Vinn min outfit! Tjoho!

16:00 2013-12-13

Vill du känna dig som en äkta supah-blogger som får klädspons? Var då med i den här tävlingen. Jag har plockat ut mina två favvoplagg från JC, och nu kan ni vinna de plaggen jag har valt ut här ovan. Så kan vi matcha varandra?!? *dream coming true* (mest för mig!!). 

 

SÅHÄR SKRIVER NÖJESGUIDEN OM TÄVLINGEN:

Nu kan du vinna en hel outfit från JC, handplockad av några av våra bloggare. För att vara med och tävla vill vi att du skickar ett mail till tavling@nojesguiden.se och svarar på frågan nedan. Skriv “JC” i ämnesraden och glöm inte att ange vilken outfit du helst vill ha om du vinner. 

Tävlingsfråga: Förkortningen JC har under åren stått för ”Junior Center”, ”Jeans & Clothes” och nu ”Jeans Company”. Men vad betyder förkortningen JC för dig? Skicka din tolkning på två ord till tavling@nojesguiden.se. De smartaste, roligaste eller mest kreativa bidragen vinner en av våra bloggares outfits

Ange i ditt tävlingsbidrag om du helst vill ha Emelies, Hannas, Pelles eller Kristins outfit om du vinner. Se mer inspiration här.

Tävlingen arrangeras i samarbete med JC och pågår till och med den 15 december. En jury bestående av Nöjesguiden och JC väljer därefter ut de vinnande bidragen. Vinnarna kontaktas via mail och kan komma att publiceras på Nöjesguiden.se samt i tidningen Nöjesguiden.

4 kommentarer | “Vinn min outfit! Tjoho!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Hej Hanna! Vill tipsa om en grym krönika: http://www.folkbladet.nu/762045/rasism-ar-inte-en-sjukdom
    Ha en fin helg, puss <3

  2. Det enda störiga är ju att jag inte kan få heta mitt namn skriver:

    Hej Hanna!
    Jag vill tipsa om en dokumentär som du sen gärna får tipsa vidare om, Miss Representation.
    Den handlar om hur kvinnor representeras i media och hur detta påverkar våra möjligheter att ta del i den offentliga debatten och beslut. Finns utrymme för analys av den, inte klockren analys hela tiden, men dock väldigt sevärd!

    http://film.missrepresentation.org/

    Puss!

  3. Ellinor skriver:

    Hej! Var det inte lite trist att modellen var så rackarns smal? Inte på något sätt för att vissa utseenden är fula obv, utan för att det är en smalnorm utan dess like där ute… Ja, det var väl det. Asbra blogg du driver annars!

  4. M skriver:

    Hej Hanna, vad tycker du om att modellen som bär de svarta jeansen är extremt smal? Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg