Ingen vinst för Jocke på Rockbjörnen

15:00 16 Aug 2017

Jocke & Jonna:

Paret som setts spendera mer tid sedan de ”gjorde slut” än innan – Jocke & Jonna – var gäster på gårdagens Rockbjörnen som fick av stapeln i Kungsträdgården eftersom Jocke var nominerad i kategorin ”Årets genombrott”.
Han fick dock se sig besegrad av Hov1 som kammade hem vinsten och innan jag tittar efter så gissar jag att Anna Books Instagramkonto är fullt av spammande kommentarer om Hov1. (Kan NÅGON vara vänlig att förklara varför detta skett förresten? Jag fattar ingenting…)

Men, trots sin förlust så har Jocke ändå andra saker att glädjas över – exempelvis att hans solglasögon inte vuxit fast på hans ansikte trots att han inte tagit av sig dem sedan 2015.

39 kommentarer | “Ingen vinst för Jocke på Rockbjörnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Em skriver:

  Anna tackade precis Håkan (Hellström) för den energi hans låt ”slå mig hårt i ansiktet” gav under hennes senaste ”tysta” live när hon körde bil 🙂

  1. Vemvetintejag skriver:

   😂👍🏻

  2. Emmsi skriver:

   😂😂😂😂

  3. Bloggbevakning skriver:

   Åh nej! Du skojar? Håkan? =)

   1. Em skriver:

    Haha sant tyvärr 😂 Hon nynnade med i två låtar (Stenström och Whitney Houston) och fick sån galen energi av låtarna och sa ”att man kan undra sig anledningen till denna tysta liven”

   2. JenPen skriver:

    Den ligger kvar. Gå in och kolla. Hysteriskt kul.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Nä, jag ser den inte..

     1. JenPen skriver:

      Fuck, hon måste precis tagit bort den. Garvade högt på bussen hem.

 2. Emmsi skriver:

  Du var väl också på Rockbjörnen? Har du inget kul att berätta därifrån 🕵🏽‍♀️

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag fick en stooooor kram av Kissie! =)

   1. Anja skriver:

    Haha hon har varit ganska skonad härifrån, så jag förstår henne. 😂 Vore jag henne hade jag också kramat skiten ur dig! 😘

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jasså! Det sista hon skrev om mig..eller ja, hennes kille, var att han tyckte att jag var alldeles vedervärdig… =)

 3. Maria skriver:

  Nu kanske någon blir svinarg på att jag skriver såhär, men om man mår så extremt psykiskt dåligt, inte sover och inte äter, som han skrev om i inlägget nedan, så låter det för mg helt orimligt att man kan fixa sig iordning och gå iväg på något sånt här.

  Jag har haft en hel del psykiskt lidande i min absolut närmsta omgivning, och för mig känns det helt absurt att jämföra med detta. Har jag så fel att det kan yttra sig på såhär olika vis?

  1. Anna skriver:

   Jag har befunnit mig i en av dom värsta svackorna på år, sedan i februari. Sökte hjälp redan då då jag inte längre ville existera. Jag har också dagar då allt är svart och man ej vill kliva ur sängen, men vissa dagar hjälper det att få fixa sig lite och vara med vänner. Att försöka lura hjärnan. Det hjälper inte alltid, men ibland.

   1. Maria skriver:

    Hej. Hoppas du snart mår bättre!

    Jag förstår och har ju sett att det går upp och ner, men dagen efter att man mår såhär dåligt som han beskrev, att man då går iväg på ett större event? Kan det svänga så fort?

    1. Anna skriver:

     Det går framåt, har äntligen efter ett halvårs väntan fått en tid till psykolog.

     I mitt fall är det ibland enklare att inte vara ensam med min hjärna. Jag lider av panikångest som kommer när jag är för stressad och det blir lugnt. När familjen gått och lagt sig, när jag ska kolla på tv. Då kommer det krypandes. Är jag te.x på en fest med vänner, så håller det sig ibland borta (inte alltid, men det hänger säkerligen en hel del på alkoholintag). Det är bara väldigt skönt ibland att inte behöva vara ensam med sina tankar.

  2. Lisa skriver:

   Förra året hamnade jag i världens svacka på grund av många olika anledningar. Jag led av panikångest och skakade i hela kroppen och kunde knappt få i mig någon mat. Jag grät och grät och ville ingenting men jag torkade mina tårar och tog på mig kläderna och gick ut. Jag var ute successivt några timmar per dag – promenerade eller shoppade samtidigt som jag bearbetade min sorg. Det går och det man bär inombords behöver nödvändigtvis inte synas utanpå.

   1. Anonym skriver:

    Jag kunde inte göra någonting när jag led av PTSD. Inte ens åka hem och äta middag hos mina föräldrar. Hade iofs aldrig orkat YouTuba, instagramma eller blogga som de gör heller.
    Jag fick hjälp genom inläggning på psyk genom tvång, och sen medicin.

  3. Dus skriver:

   Jag brukar också få den frågan. Jag har en svår depression och är sucidal. Ibland tar jag mig inte ur sängen på hela dagen, ibland skriker jag rätt ut av ångest som skär sönder mig liksom.

   Men jag kan tycka att det är skönt att komma hemifrån och träffa vänner ibland, att dricka vin (även om jag vet att det kommer slå tillbaka när alkoholen går ur kroppen). Det är skönt att kunna ”leva som vanligt” för ett tag.

   Särskilt när det är vänner som vet hur jag mår och som kan stötta mig om det behövs och under omständigheter då jag kan gå hem om det skulle behövas.

   Ibland får jag den frågan också och jag tycker ofta det är jobbigt att behöva stå till svars för mitt beteende. För val jag gör baserad på vad som får mig att stå ut och må bra. Det hör väl ihop med att psykisk ohälsa sällan tas på allvar som andra sjukdomar tänker jag och jag kanske är extra känslig.

   1. Maria skriver:

    Hej. Jag får ta tillbaka det jag skrev. Personerna i min omgivning har fungerat annorlunda helt enkelt. Jag tackar för att ni upplyst mig och önskar att ni mår så bra ni kan.

    1. Anna skriver:

     Det är inget konstigt eller okänsligt som du har skrivit alls, hela grejen med just psykisk ohälsa är ju att det ter sig olika hos varje individ.

     Frågar man inget så vet man heller inget!
     Tack för omtanken 🙂

    2. Margit skriver:

     Jag tycker att du undrade på ett bra sätt! Fler borde våga ställa frågor om psykisk ohälsa på ett ickedömande vis, annars går det ju inte att föra en diskussion och öka förståelsen.

   2. Anja skriver:

    Så ledsen jag blir av att läsa vad du och ”Lisa” skriver. Jag önskar jag kunde få er att må bättre. Jag önskar jag kunde döda all ångest ni någonsin känt eller kommer känna. ❤️

    Hoppas ni båda får en fin dag. Och som en av er skrev: Babysteps! De är viktigast. För vissa handlar det om att borsta tänder, för andra handlar det om att stiga ut ur sängen och laga mat, för en tredje handlar det om att beställa en one-way resa och försvinna från Sverige på ett bra tag. Dessa små steg kommer troligtvis att hjälpa er mest i slutändan. ❤️

  4. Lejonhjärta skriver:

   Som många skrivit så är det olika för alla och jag tycker inte din fråga är fel. När jag mådde som värst under sjukskrivningen och var nere i det mörkaste mörker hade jag fått panik av en sån där tillställning. Att träffa mina vänner fick, men bara en timme om dagen och inte alla dagar i veckan. Var glad om jag orkade en träff.
   Så för mig hade det varit omöjligt att svida om och gå på ett jobbevent. Att stå och vara social i timmar hade gett mig rejäl ångest. Nu är det några månader senare men jag har fortfarande lite problem med stora sociala tillställningar, vilket jag aldrig hade förut men jag hoppas någon gång att jag blir mer ”mig själv” igen.

 4. A skriver:

  Är lite nyfiken på SanneAlexandras följare på instagram, de har skjutit så mycket på senaste tiden och bara från häromdagen har hon fått 4000 nya följare..

  1. Tovah skriver:

   Hon köper följare, inget annat alternativ är möjligt.

   https://socialblade.com/instagram/user/sannealexandra/monthly

   1. A skriver:

    Ja, jag misstänkte det och man ser även det på antalet likes på bilder. Tror inte influencers att företag är ”smartare” än så när antalet följare inte stämmer överens med antalet likes.

    Har alltid gillat henne för hon verkar jordnära, naturlig och ärlig. Men när man gör sånna här saker så sjunker hon i mina ögon.. även fast det är vanligt men tycker inte hon behöver köpa följare för ser ändå inte henne som en stor influencer på det sättet. Finns ingen enhetligt i hennes flöde och det känns rätt oproff, även om det är charmigt på sitt sätt.

   2. Anonym skriver:

    Men hur funkar det rent tekniskt? Hur är det möjligt att köpa folk??

    1. Jenny skriver:

     Det fattar inte jag heller??! Vart går jag om jag vill köpa lite följare 🤔

     1. Jennifer skriver:

      Tror man kan skriva koder som skapar x antal fake insta-konton, som om du själv skulle skapa 5 egna konton med olika användarnamn, fast med kod kan man fixa 10000 (eller hur många som helst). Så det finns alltså ingen person bakom kontot så de kan inte likea foton, men det ser ut som man har många följare och då får man mer pengar för spons-inlägg. Hon är ju bra 100,000 nu så hon lär väl köpa ett gäng till snart. Nån annan kanske kan rätta mig om jag har helt fel?

  2. Jennifer skriver:

   Förmodligen köpta, det enda andra alternativet är om hockeyfruar börjat göra reklam på tv och hon sagt nåt kul i trailern så folk fått upp ögonen för henne, hon ska väl vara med i det programmet i höst?

 5. Harmagedon skriver:

  Hur kan vi veta att solglasögonen inte vuxit fast?

  1. Annapanna skriver:

   Hon kanske träffade honom igår.

 6. Tess skriver:

  Hov1 spammandet på Bokens insta handlade bara om några som verkligen gillar Hov1, ”tyvärr” inget annat mer än att de ville sprida ”ordet”! Såg tweet om detta.

 7. H skriver:

  Han använder ju solglasögonen edtersom han ”får så mycket hat för sina ärr under ögonen sen sin ögonlocksoperation” (;
  Skönt att han inte vann, han förtjänar det inte någonstans.

  1. vvv skriver:

   hahaha ja det har säkert inget med pupillerna att göra haha.

   1. MMX skriver:

    Och de har säkert inte heller alls att göra med hans stissiga tjackögon som ofta framkommer när han pratat om hur lite han sovit..konstigt.. 😁😁

 8. MMX skriver:

  Jonna är så fin!

  1. Jenny skriver:

   Verkligen! Tycker jag med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla