Under ett täcke i Prag där ligger Jojje, Frida, Anna, Kattis, Sara och jag

09:30 2013-10-05


På planet och så PEPPAD för denna resa. Är ju lite flygrädd ibland under starten men Kattis killade mig på armen så då gick det bra. Sämre gick det för….


…Sara. Som är lite mer flygrädd. 30 minuter efter att denna bild togs så satt hon glad i hågen och sjung någon spansk(?) visa. HELT PLÖTSLIGT får hon en panikattack då planet ska landa och SKRIKER över hela planet ”paaaaniiik! PAAAAANIIIIIIIK!”. Ja, det var ju bra att hon informerade alla vad som hände. 

 


GÄNGET<3 Cool tunnelbana i Prag va?! Va värsta fräsch jämfört med Paris och Barcelona. Kostar typ 8 kronor att åka en enkelresa.

 


Här är vi på världens bästa restaurang, Mozaika. Bara några tunnelbanestationer från lägenheten där vi bor i Old Town. Själva inredningen var kanske inte jätteimponerande (men typ fresh and so clean clean) men MATEN kan vara det absolut godaste jag ätit utan att överdriva. 

 


Fick dessvärre bara ett kort på förrätten! Men den var ljuvlig. Till huvudrätt åt jag den godaste hamburgaren i världshistorien. Var typ i CHOCK??? Efterrätten blev pekannötspaj. En stor öl och ett glas rött till detta. Pris: 190 kr för allt……..

…..

……….

Reagera tack. 

 

Ok, inser att jag är mer besatt av de låga priserna än hur vacker staden är. Men det är den. Som att vara i en Harry Potter -film typ. 

4 kommentarer | “Under ett täcke i Prag där ligger Jojje, Frida, Anna, Kattis, Sara och jag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sandra skriver:

    åh, det märks hur lycklig du är!

  2. Amso skriver:

    Hej Hanna, nu tänker jag fråga en grej som jag undrat över ett tag (det kan vara så att du svarat på den innan men jag läser din blogg ganska så slaviskt så tror inte det) men vad hände med genusvetenskap II? Hoppade du av och i så fall varför? Häromdagen (du är ständigt i mina tankar master) kom jag också på att du ju pluggade på Södertörn och har en kandidat och då undrar jag lite hur du tänker kring den? Hade du gjort samma val av program idag (ngt med media eller hur?!)? Hade du väntat med studierna eller valt bort dem om du veta hur livet ser ut nu 2013? Ha de fint!

  3. Martina skriver:

    Vill bara poängtera hur mycket jag HATAR ATT SIDAN LADDAR OM VAR 10É MINUT……! (Mitt i ett fimlklipp, eller halvvägs genom en text! typ! jobbigt att scrolla liksåm!)

    Men trots denna lilla obekvämlighet såklart lika läsvärt som alltiiid!

  4. Vilmabolding skriver:

    Jag heter Vilma och är instruktör i feministiskt självförsvar! På min blogg vill jag diskutera feminism, socialism och antirasism!
    http://Www.ladylay.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG