Popaganda släpper sina första akter

10:18 11 Apr 2016

img_0395

Belle & Sebastian, Susanne Sundfør och Deportees är några av de som kommer spela på festivalen vid Eriksdalsbadet i sommar.

Den 14:e upplagan av Popaganda går av stapeln den 26-27 augusti och nu är de första artisterna släppta. Amanda Bergman, Shura, Deportees, Belle & Sebastian och Susanne Sundfør är de första artisterna att joina festivalsommarens avslut.

Popaganda väljer även detta år ett innovativt sätt att marknadsföra sina akter på, då de släpper artisterna till en person enbart och denne personen får i uppgift att sprida vidare informationen. Till exempelvis i helgen på Debaser Strand, där en person fick en garderobsnyckel med Amanda Bergmans namn på, och en annan fick en entréstämpel som avslöjade att Belle & Sebastian kommer spela på festivalen.

Läs även: ”Folk är så djävulskt snygga på stadsfestivaler”.

2 kommentarer | “Popaganda släpper sina första akter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ameliabran skriver:

    ”Your encouragement is appreciated! Committed to consistently crafting compelling content for valuable backlinks.”barbie jacket

  2. james smith skriver:

    Your narratives are like gardens, blooming with the flowers of wisdom that perfume the minds of your readers.I Love La Hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg