Det dunkar fortfarande

16:12 2014-08-26

Vet ni? Jag är så stressad nu. Har sagt ja till typ fyra hundra saker plus har nypremiär för MVH i nästa vecka. Igår fick jag ångest för att jag aldrig lagar mat hemma och bestämde mig därför för att göra en lasagne mitt i stressen. Slutade med att jag HALKADE med kniven på en lök och rakt ner i fingret. Skrek och grät i säkert en kvart. Nu dunkar det igen, trots att det gått 24 h. Behöver jag amputera?

2 kommentarer | “Det dunkar fortfarande”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ella skriver:

    gjorde exakt samma sak för några månader sedan! fast med tomat… skar liksom av halva toppen, den hängde kvar som ett litet lock. skrek och grät och ringde pojkvän och pappa (ehh… kände att det inte alls fick mig att framstå som en härlig självständig kvinna:( ). sen satte jag på plåster och väntade några dagar. När toppen hade blivit vit skrämde mina kursare upp mig så mycket att jag ringde vårdguiden (för fattig för vårdcentral). De sa att om det inte gick ner till benet var det inte farligt och att jag skulle skölja med saltlösning. Så köp saltslösning var poängen med den här aslånga kommentaren. Eller gör egen. Om du är en hipster. Puss!

  2. Charlotte skriver:

    Vässa knivarna!! Tror det är vanligaste orsaken i typ världen att folk skär sig, slöa knivar = glider. Har ni vassa knivar så tänker jag take-away for ever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG