Såhär röstar jag i Guldtuben 2016!

4:59 4 Mar 2016

Guys. Det är dags. Nomineringarna för Guldtuben 2016 är ute!!!!

Vet inte varför mitt hjärta slår så jävla fort. Antagligen för att jag pendlar mellan att ha och inte ha feber. Eller bara för att det är årets bästa och roligaste gala. Jag vet inte.

Så without further ado tänkte jag rösta. För det är sånt en gör med nomineringar. Och har ni svårt att bestämma er för vad ni vill rösta på, så kanske ni känner er inspirerade av mina tankar. Here goes.

1-collab

ÅRETS COLLAB: Jag och Keyyo är nominerade!!! Är så jävla glad!!! Tack tack tack!!! Om någon arm stackare har lyckats missa vår Try not to laugh challenge så ser ni den HÄR. Den är så jävla rolig och jag röstar på mig själv och henne för att jag är fett subjektiv och glad.

Vill ni inte rösta på oss hade jag dock beordrat er att rösta på Hyllar Youtubers med SaraSongbird och Beas Liv, pga precis that kind of stuff som borde finnas mer på internet.

2-löfte

ÅRETS LÖFTE: Jag är en person som har sjukt dålig koll på youtube-Sverige, utöver personerna som jag umgås med i min vardag. Därför röstar jag på Jens Norell, eftersom hon var med i Tampodden i höstas och är världens härligaste person.

3-vloggare
ÅRETS VLOGGARE: Alltså. Okej. Ska vi göra detta igen alltså. Okej. Är nominerad för tredje året i rad och är varm i hela hjärtat för ni är bäst. Taco. Jag röstar på mig själv, vilket är fullt tillåtet, men hade jag inte röstat på mig själv hade jag röstat på Sveriges utan tvekan bästa youtuber all time high: 2chips1cola.

4-humor

ÅRETS HUMORKANAL: Fucking YES att det ÄNTLIGEN är en TJEJ som blir nominerad i Årets Humor!!!! Hade röstat på Keyyo om så mitt liv hängde på det.

5-gamer

ÅRETS GAMER: Hej och välkomna till kategorin där jag känner mig lika vilsen som en iphoneladdare i min sladdlåda. Lägger en stark röst på ITalkWho av samma motivering som ovan. Fler tjejer i gamingvärlden, tack.

6-artist

ÅRETS ARTIST: HERREGUUUUUD vad jag våndades innan jag vågade klicka på någonting över huvud taget här. Första känslan var att rösta på Zara, hon är en magisk artist men ingen youtuber. Därför landar rösten på Sofia Karlberg, som sjöng live för mig och Linnea Henriksson i Hallå P3 i somras.

7-action

ÅRETS ACTION: Oj. Va. Ingen aning. Tidigare år har jag röstat på Rackartygarna och Skilltwins. I år röstar jag på XTR3M3FLIP3RS pga roligast klipp i nomineringsfilmen.

8-style

ÅRETS STYLE: Det är jobbigt när en börjar må psykiskt dåligt över vilka en ska rösta på. Till slut hamnade rösten i Årets Style på Thomas Sekelius, som även han gästar Tampodden. Idag faktiskt. Hehe. Thomas är rolig, ifrågasättande och a hella guy när det kommer till smink.

9-stjärnskott

ÅRETS STJÄRNSKOTT: Lägger min röst på världens snällaste och gosigaste. Daaauuuum DANIEL!

10-klipp

ÅRETS YOUTUBEKLIPP: Kanske den enda kategorin där jag visste inom loppet av en millisekund vad jag skulle rösta på. Snapchat Fail är något av det bästa som hände Sverige 2015.

11-serie

ÅRETS SERIE: Men hallå! Välkommen till Indien är nominerad!! Tack igen. Så jävla roligt. Om jag inte fått rösta på min och Keyyos sjuka resa hade jag röstat på Story Time med Felicia Bergström, eftersom jag får så jävla svårt att sova efter hennes spökhistorier och det är fan värt en vinst.

12-ytber

ÅRETS YOUTUBER: Sam Nilsson Ezeh. 2chips1cola. Inte en jävla tvekan om saken. Sam är ett komiskt geni, en redigerings-guru och ett Star Stable-snille. Och så är han 16 år. Sam 4 president.

13-dolda kamera

ÅRETS DOLDA KAMERA: När det kommer till dolda kameror så känner jag spontant tre saker: varför måste folk vara elaka? Varför måste folk vara sexistiska? Och varför måste folk vara våldsamma? Så på grund av min obotligt dåliga koll på dolda kamera-kanaler, men väldigt varma relation till just en dolda kamera-kanal, går därför min röst till STHLM Panda.

Tadaaaa! Såhär röstar jag. Berätta gärna vad ni röstar på!! Är sjukt nyfiken. Har ingen aning om när röstningen stänger men ni kan bara rösta en gång så ya better do it quick.

RÖSTA I GULDTUBEN HÄR!

tacohej

 

14 kommentarer | “Såhär röstar jag i Guldtuben 2016!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    ”Shit”, tänkte jag när jag insåg att du skulle berätta vem du skulle rösta på. Jag gick snabbt in på guldtubens hemsida och röstade ifall jag skulle bli påverkad av vad du sa utan att själv veta om det. Själv röstade jag på 2chips1colas back to school till årets youtubeklipp. Jag kan seriöst inte sluta skratta åt den, men jag har ju visserligen inte sett mileycools video så jag kan säga om den är bättre än den.

  2. Sara (Songbird) skriver:

    NIIIIIIIEEEEEE!!!!!!!! ❤️

  3. Johanna Lundqvist skriver:

    tycker du bara röstat på dom personer du umgås med är det inte meningen att det ska vara värdiga vinnare? sen när gör sthlm panda bättre pranks än jockiboi som har störst kanal i sverige just nu?
    och hur kan 1chips2cola vara mer värdig som årets youtuber än therese lindgren eller tova helgesson?
    skäms clara!

    1. Hennie S skriver:

      Vilken tur att alla får rösta på de som de vill ska vinna då :)
      Jag skulle vilja att mina vänner vinner, men om deras klipp är jävligt bra – kanske bäst (enligt mig själv) så är ju det bara bättre :).
      Jag och Clara röstar inte på samma saker, men vi kollar uppenbarligen inte på samma personer heller. Jag har inte sett ett enda klipp med 2chips1cola, så det skulle aldrig falla mig in att rösta på honom.
      Sen detdär om att jockibois videos ska vara bättre för att det är en större kanal, Therese Lindgren har cirka 317 000 prenumeranter och Tova Helgesson inte ens 300 000, medans Clara har 379 000 och hon är inte nominerad (som Tova och Therese) i kategorin ”årets youtuber”, så vem ska vi då rösta på? När Clara inte är med trots att hon har en större kanal (eller jag vet inte hur mycket visningar de har, menmen).

      Skäms Johanna!

      (Menar inget dumt mot dig som person, frivillig kram)

    2. Clara Henry skriver:

      Är denna kommentaren på riktigt? Undrar åt en vän. En youtubevän. Som är nominerad faktiskt. Som jag har röstat på. Enbart för att vi är vänner. För annars är hen helt talanglös, som du säkert förstår.

    3. Emma skriver:

      Kära Johanna, det är väl en helvetes tur att man får rösta som man vill utan att behöva lyssna på vad du har att säga. Jösses.

    4. Ebba skriver:

      Låt henne bara få visa vad hon tycker Shit asså…

  4. aisha skriver:

    Rösta på sig själv? Uppmana andra att rösta på sig själv? Jag saknar ord. Självklart kommer den här kommentaren inte publiceras.

    1. Tim skriver:

      Det är helt ok att rösta eller nominera sig själv i Guldtubengalan. Det är väldigt många som gör det.

  5. Ylva skriver:

    Grattis till nomineringarna Clara!

    Jag har en fråga som jag inte vet om du kan svara på, jag försöker iallafall. Finns det något sätt att ta bort kommentarer på din gamla devoteblogg? När man googlar mitt namn kommer nämligen en gammal kommentar upp som jag helst inte vill ska synas :P

  6. Ellen skriver:

    Jag röstade på Sam, dej, Daniel Norberg o med flera. Jag kommer inte ihåg allt jag röstade på

  7. Du var med i ett p1 program idag, med åsyftning på den internationella kvinnodagen i veckan. Kul att det uppmärksammas mer och mer hur ojämlikt det är mellan könen.Hittills har ingen kommenterat detta (i detta inlägget) så nu blir jag först.

  8. Emilia skriver:

    GlasClara.
    Prisa Gud för dig!
    ..samt hur du valde att rösta i guldtuben. Nieeee.
    Du är grym. Taco hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg