You can only dish it out?

18:00 15 Dec 2016

Hugo:

hugo

Hugo beklagar sig i sin blogg över att jag går hårt åt honom i det här inlägget vilket nästan får mig full i skratt.
Han gör en Chandler Bing! 😉

Chandler: Single white male, divorced three times, two illegitimate children…. The personal ad writes itself.
Ross: That’s funny, yeah… yeah. So, do you think you’ll ever work again?
Chandler: What are you doing? You know I can only dish it out.

Tydligen är det bara Hugo som får driva på ett grovt sätt på sin blogg – saaaaarry man!
I didn’t know you only can dish it out!

Jag ska i fortsättningen ha silkesvantarna på mig!

Tack för tips, R!

13 kommentarer | “You can only dish it out?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Det skulle möjligen, kanske kanske, kunna ha att göra med hur du formulerar dig. Många inlägg har en väldigt bitter och… jag vet inte riktigt vilket ord man ska använda. Men att du inte bara tycker att saker är lite roligt och kan driva lite med och skratta MED människor utan som om du ser ner på den du skriver om och skrattar ÅT dem.
    Oj oj oj kolla kolla vad dum i huvudet man var här då fniss fniss fniss!
    Ungefär.

    1. En fundering skriver:

      Håller med till 100%! Försökte få fram liknande åsikter i ett tidigare inlägg, men valde dessvärre att kommentera ett som hade med ”fittpetaren” att göra vilket gjorde att de flesta inte förstod meningen med mitt meddelande pga agg mot honom… Älskar tramsfrans blogg som driver med andra på ett underhållande och humoristisk sätt. Här går det över styr allt för ofta.

  2. Matilda skriver:

    Skulle nog säga att han varken beklagar sig eller gnäller över att du har ”gått hårt” åt honom. Han ger sin sida på saken absolut, och förklarar hur det kommer sig att han lyckas fria företag. Inget snyftinlägg direkt.

    1. Sara skriver:

      Håller med dig helt till fullo

  3. hej skriver:

    Haha! Kritiken handlar inte om att han är vimsig och därför TROR DU inte på att han klarar av det! Det du säger är ju att det är konstigt att HAN SOM KLARAR AV företag inte engagerar sig i saker som berör familjen på samma sätt! Han skriver en meter lång text om hur han brinner för sig företag, men inte ett ord om varför han är så tokigt vimsig när det gäller saker som Paula får ta hand om. Och som man fått läsa i bloggarna gång på gång. Buhu då att inte alla tycker det är charmigt könsrollshugo

    1. Anonym skriver:

      Precis vad jag kände, nog för att jag inte håller med CC här alla gånger, men hennes inlägg var ju just om att varför får Paula lida av hans inkompetens som partner när hans företag går finfint?
      Han försöker ta lätta vägen och ”dish it out” för att visa hur bra han är på företagen, men missar helt att förklara varför han är som han är med Paula. Urgh, verkar ju inte ens som att han försöker göra det bättre (tänker fortfarande på inlägget där han skrev om att Paula haft malariamedicinsproblem trots att hon sagt att han inte skulle det… fyfan).

  4. Svea skriver:

    Tycker bara Hugo ger sin syn på saken precis som du själv gjort. Han förklarar bara hur han tänker och reagerar på det du skrivit !!!!

  5. anonym skriver:

    Vad töntigt ännu en som inte kan ta kritik. O det måste man kunna om man ska driva företag. jag tycker just det är bra med camcam att en del får på tafsen. Men en dels perfekta liv tål väll inte det. O det är väll ganska komiskt o ta sej själv på så stort allvar.

    1. S skriver:

      Så Camilla ska få skriva om andra men de ska inte få svara på det hon skriver om dem, menar du? 🙂
      Eller skulle han ha svarat ”Nej, jag fattar faktiskt inte heller hur jag, som är helt inkapabel till det mesta som handlar om ansvar och uppstyrning, lyckas driva företag. Håller SÅ med dig i det CamCam!”. Eller vaddå? 😛

    2. Sara skriver:

      Han tar faktiskt kritiken på ett bra sätt och ger sin syn på saken i ett bra svar. Det är inget gnäll, bara en saklig förklaring.

  6. Lpå skriver:

    Tkr du ska fortsätta köra på som du gör! Eftersom bloggarna inte lyssnar på sina läsare längre så är du våran röst! Du får bloggarna att tänka till lite och du rör upp känslor! Kör BA kör!!

    1. S skriver:

      #inteminröst
      😛

  7. mfkls skriver:

    Fan vad bra svarat av Hugo.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG