Så här knyter du en knut

12:56 14 Sep 2017

Sandra Beijer:

Sandra har alltså gjort en tutorial om hur man knyter en scarf.
Alltså, hur man knyter en knut och jag kan inte bestämma mig för om jag tror att hon driver eller om hon är allvarlig.
Inte kan det väl vara massor av människor som inte vet hur man gör en knut, eller?

Fast…å andra sidan finns det ju faktiskt folk till precis ALLT!
Kanske finns det någon som undrar hur man tömmer en kattlåda.
Well…look no further! Jag har gjort en tutorial till dig där du i några få men ytterst enkla steg lär sig hur du på bästa och enklaste sätt tömmer din katts toalett!
You are welcome!

59 kommentarer | “Så här knyter du en knut”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  En gång hamnade jag på en amerikans bakblogg som visade steg-för-steg-bilder på hur man gör hemvispad vispgrädde. ”Dina vänner kommer bli så imponerande”

  Det var inte på skoj

  1. Kattis skriver:

   Haha jag delade den på Facebook för flera år sedan och fortfarande kommer det upp på nästan alla släktsammankomster :’) ”jag kommer ihåg när du delade den där om hur man vispar grädde..”

   1. G skriver:

    Hahah fick en bild av världens tråkigaste släktträffar nu. Typ det enda samtalsämnet är när den där videon delades på facebook för flera år sen 😂.
    Så är det ju säkert inte men det lät bara så roligt! Kul att det uppskattades av släkten, jag vill också se! 😀😊

    1. Kattis skriver:

     Haha men kanske lite så att vi inte har världens bästa relationer till varandra och står i våra minnen er bra saker att säga….. och det bästa om mig är då alltså att jag delade recept på vispad grädde en gång! 😉

  2. Kattla skriver:

   Har du ingen länk? Vore jättekul att se😂

   1. Anonym skriver:

    Absolut. Kommentarerna är guld. ”jag fick alltid smör, tack för denna enkla tutorial”

    https://www.browneyedbaker.com/how-to-make-fresh-homemade-whipped-cream/#comments

    1. Femma skriver:

     Haha, fantastiskt roligt.

     ”I made whipped cream for a pie the other day, and my son in law told me he had never had fresh whipped cream before!”

     1. Anonym skriver:

      Lite sorgligt ändå. Stackars folk…

  3. Something skriver:

   Enligt min make, som är från Kanada, vispar de väldigt sällan sin grädde, utan köper alltid sån där på sprayburk. Det kom fram under någon konversation för hans kusin hade ”skrutit” om att hon hade gjort ”hemgjord vispgrädde” och jag var helt chockad att det var en sån stor grej.

   1. Katta skriver:

    De äter ju även den här skiten istället för grädde:

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cool_Whip

    Uääääähhhh!

    1. Anonym skriver:

     Och ready mix till fucking allt. Inte ens en jävla pannkakssmet kan man göra från grunden.
     Mums med paj från ett paket och grädde från en burk…

     1. Kattis skriver:

      Nät jag och mitt ex skulle göra pannkakor tyckte han att vi skulle köpa en mix. ”Det enda som behövde tillsättas var ju ägg och mjölk!” Ehhhh så det som finns i paketet är mjöl o lite salt typ? ”Nej alltså det är ju pannkaksmix” Ja visst.. där man får tillsätta allt väsentligt själv.. bra mix.

  4. Kakan skriver:

   När jag precis träffat min man skulle han vara lite romantisk och servera jordgubbar med vispad grädde. Det slutade med att jag fick lära honom hur man sköljer och snoppar jordgubbar, samt hur man vispar grädde. Han var 30 då.

 2. M skriver:

  Tyra är igång och kränger häst igen, en något stelbent dock haha!
  https://www.blocket.se/ostergotland/Hast_glasfiber_naturlig_storlek_75438448.htm?ca=14&w=1

  1. Anonym skriver:

   Hmm undra om hon ska lägga ner starrider nudå

   1. M skriver:

    Det ser onekligen rätt tomt ut därinne, så troligtvis butiken i.af, den som aldrig öppnades…

  2. Nina skriver:

   15 papp! Fan det får man väl en levande häst för eller? 🤣🤣🤣

   Tack Camcam äntligen vet jag hur man tömmer en kattlåda. 😻

 3. Karro skriver:

  Hehe men det ÄR en konst att få till en scarf snyggt! Jag klarar det då inte. Då är det ju värre med alla sjuka receptförfrågningar😂

 4. H skriver:

  haha, sen jag upptäckte CamCam behöver jag inte sitta och bläddra insta längre.. älskar dina tankar om bloggar ofta som jag själv sitter och tänker i tysthet när jag ser nåt 🙂 Nu har inte jag en katt längre så jag slipper både lådan och lukten. Men jag har hund, jag kanske ska visa hur man tar på hundhalsband och sedan hakar i kopplet rätt och snyggt, det är en konst 😉

  1. SH skriver:

   Du skulle även kunna göra en uppföljning hur man sätter på hunden en sele och sen avsluta med hur man låser flexi kopplet. Du kommer att göra succé!

  2. Emma skriver:

   Verkar BEHÖVAS en väldigt enkel, förklarande filmsnutt som beskriver hundbajsplockning i praktiken. Tycker mig ana att en hel del hundägare inte riktigt för till det.

   1. Johanna den äldre skriver:

    Och kattägare. Låter mina hundar jaga grannens kattjävel som skiter i toddlerns sandlåda. Samma regler gäller. Sätt GPS på din katt och städa efter den.

    1. E skriver:

     Håll koll på din toddlerjävel istället :p

    2. Elin skriver:

     Men snälla någon, är du seriös?
     När man lever i ett civiliserat samhälle finns det vissa saker man helt enkelt får stå ut med. På samma sätt som skrikande små ungar får lov att existera och störa omgivningen, får folk även acceptera att folk har utekatter och att dessa bajsar ute.

     1. bonnie skriver:

      Men är DU seriös? Varför ska jag eller någon ”ta” att grannkatter kommer och skiter i vår sandlåda? Nu har vi ju visserligen lock på för att vara på den säkra sidan, men ändå. Läs på istället så kan du lära dig att det egentligen är samma regler för hundar och katter.

     2. Anonym skriver:

      Bosätta dit i skogen i stället don tönt!’

    3. Siri2 skriver:

     Dock borde du vara lite mer rädd om din hund, katterna vinner typ alltid vid en fight. Bara klösa ur ögonen på din lilla hundjävel 😉

    4. Lina skriver:

     Det är otroligt lätt att bygga ett tak till sandlådan för att inte katter ska komma och använda den som sandlåda. Du kan köpa kompostgaller och sätta ihop med buntband. Eller köpa hönsnät och spika fast på en ram av lite lösvirke. Eller köpa lite brädor och sätta ihop till ett lock som du lätt kan dra bort. Tar mindre än en timma.

   2. H skriver:

    Oj, börjar se en ljusning här jag kan kanske bli rik på hur jag sköter min hund med lite smygreklam på vilket foder han får och vilka bajspåsar jag köper, brukar köpa lite olika färger för numer görs pengar även på det och vi hundägare går på det 😉 Läste lite neråt där det pratades om katter, jag har ikväll suttit i möte med min bostadsrättsförening där de säger att de inte kan ha sandlåda och lek för barn eftersom det LOCKAR TILL SIG KATTER?? eh, nej om man har barn och sätter dem i sandlådan kan det hända att en katt varit där, bor man i hus och har sandlåda anser jag att man kan köpa ett lock till den, då kan man även lämna hinkar o spadar där och bara gå in. Katter är som de är och måste finnas även de det är lite svårt att gå efter en katt och plocka upp (tror jag). Själv är jag en duktig tant och plockar efter min hund, ser jag någon (oftast de som går i hundklubbenkläder) som inte plockar upp så brukar jag sträcka fram en påse. Japp så präktig och ordentlig är JAG 😉 förutom då vi är i skogen, då får min hund göra som björnarna.

 5. M. skriver:

  Dem skiter rätt rejält dina katter!

  1. Johanna den äldre skriver:

   De… Ska du vara märkvärdig så gör det med korrekt grammatik.

   1. M. skriver:

    Märkvärdig? Haha…njae bara lite barnslig humor

 6. Madelon skriver:

  ”Hej! Det är många som har frågat hur jag knyter min ………………………………………………………………………… scarf”

 7. Nettan skriver:

  Ungefär som Keela visade hur hon skar en mango förut 😂

 8. K skriver:

  OT men är det någon mer än jag som tänkt på att sångerskan till Biggest losers introlåt låter kusligt likt Anna Book?!

  1. Anonym skriver:

   Tror att det är du och en till. Om det var Booken hade hon sagt det 5182539104 gånger.

  2. E skriver:

   Himla dålig och dåligt passande låt förresten

 9. Nina skriver:

  Det där är anledningen till att jag inte vill ha husdjur..

  1. Anonym skriver:

   Du måste inte knyta fancy scarfar på ditt husdjur om du inte vill, låt inte det stoppa dig från att skaffa en fluffig vän

  2. Lisa skriver:

   Vem har sagt att du måste ha en scarf på ditt husdjur? Har jag aldrig haft. Min hund är ingen accessoar

   1. M skriver:

    Tänk igen och koppla på lite humor så blir det nog rätt den här gången!

    1. Lisa skriver:

     Humorn är på topp! Koppla på den själv 😉

   2. KC skriver:

    Va?! Har du aldrig haft scarf på din hund????? Och ingen har anmält dig till Länsstyrelsen?!
    Har du ens frågat hunden någongång om den vill ha en scarf eller inte? Du bara tar för givet att den inte vill ha?
    Usch för ansvarslösa djurägare!

 10. Taco-queen skriver:

  Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om Sandra..

  Å ena sidan tycker jag att hon är genuint gullig och verkar jättesnäll.

  Å andra sidan undrar jag varför hon ”leker bebis” hela tiden och aldrig verkar vilja växa upp?

  Jag är själv i hennes ålder och erkänner att jag också har svårt att bli vuxen. Så jag borde egentligen hålla käft 😖

  Hennes instastorys är bedrövligt tråkiga!

  1. toter skriver:

   Men vad innebär att växa upp då?
   Måste man vara gift eller ha barn, villa, vovve? Vad?

   Hon är självständig, kreativ, har bra ekonomi, har publicerat två böcker och har en megasnygg lägenhet mitt i Stockholm. Inte så många barn eller tonåringar med liknande bedrifter så vitt jag vet..

   Tror egentligen folk blir sura för att hon inte har lust att passa in i deras specifika mall på hur en vuxen människa ska spendera sin tid och pengar. Hon har en alternativ livsstil och smak och det sticker folk i ögonen något förfärligt tydligen.

   Vid det laget borde man nog titta på sitt eget liv och se efter vad det är man projicerar egentligen.
   Kanske behöver ni själva en riktigt blöt utekväll eller fler restaurangbesök, eller kanske investera i närmare vänskapsrelationer som kan förgylla en annars stagnerande vardag?

   1. Taco-queen skriver:

    Nej absolut inte! Jag har själv inte barn, sambo och hus.

    Jag har en bra ekonomi fint hem många vänner och är lite halvoffentlig iom mitt arbete.
    Så jag är inte avundsjuk på henne.

    Tycker bara att det är lite tröttsamt med hennes instastorys där hon filmar sig själv och ska se så ung och gullig ut.
    Lilla söta flickan liksom…

  2. Bettan skriver:

   Urk ja…kjennes som om man har vokst fra Sandra..Og jeg har heller ingen barn og er i typ samme alder som henne…hun prøver for hardt å være lolita..men det funker dårlig når du er 30….og har typ null sjarm…

 11. E skriver:

  Sandra Beijer rulez <3 <3 <3

 12. A skriver:

  Är det bara jag som reagerar på att hon pratar lite udda? Eller är det bara på video som hon gör till sig? Det känns ansträngt och hackigt

  1. Anonym skriver:

   Vet att jag inte har RÄTT till att bli besviken men jag blev det… när jag första gången hörde hennes röst. Precis som när jag hörde Amanda Schulman. Föreställde mig djupa, lugna, vuxna stämmor och hörde en 13-åring. Seriöst – ingen skillnad på deras röster och en fjortis i sjuan på Östermalm. Är inte från Stockholm så blir alltid så otroligt chockad över att det är så ”innerstans” stockholmska låter. Att det går upp nåt så jävligt, typ ”det är mångA som UNDRAR hur jag KNYYTER min scarf så DÄRFÖR visar jag nu en FILM”

   1. Lisa skriver:

    Stockholmare 😂

 13. Anonym skriver:

  Hon måste ju driva 😂

 14. Anonym skriver:

  Ni som tycker att Sandra är omogen, vad baserar ni det på? I mina ögon lever hon ett helt vanligt liv som ung vuxen i en storstad. Hon är 33 år gammal och har inte barn eller sambo för tillfället (inte direkt ovanligt i större städer). Hon har flera långa förhållanden bakom sig. Hon har en stadig ekonomi, äger sitt eget boende i innerstaden, hon har gett ut ett antal romaner. Jag förstår inte riktigt vad som är omoget i det? Borde hon sitta hemma varje kväll i tweed-kostym och sticka? Äta tacos varje fredag? Skaffa barn? Sluta dricka alkohol? Sluta med smink och kort kjol?

  Gud vad livet blir tråkigt för alla er som tänker att man typ vid 25 ska sluta med allt som är roligt och börja leva efter någon tråkig tant-mall. Ta för er av livet istället och lev det precis som ni vill, vilken ålder ni är är i. Jag tror definitivt att man blir lyckligast så.

  1. Lisa skriver:

   Håller med. Jag är 30 år och bor i Göteborg och har inga planer på att leva som alla andra vill. Jag är singel och trivs med det och vill inte skaffa barn i framtiden heller. Det viktigaste i livet: Gör det du själv vill och inte det som alla andra vill.

 15. Jema skriver:

  Väntar med spänning på att kokBo(o)ken börjar tutorials. ”Hur jag skär min gurka”

  1. Ellie skriver:

   Boken har precis haft en live där hon…,,berättat om hur hon skär sin gurka.

   Spoiler alert

   Lite slarvigt. Allt behöver inte vara perfekt hela tiden.

   1. Jema skriver:

    Oj! Jag är nog också en Saida 🔮

 16. Smelly Cat skriver:

  Haha tänkte först gud vad löjligt. Tittade på videon och bah smart!

 17. Anonym skriver:

  Glöm inte när hon återskapade gången hon letade efter sin mascara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla