Bästa kommersiella låtarna just nu!!!

4:36 10 Aug 2016

Hello blög. How u doin.

Tänk att jag bara har en och en halv vecka kvar i P3. VA. Hur är det ens möjligt? Hur kan jag ha tjötat i radio i nio veckor redan?

Så, som ett naturligt resultat av totalt 86 timmars livesänd radio, varav ungefär 43 timmar har varit musik, har jag utvecklat ett högst finkänsligt öra för vad som är bra radiomusik. Och definitivt vad som är dålig. Men jag föredrar att vara optimistisk.

Spontanlista på mina bästa låtar som går i P3 just nu, utan inbördes ordning:

  1.  Rule You – Alva. Alva är min gud från och med den här sommaren. Älskar bombastisk kärleksmusik. 
  2.  Perfect Strangers – Jonas Blue & JP Cooper. Tropical house, somrigt, popigt, lite housigt. Går i P3 hela tiden men jag har inte tröttnat än.
  3.  False Alarm – Matoma & Becky Hill. Kanske min favoritlåt just nu!! Älskar pianot, älskar Becky Hill’s röst. Också tropical house.
  4.  Heatwave – Robin Schulz & Matoma feat. Akon. Avslappnat untis untis som är jättemysigt att lyssna på när man till exempel kokar kaffe eller går till bussen.
  5.  Treat You Better – Shawn Mendez. Sittdansar varje gång denna spelas i radion när jag sänder.
  6.  Sexual – NEIKED. CATCHY SHIT! Tyckte den var konstig första gången jag hörde den men har helt övergett de tankarna.
  7.  Nästan där – Ana Diaz. Förväntans-eufori-pop. Skitbra.
  8.  Love is blind  – Låpsley. Min bästa myslåt as we speak. Ser mig själv sitta i soffan och dricka te och lyssna på denna. Vet inte varför. Har inte suttit i soffan och druckit te och lyssnat på denna.
  9.  Din tid kommer – Otto Knows Remix – Håkan Hellström. När jag är 55 kommer jag se tillbaka på sommaren 2016 och minnas den där gången då en house-DJ gjorde en remix på en creddig indiepopare och jag faktiskt tyckte om det.
  10.  The Ocean – Mike Perry & Shy Martin. Den här låten ÄR Clara Henry i P3. Den spelas hela tiden (HELA. TIDEN) och jag har snackat över introt så jäkla många gånger och det låter lika fint varje gång.

 

Använder aldrig Spotify MEN kände att när jag kommit tillbaka från vaycay i september, börjar lalla runt som frilans igen och saknar fasta arbetstider, då ska jag lyssna på alla låtar vi spelade i radion och MINNAS. Så jag gjorde en spellista. Kolla här:

Tack förresten, för alla kommentarer på näst senaste inlägget!! Ni är bäst. Har skrivit en liten lista och satt upp på väggen bredvid min dator, med saker jag vill skriva om för att få igång den lelle bloggen igen. Nu ska jag förbereda sändningen imorgon. Ohoj.

tacohej

2 kommentarer | “Bästa kommersiella låtarna just nu!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Oskar skriver:

    Hej Clara! Såg på din video: ”Nyårslöfte: Dra in magen” idag. Hur går det med nyårslöftena? Hittills vad jag vet så har du ju åtminsone checkat av två punkter på listan: Du har sprungit,
    och skaffat dig a little kittyyyy :) Kan du checka av några fler på listan?

  2. Annika skriver:

    men åh, bra! Jag behövde lite ny musikinspiration… ha en lovely dag, söta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp