Göteborgsvarvet änna

4:14 23 Maj 2016

(Jaha. Detta trodde jag att jag publicerade igår eftermiddag. Det gjorde jag tydligen inte. Så jag publicerar nu istället.)

 

För en minut sedan påbörjade jag mina sista tre av de arton timmar tågresa jag ska ha avverkat inom de senaste tio dagarna. Yas. Om tre timmar är det träsmak no more!!!

Det vill säga fram till Keyyos studentfirande och Håkan-spelningen i juni. Om nio dagar. Fan.

Anyhoo. Annars då? Jo tack det är bra. Är lite stel i låren bara. Sprang ju tjugoen kilometer igår.

image

Tog mig två timmar och nitton minuter. Mitt bästa lopp hittills! Gick snabbt och kändes bra! Sprang som en tjur! Flåsade som en hund! Svettades som en pubertal homo sapiens! Otroligt trevligt.

Idag hängde jag på Lilla Varvet. Jobbade med Göteborgsvarvet för fjärde året i rad, så idag kubbade jag runt på området och hejade, high five-ade, prisutdelade, kramades och tog selfies.

image

Hängde med Rebecka, världens härligaste varvet-arbetare, som tog en gölli bild precis innan jag skulle dela ut pris i F13-klassen. Sov som en kratta både igår natt och inatt (vilket jag gör varje gång det är fullmåne, vilket är helt sjukt, vilket jag själv vill förneka men trots allt ändå gör tamefan varje gång) men var en jävla hejare på att dela ut pris.

Nu: tåg mot Sthlm. Planera morgondagens vlogg. Knäppa upp gylfknappen. Aaahhhh.

image

3 kommentarer | “Göteborgsvarvet änna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Irma skriver:

    Grattis!!❤️

  2. Andreas skriver:

    Blir trött bara av att titta på loppet. Farmor tog sig dock runt på 9 timmar med rollator.
    Starkt jobbat av en 92 åring dock….

  3. Clara skriver:

    Jag sover också jättedåligt när det är fullmåne! Det kan inte vara en slump att en alltid gör det, hade inte koll på att det var fullmåne nu, men det förklarar ju att jag sovit SÄMST de senaste dagarna (okej finns andra anledningar också men detta bidrar!)

    Bra jobbat på loppet, stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG