Vad ska få pryda denna chipsgödda kropp?

8:39 7 Jul 2016

Gokväll! Sitter i sängen med Bob the blob i knät och har panne.

Detta med outfits. Varför är bara vissa bra på det? Följdfråga: varför kunde inte jag fått bli en av dem?

Okej, jag ska inte vara för hård mot mina outfit-skills. Ibland klär jag mig jävligt snygg. Fast oftast bara när jag inte behöver det. Det är som att en alltid har snyggast frisyr precis innan en ska gå och lägga sig. En ba tack.

Så nu sitter jag här och stirrar in i garderoben med vetskapen att jag ska på bröllop på lördag (Jockiboi och Jonnas!!! HUR KUL) och har noll koll/idéer/fantasi/känsla för hur en klär sig på ett tv-bröllop. Hjälp!!! Jag har hittills tre förslag, med tillhörande åsikt:

Förslag nummer ett: pink muddafucka.

Heeelt ny aldrig använd skitsnygg klänning från Daisy Grace. Vill använda pga the amount of splitterny, men kanske för rosa och proper…?

Förslag nummer två: space wow cool.

Hade denna på min bokrelease i höstas, köpte den från Karen Millen, älskar den för att den känns coooooool och mycket ~*min stil*~. Däremot kanske inte så bröllopig. Idk.

Förslag nummer tre: floral sexi bae.

Somrig!!! Härlig! Gullig! Fin! Får snygga ben i den! Fast får en visa knäna i kyrkan? Blir gud arg om jag embracear min kropp?

And that’s that. Hjälp mig välja tack. Och motivera gärna. Utförligt och nyanserat, tack. Nu ska jag fortsätta stirra in i garderoben. Gokväll.

44 kommentarer | “Vad ska få pryda denna chipsgödda kropp?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nova skriver:

    2 eller 3. Pga skitsnygga

  2. Sara skriver:

    De ska väl inte gifta sig i kyrka? Utan i ett slott? Så du behöver inte tänka på den biten iaf…

    Jag tycker att nr två var finast! Den känns verkligen som du, vilket är snyggt men också bekvämt för dig. Men är det ”tillräckligt” fin…? Då tycker jag nr tre! Fin samt somrig!

    Men känns ingen av dem riktigt bra…kanske du kan låna en ännu bättre av en kompis? Och förresten, vad står det för klädkod på inbjudan?

    1. Molly skriver:

      Nr. 1. Du ser sazzy ut och det är den absoluta bröllops-tv-outfiten. Sedan är jag ett stort fan av rosa. Lycka till!

  3. Helén skriver:

    1 eller 3.
    1 pga proper och snygg. Plus nya grejer skall först användas vid fest. Sen kan de bli vardagsmat.
    3 pga snygg och somrig. Det viktiga är att täcka axlarna i kyrkan. Sen är folk lite si och så med det idag.

    Ställer samma fråga som föregående talare: vilken klädkod hintar inbjudan om?

  4. Lovisa skriver:

    Hmmm, alla är ju väldigt fina! Tycker nr 2 pga verkligen DIN STIL aka SKITSNYGG. Sen som du skriver är den kanske inte så ”bröllopig” men va gör det egentligen? Den kanske inte är det klassiska alternativet men det är ju klassiskt att vara snygg och det är du tamefan alltid så det ska nog inte vara några problem! Men känner du för att säkert kort tycker jag nr 3 pga oxå skitfin och somrig. Och va gör d att den e lite kort?! Ett par snygga knän har la aldrig gjort nån större skada. Lycka till och ha så kul på bröllopet!

  5. Josefine skriver:

    Numero 3! Så fin. Tror nr 2 är lite för casual (sjukt fin dock).

  6. Hanne skriver:

    Jag skulle välja 1. Nummer 3 är också snygg, men som du sa: kanske inte så bröllopig :)

  7. Matilda från Götelaborg skriver:

    Nr 3! Har precis rätt mängd ”wow, jag är gullig men lyckas ändå vara classy på samma gång” utan att vara varken för proper eller avslappnad. Perfekt helt enkelt!

  8. Alexandra skriver:

    2:an kände jag, precis som du, att det är mest din stil <3, men den kändes dock inte så "bröllopig". Det tyckte jag däremot 1:an gjorde. Tycker den skulle sitta perfekt! 3:an va också fin, men får mest en känsla av att du ska på jordgubbsfest eller dansa runt midsommarstången. Dock så är ju bröllopet ett sommarbröllop, så varför inte?
    Inte lätt när allt klär en skönhet hörru! Det blir bra vad du än väljer ska du se! Kraaam

  9. Sara skriver:

    Första! Den känns mest bröllopig, är så snygg och inte alls för rosa.
    Andra är iofs också snygg och kanske mer din stil men lite för casual för att vara bröllopig, alltså anledningen till att den går bort enligt mig.
    Sista tycker jag är lite för mycket midsommarfirande/sommarfest med massor av jordgubbstårta. Vet inte vad det är för klädkod osv, är det ”ett riktigt sommarbröllop” passar den fint annars tycker jag den är lite för mycket.
    Alla är dock superfina, likaså du, så du kan egentligen välja vilken som och ändå vara amazingsnygg på bröllopet!

  10. Josefin skriver:

    Tycker absolut man får visa knän i kyrkan! Det som folk (typ gamla människor) kan tycka är oanstädigt är väl bara axlar i så fall. Har definitivt gått till kyrkan i shorts och linne dock, haha.

    Skulle nog säga två ändå. Du ser så bekväm ut, vilket gör hela outfiten skitsnygg!

  11. Elvira skriver:

    Vill säga nummer 2 för att det är ”din stil” och go your own way och allt det där men tycker nummer 1 är så sjukt snygg. Ta nummer 1, för att den är splitterny, skitsnygg och samtidigt känns den mer som din stil än nummer 3, det känns som att den är mer standard. I’m going for number one helt enkelt! Men det ska ju tilläggas att du är skitsnygg i allt.

    1. Elvira skriver:

      Btw! Skooooorrrrnnnnaaaa..? Var är dom ifrån? Såå gaaaalet snygga! <3

  12. Anna skriver:

    1 eller 3. Håller med om att 2 passar dig väääldigt bra, men den är som sagt inte tillräckligt bröllopig.

  13. Rebecca skriver:

    Jag skulle tagit nr. 3 pga att den är somrig och fin med blommor. Passar bra på ett sommarbröllop. Den täcker axlarna med vilket är det som man ”inte får” visa i kyrkan. Samt sitter finare än nr. 1 enligt mig. Som många sagt så är kanske inte nr. 2 tillräckligt bröllopig men så sjukt snygg. Om du väljer den skulle risken vara att du kanske känner dig väldigt under dressed. Självklart kan du kanske välja den o piffa upp den med snygga silversmycken och en lite glammigare sminkning?? Skulle nog också vara ett bra alternativ om du inte väljer nr. 3

  14. J skriver:

    Tycker nog nr 1 var finast och känns mest bröllopig. Väldigt otippat att du ska på deras bröllop för övrigt, men det är en annan historia.

  15. Carro skriver:

    Nr 2!

  16. Annie skriver:

    Helt klart nummer 3 eftersm den ser väldigt somrig och assar bra till ett sommarbröllop!

  17. Lisa skriver:

    nr 1 eller nr 3 tycker jag, mest nr 3 tror jag pga väldigt somrig!

  18. Amanda W skriver:

    Nr 1 tycker jag var finast för bröllop! Alla var ju fina såklart men perfekt tillfälle att använda den rosa som du inte gjort förut! :)
    Lycka till!

  19. Emma skriver:

    Alternativ två pga:

    1. Du säger själv att du gillar den mycket och känns som dig (vilket är viktigast)
    2. Svinsnygg
    3. Du passar görbra i den
    4. Passar definitivt på ett tv-bröllop (eller vilket annat bröllop som helst imo)

  20. hannah skriver:

    Tre!!! De två första kändes ”meh” men nummer tre känns POW!!! Och det är varmt, gud vill inte att du ska svettas, alltså är det ok med bara knän.

  21. Hannischh skriver:

    Helt klart nummer 3!

    Men vart har du köpt dina skor??
    Blev lite förälskad.

  22. Anonym skriver:

    Trean,eftersom att du passade så himla fint i den. Det är ju också typ mitt i sommaren och den var väldigt somrig men samtidigt fin:)

  23. Jo skriver:

    Nr 3 tbh, väldigt somrig och fin och du passar skitbra i den!!

  24. Isabelle skriver:

    Jag tycker att du är fin i alla. Tycker verkligen att du är en sund förebild för unga tjejer. Som berättar att du också äter chips, inte alltid men ibland och att det är okej. På http://www.halsogrubblaren.blogg.se skriver jag om ideal, komplex och min kamp mot min anorexi.

  25. Nyx skriver:

    Nr 1 SÅKLART! Nr 2 ska du ha en rolig utekväll eller vid tillfälle du behöver knäna dig skitsnygg och totalt bekväm. Nr 3 är för sockersöt. Det är inte du -du är söt men ej fucking socker.

  26. Irma skriver:

    Jag tycker nr 3. Den känns väldigt somrig och du passar så bra i den! Det skulle kanske vara fint om du lockar luggen till den också.❤️

  27. Elina skriver:

    Nummer 3! För den ser liksom ”lycklig” ut C:

  28. Sanna skriver:

    1 eller 3! 2 känns lite för partajig :)

  29. Sofie skriver:

    Det där med vad som funkar i kyrkan beror ju egentligen på vilken klädkod det är, men viktigast är att inte vara baraxlad. Nr 3 är ju långärmad nästan vilket ju gör den mer klädd så helt ok! Jag är gammal konfaledare och har ju varit i kyrkan i shorts och linne, men på bröllop är det ju annat just med klädkoderna för att man ska veta vilken typ av fest det är.
    Håller med övriga, vilken klädkod är det? Kavaj är väl vanligt nu på sommaren och då är nog nr 3 toppen, mörk kostym är ju snäppet över och då ska man gärna ha nåt extra fint och då hade jag tagit nr 1. Nr 2 hade jag skippat då den har inslag av svart och svart är ju en sorgfärg och ska helst undvikas på bröllop (den är ju inte helt svart och den är riktigt snygg men de andra är mer somriga tycker jag och nu är det sommar ju!).
    Jag tycker du är snygg i alla men röstar på 1 eller 3, lite beroende av klädkoden. Men ta det du känner dig snyggast i! :)

  30. Stina skriver:

    numbah threeeeee!!!

  31. Elin skriver:

    Nummer ett :) Och om du vill veta dem riktigt strikta reglerna som gäller i kloster så är det axlar och knän som ska täckas, men i dem flesta kyrkor i Sverige så brukar man säga att så länge man inte visar för mycket urringat osv så är det okej :)

  32. Rianna skriver:

    Nummer tre! Ljusa färger, somrigt, känns som en bra bröllops-outfit!

  33. Jessica skriver:

    1.

  34. Elin skriver:

    Jag tycker du ska ta sexi floral bae! Snygg och avslappnad. Som någon skrev innan är knäna inte så stor måste att täcks, däremot axlar (kanske inte i Sverige dock). De andra är också fina men nummer är är kanske lite för proper när paret är så ungt, och nummer två lite för casual (dock sjuuuukt snygg)!
    Vilken som blir bra men nu har du fått mitt råd iaf

  35. Stina skriver:

    Definitivt nummer tre! Den klänningen är så fin och somrig! Den passar dessutom otroligt bra på ett sommarbröllop och dessutom så tycker jag att ditt hår också passar till den. Glöm funderingarna på om du kan ha den i kyrkan! Den är ju skitsnygg!

  36. Olivia skriver:

    TVÅAN! Helt klart! Den är häftigast. Skit i om den inte ”passar” på ett bröllop. Allt passar. Lite ”lyxigare” smycken till blir perfekt :D

  37. Ellen skriver:

    Nummer 3 helt klart!!! Pga mest bröllopig och somrig och härlig. Perfekt bröllopsgästklänning enligt mig. Åh, måste också hitta någon bra klänning till de två bröllop jag ska på i sommar…. Var är klänning nummer 3 från?

  38. Natanja skriver:

    Hej!

    Såg att du valde den tredje. Sjukt snygg. Får man fråga var du har köpt den. Ska på bröllop snart. Skulle vara perfekt! Tacksam för svar. :-)

  39. alex skriver:

    tycker lätt 2an pga den va så space:ad he he eller trean, orka bry sig om kyrkans regler???? NEIN

  40. Sofie skriver:

    nr 1 är min favorit!

  41. Corinne skriver:

    outfit nr 1 får min röst!

    Motivering:
    den känns positiv, och att den är enhetlig i färgen tror jag är ett plus på ett bröllop.

  42. Beli skriver:

    Nummer 1! 2 o 3 är också fina, men lite väl teenage kanske? Ettan klär dig verkligen och tror den ser killer elegant ut på bilder sen :) Blir bra hur du än väljer, ha så kul på kärleksfesten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp