriver:

      Passar sig inte med långlunch idag!!

      1. Bloggbevakning skriver:

        Nä, jag har suttit hos läkaren och tagit en massa prover och fick en praktikant som misslyckades tre gånger så det tog ett tag. Sorry gang! Epic fail verkligen! 😫😩😫😩😫

  28. Sanna skriver:

    ”- Jag älskar honom fortfarande. Det hade varit bättre om vi träffats om tio år egentligen.”

    Så uttalade sig Bella i Expressen när hon och Nils gjorde slut. Lite ironiskt egentligen, det börjar ju närma sig 10 år snart. Och tja, Nils var en fin pöjk! 🙂

  29. Henrietta skriver:

    Jag var tvungen att ringa min man efter den här nyheten och berätta hur ofantligt mycket jag älskar honom och vårt liv. Om jag någon gång känt avundsjuka gentemot Isabellas och Odds liv i lyx, pengar, och saknaden av fysisk slit i vardagen, så är den känslan helt avlägsen idag.
    Jag tar nog vårt liv med gemensam slit, svett, och kärlek alla dar i veckan året runt, så länge vi har varandra.

  30. W skriver:

    Hannah och Amanda lämnar Perfect Day!

    1. M skriver:

      Suck och stön. Hade inte stört mig så mycket om det inte var så att de gör det för att pyssla med skönhetsprodukter. Behövs inte fler krämer och lotions med kändisars namn på.

  31. Cc skriver:

    Lite ytligt skvaller känns ok, men dessa spekulationer, stackars familj

    1. Anonym skriver:

      Lisa i Hökarängen ska skiljas från Nisse. Kan du verkligen inte komma på ett skäl till varför ingen spekulerar i deras privatliv?

      1. Cc skriver:

        Finns det säkert många som gör, men kanske inte i media, för övrigt, så har jag min åsikt som alla andra.

  32. Virus skriver:

    1. Bella och Odd är olika och vill olika saker. Hon försökte anpassa sig till hans bild om barn, giftemål och hus och han försökte anspassa sig till hennes entreprenörsanda och tog fram eget vin och provade olika yrken. Med tiden blir man äldre och landar i vem man är och vem man vill vara – och då blev det nog ganska tydligt att de två bilderna inte passar ihop med varandra.

    2. De har barnen sovande mellan sig alltid. Bella har själv flera gånger påpekat/hintat på bloggen om att de inte har sex så ofta men att det är okej eftersom det är en period. Jag tror därtill att Odd kanske inte var så sugen på att ha så mycket sex eftersom han inte fick sina övriga behov tillfredsställda (så som att bli sedd, lyssnad på, förstådd, uppmärksamhetsbortskämd etc). Eller så kanske ville han ha sex bara att Bella somnade direkt efter hon jobbat klart…

    3. Jag tror att det är Odd som har varit otrogen och jag tror att det skedde på den grabbresan han var på i oktober (tror jag det var). Man kan se på bilderna därefter och fram över jul och nyår hur Bella är nära honom men han är distanserad. Extra sårande för Bella om det nu var som så att Odd inte var så sugen på hemmaplan. Plötsligt kom det kanske någon och visade honom uppmärksamhet, förstod, såg, lyssnade…

    4. Jag tror inte alls att versionen Bella gett om att det var Odd som inte ville jobba kvar är sann. Jag tror att Bella skyddar Odd och Pingis. Odd var anställd i ZUG där Pingis och hennes pappa också stod (det bolaget är nu i konkurs). Genom att missköta det företaget satte han Pingis och hennes pappa på pottkanten. Därtill tror jag inte att Bella var så sugen på att ha Odd på arbetsplatsen efter att det kommit fram att han varit otrogen. Men Bella kunde inte i det läget säga att Pingis sparkat Odd, för då skulle hon sätta alldeles för många människor i skiten. Så hon tog på sig det själv. Tänk på det ni, när ni går på. Jag tror hon skyddar andra och tar smällarna själv.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG