Lite olyckligt…

14:30 13 Aug 2017

Kissie:

Klart jag fattar att Kissie bara slänger upp tre snabba utan jättemycket tanke bakom men man får ju hoppas att punkt tre inte har med punkt ett att göra. Att skriva om sin nya pojkvän samtidigt som man upplyser läsarna om hur snabbt man tröttnar på saker och ting. Det var kanske lite olyckligt med tanke på hur många övertolkare – som jag – nätet är sprängfyllt med. 🙂
Och har de verkligen bara känt varandra i några månader?
Han känns ju lika självklar på Kissies blogg och Youtube som Tjocka Hetsätarkatten gör här inne.
En fast installation liksom. 🙂

Kissie har tidigare gått ut med att hon haft bloggtorka.
Är det någonting ni märkt av? Jag tycker hela bloggvärlden mer eller mindre går in i dvala på sommaren och är ingenting som är specifikt för Kissie. Framför allt på helgerna – då får jag ibland trolla med knäna för att överhuvudtaget kunna publicera ett inlägg men det har ni säkert märkt. Jag får liksom sekundär-bloggtorka då kan man säga…
Kanske är det därför Kissie lagt upp mycket gamla bilder? Hon ser det kanske som utfyllnad men jag störtgillar de inläggen och skulle gärna se fler bloggare lägga ut gamla bilder och reflektera över dem!!

24 kommentarer | “Lite olyckligt…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

   Men fy vad fult gjort!
   Jag brukar använda handikapptoalett om den är ledig, speciellt om jag har min treåring med mig = större plats för oss båda än ett trångt bås. Jag brukar självklart släppa före de som har behov av handikapptoaletten, är inget snack om saken. Trodde alla normalt funtade människor gjorde det..

   1. Puffen skriver:

    Vi får använda handikappstoaletten om den är ledig men då ska vi ha vett att låta de som den faktist är ämnad till rulla före i kön. Och jag skriver rulla för att det är helt ok och normalt att vara rullstolsburen. De är precis lika viktiga samhällsmedlemmar och för dem är det faktum att de rullar fram. Detta ska hyllas. De ska inte behöva må dåligt och ständigt påminnas över att de råkat födas i den kropp de äger. De är människor och ska behandlas med respekt,Johanna. Blir ju förbannad bara jag tänker på det.

    1. Ankan skriver:

     Vill bara säga att alla som behöver använda den toaletten inte behöver ha rullstol, vissa funktionsvariationer syns inte lika lätt.

     1. Anonym skriver:

      Att bete sig snorkigt är inte ok. Men hon kom ju före så att hon var nr 2 i kön. Var det inte ett akut toa-besök så gör det väl inget att behöva vänta ett par min?

     2. Ankan skriver:

      Jag skulle gissa på att hon som var otrevlig antagligen inte behövde gå på just den toaletten.
      Min kommentar är för att en bekant brukar få arga blickar om hon använder de hjälpmedel etc hon har rätt till och behöver, för det syns inte utanpå att hon kan behöva hjälp.

   2. anonym skriver:

    Inte förvånad när det gäller Toftby hon ber många om olika saker men när jag frågade en sak skrev hon du ska inte säga till mej!? Och jag var helt vänlig. Då förstod jag hur hård hon kan vara.

  2. Jenny skriver:

   Shit!!! Detta mååååste du ju uppmärksamma Camilla!

   1. Feodora skriver:

    + 1

  3. Rebecka skriver:

   Vilket gräsligt beteende. Usch

  4. LILLGAMMAL skriver:

   Usch!
   Tyvärr är det nästan vardagsmat som rullstolsburen 😩

   1. J skriver:

    LILLGAMMAL: Jag skäms å andra normfunkismänniskors vägnar. 😡 Jag lovar iaf att jag ska inte låta det passera om jag ser det.

    1. LILLGAMMAL skriver:

     Tack snälla ❤️
     Merparten är dock vänliga och hjälpsamma ska tilläggas!

    2. Lisa skriver:

     Jag med. Min mamma är funktionshindrad och går med käpp (hon är inte speciellt gammal ska tilläggas) och jag vet inte hur många gånger hon har kommit hem och varit så ledsen över hur folk har behandlat henne. Blir så trött på samhället och hur nonchalanta människor är.

  5. L skriver:

   Typisk grej som Bloggbevakning bör ta upp! Viktigt.

  6. AJ skriver:

   Jamen det är ju sådan Johanna Toftby är. Hon är ingen bra människa helt enkelt, det trodde jag att de flesta förstått.

  7. Anonym skriver:

   Fisförnämna Toftby hade kanske mer än bara en fis på gång i trosan. Då är det bråttom.

 1. Jenny skriver:

  22 bilder som bevis på att jag lever 😂 Tyra alltså, sjukt kul ändå

  1. Ella skriver:

   Rätt säker på att det är typ 5 bilder om och om igen i olika ordning bara.

 2. Anonym skriver:

  Kissie har haft ”bloggtorka” sen 2013. Hon är ingen storbloggare längre och det är knappt så att hon kan leva kvar på gamla meriter.

 3. Moni skriver:

  Läser inte kissies blogg mer, den är helt ointressant

 4. kati skriver:

  Det finns inga bloggar som är i närheten av äkthet och ärlighet förutom Magda Graaf o Gynning känns äkta, så jag läser här varje dag o det är kul oftast.

 5. Helena skriver:

  Alltså…

  Handikapptoaletter finna det få av, därför är det meningen att de utan funktionshinder inte ska använda dem just för att de har fler möjligheter. Som redan nämns så tar det också ofta längre tid för de med handikapp att gå på toa, dvs relevant att kön är kortare. På festivaler är de desutom ofta sällsynta… nej de är inte reserverade men de ska ju egentligen inte användas av de som kan använda andra.

 6. Anonym skriver:

  VEM FAN BRYR SIG OM KISSIE?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla