Det pinsammaste jag gjort

8:19 31 Maj 2016

Woooo gårdagens vlogg handlar om pinsamma saker! Mycket efterfrågat. Tog dessutom typ tre år bara att tänka ut sakerna, eftersom jag undermedvetet jobbat stenhårt för att glömma bort dem. Kom dock på flera andra, antagligen mer pinsamma, saker som jag åstadkommit medan jag läste era kommentarer. Ugh. Påminn mig inte.

Som sagt: nästa vecka blir det ingen vlogg. Vilket jag personligen tycker känns välförtjänt efter två videos i veckan hela april och maj. Ser ni hur jag planerat detta? Ser ni hur ni skulle kunna peka på att det faktiskt är mitt yrke, att lägga upp vloggar, och att jag är lat som inte lägger upp någon nästa vecka, men ni måste ge med er eftersom jag gett er 200% av det jag utlovat under loppet av åtta veckor? Yep. Jag är ett master mind.

På fredag kommer ett avsnitt av Tampodden i alla fall! Alltid något. Och på måndag sitter jag faktiskt på tåget hem till Stockholm från Gbg, efter Håkan-spelningen, för att hämta katt. Jag upprepar: HÄMTA KATT. Dvs ska åka hem till en kattmamma, skriva på papper, betala och ta hem en kattunge till min lägenhet. Holy fucking shit. (Kände att det krävde några svordomar.)

Anyhooooo nu är jag snart sen till mitt möte på Splay och här sitter jag i underkläder med o-torkad deo under armarna. Gotta get going. Hejdå.

tacohej

5 kommentarer | “Det pinsammaste jag gjort”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. flurkmark skriver:

    Hahahah, var tvungen att skratta högt på kontoret över Sagan om ringen.. så lätt hänt men också så nesligt!
    Jag satt nyligen och kökade med ngra vänner och snackade om böcker i harlequin-stil och vill då säga att vi borde starta bokklubb. Istället blev det ”VI BORDE STARTA PORRKLUBB!” Precis då anlände såklart kyparen. Stämnigen blev extremt tyst och kyparen klämde fram ett suprttorrt: ”Haha”, vilket gjorde det hela så mycket värre.

  2. M skriver:

    Hahaha har ett pinsamt ögonblick (av alla tusen) som kanske liknar lite din Sagan om ringen-upplevelse. Jag var hemma hos mina kusiner och skulle berätta för dem vad jag hade gjort hela sommaren. Det jag då ville få fram var att jag inte hade gjort så mycket och ville låta cool och säga att jag chillat och sovit. Istället så kommer det ur min mun ”Nej jag har väl inte gjort så mycket.. typ haft det roligt i sängen.” ???? Varför sa jag så? Har jag en ond smurf inom mig som får mig att säga jättekonstiga saker? Alla skrattade och jag skämdes ihjäl. Aja jag var 14 år. Och jag umgås knappt med mina kusiner längre, hoppas det inte är pga den händelsen.

  3. Clara skriver:

    När jag fyllde 24 så bjöd min sambo mig på en turridning på en gård ganska nära hans familj. När vi ridit klart skulle vi hem till hans familj och käka middag. De hade även bjudit lite andra gäster varav den ena var engelsktalande. Han gratulerade mig och frågade vilket stjärntecken jag var. Jag rotar i skallen efter engelska ordet för jungfru och stammar fram ”eeh I’m a Virgin..” varpå han svarar med en blinkning ”hehe i dont think so”
    vilket såklart alla hörde..
    Något som fortfarande ger mig ångestsköljningar…

  4. Minna skriver:

    Väldigt förvirrande när du fortfarande kallar dina vanliga prat-videos för ”vloggar”. Haha, vet inte om du tänkt på det, men vlogg betyder ”nuförtiden” en follow-me-around inte det typiska video-blogg. Aja, du får ju säga som du vill. Ha en bra dag :)

    1. Clara Henry skriver:

      Håller inte med, för mig kommer alltid vlogg att vara ett kåseri i videoformat. En follow me around är ju också en vlogg såklart, men vi är många som kallar statiskt prat för vlogg och fma för daily-vlog. Se typ guldtuben, de nominerade i årets vloggare gör alla samma typ av vlogg som jag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG