”Vad gratulerar du mig för? Att jag har känslor och kan tycka om en annan människa?”

4:21 5 Feb 2016

TAMPODDEN avsnitt 6 är här!!! För en gångs skull sitter jag hemma i soffan istället för i en studio (vad tycker ni om det? fulare eller finare? personligen tycker jag det ser mysigare ut!) och pratar med bästa Oscar Zia om att komma ut. Som bög och som bi. En av mina favorit-tampoddar hittills.

Vill ni inte slösa 4G på youtube finns den även på ILikeRadio (här) och på iTunes (äh, googla).
tacohej

6 kommentarer | “”Vad gratulerar du mig för? Att jag har känslor och kan tycka om en annan människa?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lina skriver:

    Wäh avsnittet fanns inte ute på podcaster-appen än *cries* Jaja då har man något att se fram emot senare i alla fall

  2. Julia skriver:

    Håller med er om att det är märkligt att man som ickestraight förväntas ”komma ut”, men inte som streight. Jag är så glad över att växa upp i ett samhälle som ändå är såpass accepterande till olika sexualiteter. Det har medfört att jag alltid varit shysst mot mig själv och tillåtit mig att tänka tanken att jag kanske gillar tjejer och att känna att det skulle vara helt ok. Om det visade sig att jag gillade tjejer, eller tjejer också, skulle det alltså inte vara något konstigt i mina ögon. Men nu gillar jag bara boys, men den där fulla acceptansen för ens egna sexuella läggning känns ändå..bra? Men alla är inte lika accepterande mot sig själv och andra och därför behöver det fortfarande vara en grej, det behövs pratas om och jag hoppas att för varje generation så suddas mallarna och normerna allt mer ut. Så tack för att ni är med och för samhället framåt. Jag tror att det betyder mycket för många människor.

  3. Linnea skriver:

    Tyckte det var mysigt att ni satt i soffan :-) Det var en sjukt bra podcast!

  4. Sofie skriver:

    Underbart inlägg! <3

  5. Frida skriver:

    Min favorittampodd hittills. Tack för att ni satte ord på det jag funderat över länge, det här med att alla ska hålla på och gratulera. Att du är vettig Clara har jag vetat länge, men jag har aldrig haft någon uppfattning om zia, utom att jag tycker han ser bra ut. Jag blir så oerhört glad varje gång jag hör någon ny människa som tänker som jag, det får mig att tro lite mer på mänskligheten.
    Fortsätt med det du gör, du gör det så himla bra!

  6. Jennifer skriver:

    Älskar Tampodden! Detta avsnitt var något extra. Ni är så himla gos, bra och vettiga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg