Annandag mens

10:33 29 Maj 2016

Igår var det international menstrual hygiene day!!! Hoppas ni tänkte extra mycket på vaginalt blod. Gjorde ni något kul? Inte? Det är ändå annandag mens idag, även det en väldigt bra dag att fira på. Missade ni videon jag lade ut i måndags får ni den här!

Själv gjorde jag ingenting. Verkligen ingenting. Eller, jo, jag var absurt produktiv hela dagen (tvättade, städade, rensade både förråd och garderob) (om vuxenpoäng hade varit pengar hade jag varit rik). Åkte förbi Caroline som premiäröppnade sin butik. Lagade rödbetspaj och såg på Miss Representation-dokumentären. Tog en långpromenad på kvällen. Somnade vid 23. Har varit ute varje dag hela veckan (vem är jag) så kände att jag behöva tvinga mig själv till mitt eget sällskap. Vilket jag inte alls har något emot. Tvärtom. Fuck the system LOL.

Att jag ens känner att jag behöver legitimera min ensamhet förresten? Att det är okej att vara ensam en lördag, men bara för att jag träffade kompisar alla andra dagar? Vilka sociala regler vi har ändå, va.

Idag är det söndag! Idag ska jag umgås med folk! Igen! Faktiskt! Tre olika personer! Wow! Heja mig. Fy fan vad duktig.

tacohej

5 kommentarer | “Annandag mens”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alice skriver:

    Tycker personligen att jag är rätt ”skillad” som lyckas få mens just på den internationella mansdagen. Liksom, det är ju helt klart den bästa och mest självklara dagen att få mens på! :)

    1. Alice skriver:

      Kan dock tillägga att jag inte sov mer än 2 timmar pga samma anledning… så vet inte hur mycket jag borde fira egentligen

  2. Oskar skriver:

    Jag bakade dina hallongrottor i fredags för att vara extra säker på att kunna fira Mensdagen rejält på lördagen! Igår bjöd jag hem mina kompisar och bjöd på hallongrottorna. Det blev succé! Tack för receptet bästa Clara! :) <3 Kram!

  3. Sara skriver:

    Ja, ibland blir en trött på samhällets regler. Eller typ hela tiden om om en är jag…

  4. Luna skriver:

    Du åt ju rödbetor i alla fall…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG