MUSSLOR OCH FUCKING POMMES

9:51 26 Okt 2016

Gomörra bloggen. Hur mår ni idag?

Jag sitter på tunnelbanan mot SVT-huset. Ska in och spåna lite Mello. Känns fortfarande så himla avlägset, det här med att stå i feta klänningar och skrika ”nu kör vi”.

Hade förresten världens mysigaste dag igår! Mitt slappeschema fortsätter, har fortfarande max två jobb inplanerade om dagen så kan lalla runt bäst jag vill större delen av dagarna. Så igår lallade jag runt på Coop och köpte musslor. Jag, Johanna, Asta och Astas kille Anton firade löning och lagade moules frites. MOULES FRITES! Musslor och pommes! Helt egna, i ugn och i gryta! Hur jävla kulinariska är vi?!

Och det var gott. Så jävla gott. Bättre än någon moules frites jag någonsin ätit ute. Antagligen för att vi lagat det själva. Så jävla duktiga. Klapp på axeln.

En annan sak jag gjorde igår: var hos sångpedagog. Aaahhhh!!! Jag stod framför en främmande kvinna och sjöng Regina Spektor?! Var så jävla blyg och obekväm? Tycker inte om att ba *sjunga nåt* inför andra människor? Men hon var snäll och sa att jag hade fin röst och lät mig bubbla i ett glas med ett sugrör för det skulle vara bra för halsen och magstödet. Tydligen. Så jag var glad ändå. 

Har nästa träff hos henne om en vecka och ska ta med ett par låtar att sjunga. Hjälp tack! Poplåtar som är görbara? Alltså inte typ Adele’s Hello? Utan mer… Håkan, Veronica, Robyn, etc?

Anyway. SVT nu. Vi hörs.

13 kommentarer | “MUSSLOR OCH FUCKING POMMES”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ingrid skriver:

    Jag hoppas innerligt att det var fonationsrör (glasrör) och inte sugrör. Sugrör ger ingen som helst effekt alls, fonationsrör används som röstvård/röstbehandling :) //logopedstudent

    1. Ingrid skriver:

      (Och detta gör inget för magstödet, ger främst gynnsamma stämbandsrörelser = massage gör stämbanden) ;)

    2. Clara Henry skriver:

      HAHA ja det var ett glasrör! Funkar utmärkt som sugrör också.

  2. Karolin skriver:

    Hatar när en råkar nämna att en gillar att sjunga, sjunger i kör etc. och folk ba ”Åh, men kan du inte sjunga nåt? :D” Jag får totalpanik, haha ^^
    Har dock en liten ”dröm”/önskan eller whatever om att nån gång i livet gå till en sångpedagog.

    1. Clara Henry skriver:

      Testa vetja!!! Kanske är gördyrt men kul att gå en gång i alla fall. Jag lärde mig FETT mycket på bara den korta timmen.

  3. Anna skriver:

    Vet inte varför jag kom att tänka på The Lion’s Roar av First aid kit. Har något minne av att du till och med har spelat en bit av den i någon av dina jättegamla videos (ja jag har koll på dem, hej stalker). Men i alla fall, tror den skulle passa din röst superbra och den är inte speciellt svårsjungen:)

  4. Agnes skriver:

    Säkert!

  5. Fredrik Larsson skriver:

    Valborg med håkan. ☺

  6. Sara skriver:

    Hädanefter eller Dallas med Veronica?

  7. Linnéa skriver:

    Har för mig att du nämnt att du gillar Marina and the diamonds (aka min favoritartist), och hon har många låtar, speciellt från sitt senaste album, som du säkert skulle kunna sjunga!! Annars kanske Veronica??<3

  8. Sandra skriver:

    Jag kom på att tänka på en finlandssvensk låt på en gång som jag tror att du skulle kunna gilla, eller så har jag helt fel ;)

    ALMA – Karma

  9. Isa skriver:

    Alessia Cara har många bra låtar!

  10. Alicia skriver:

    Helt klart tycker jag att du borde välja Tove Styrkes låt ”Borderline” eller Veronica maggios ”Play och sen repeat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG