I Sundsvall på blixtvisit

00:48 2014-08-24

God afton. Vem äre som har avlånga näshål? Jo, det är Päschon. Vi åkte upp hit till Sundsvall i fredags och tar flyget hem på söndag. Har ätit kräftor och druckit snaps. Innan vi åker ska jag se till att hinna fika med farmor som fyllt 91 år. Älskade älskade lilla farmor. I övrigt måste jag säga att det ändå känns rätt skönt att åka tillbaka till Stockholm igen……..?!?! Sjukt. Så trodde jag aldrig att det skulle kunna kännas.

4 kommentarer | “I Sundsvall på blixtvisit”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Hellooo HP!! Älskar dig!!! Men du det här med att flyga inrikes kan du kanske försöka dra ner på? Åka tåg är mysigt och snällt mot miljön!! Puss! <33

  2. B skriver:

    Hej Hanna
    Lyssnade på din allra första pod härom dagen och den berörde mig så himla mycket för jag kände igen så mycket av mig själv i det ni pratade om. Den här avundsjukan på folk som man känner inte tänker (eller analyserar som ni sa). Som inte inte sjunker ner i det där svarta som bara vill äta upp en. Hur ska man egentligen göra när världen känns för svår för att leva i? När man bara ser allt som är hemskt men inte det som är bra. Nu inför valet känns det som att allt eskalerar och jag vill helst bara försvinna. Orkar inte vara stark och slåss för mina åsikter. Hur orkar du? Beundrar dig verkligen för att du fortsätter kämpa för det du tror på. Men igen, hur orkar du?

  3. M skriver:

    igår kväll när jag bråkat med mina föräldrar och sedan grät jättemycket gick jag in och läste detta inlägg och började skratta pga ”tonen” och att jag fick lite perspektiv på allt på ngt sätt. tack<333

  4. Anna skriver:

    Men när ska du berätta vad grejen med falukorven ääääääääär? pusspusspuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla