Fast i Sundsvall

06:19 2013-12-13

Ni vet att jag brukar älska min hemstad. Men de senaste 24 timmarna har jag hyst ett sånt agg för denna stad. Sätt mig i valfri scen av Fucking Åmål och jag passar in. Klockan är strax efter 06 och nu skulle mitt tåg ha gått. Gick inget tåg pga stormen. Finns ingen att ringa på tågstationen heller. Klev upp 05.00 för att ta taxi till tåget, men min FÖRBOKADE taxi kom aldrig? Började få panik och ringde Taxi Kurir i Sundsvall för att fråga vart den var, möttes av en i växeln som bah

”Nähä du ingen bokning på dig ser ja inte… nähä du…”

Inget vänligt  ”Oj! Men gud ursäkta! Jag är ledsen! Måste ha blivit något fel! Vad konstigt!” eller valfri annan trevlig fras :-))))))))) Jag hade ju ringt IGÅR och bokat en taxi till 05.30 liksom :-)))))

Jag försökte förklara att jag skulle med tåget 06.00 och hen i växeln bah:

”Det är inställt. Alla tåg på morgonen är inställda såg jag. Kanske bäst att vänta tills du vet?”

Så jag avvaktade. Försökte hitta info på nätet. Hittade inget från min mobil. Klockan blev 05.50, såg då att en ersättningsbuss gick 06.00, SOM JAG ALDRIG SKULLE HINNA TILL. Tänk om taxin bara hade KOMMIT???? Då hade jag suttit på en buss ner till Stockholm i detta nu.

JÄVLA 73gjekfgralw834845934rfkffheföwhue !!!!!!!!!

 

Aja, bröt sedan ihop i lägenheten och nu ligger jag här. Fast i denna stad utan några tåg. Måste verkligen på jobbet idag eftersom jag känner att jag har massa saker jag vill få gjort innan helgen. Men FRUSTRATIONEN i att inte kunna ta sig härifrån när jag verkligen inte vill vara här?!??

Om någon ska åka Sundsvall – Stockholm idag, ta gärna med mig. Mejla hanna@hanapee.com. 

Älskar er

Adjö

3 kommentarer | “Fast i Sundsvall”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hedda skriver:

    Önskar jag kunde hjälpa master men själv är jag i Luleå. Kan du på något sätt ta dig till Skellefteå eller annan stad? Skellefteå har flyg som går till Stockholm i dag, vet det för att en kompis åker Skellefteå – Stockholm snart.

  2. Maja skriver:

    Hej! Har aldrig kommenterat förut (okej, 1 gång frågade jag vart din tröja var ifrån). Men ville bara säga att jag har läst din blogg i flera år, och du påminner mig så mycket om mitt liv förut. I 10 år bodde jag och min kille på Bondegatan, vi var studenter och levde livet. Öl fredag och lördag. Hängde runt på olika ställen. Nu sitter vi här med 2 små barn, och livet handlar om vem som ska byta bajsblöjan den här gången. Men jag trivs! Vet inte vart jag vill med det här, men vill bara säga hej och att du påminner mig om mitt gamla liv. Jag älskar det! Heja Hanna!

  3. Sandra skriver:

    Fasen att du inte visste om detta kvällen innan! Då åkte jag och min sambo till sthlm nämligen… Hade varit kul (fast sjukt nervöst) att ha dig i vår bil?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG