110. Gustav Vasas frisyr

10:20 2016-01-12

TISDAG MORGON är vår nya tid för pod-släpp. Är alla ok med det?

Bra. För den här veckan pratar vi om:

Hannas stressiga utseendeliv, vem får egentligen skriva om David Bowie, ett bråk bryter ut, Martins okänslighet för spoilers, Antons namn på Lunarstrom, uttrycket ”gynna SD” och uttalas det ”köln” eller ”schöln”?

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna podcaster och acast. Trampar du druvor, har en mås i koppel och skriker på bussar? Tryck då på play här nedan:

4 kommentarer | “110. Gustav Vasas frisyr”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Carro skriver:

  Lite off topic här men känner att jag måste få svar på detta; vad hände med Eleonore-klippet???????!!!??

 2. Hanapee official. skriver:

  Carro: INSTAGRAM TOG BORT DET?!?

 3. Flora skriver:

  Er podd är jääävlar i mig det enda som hjälper när det är januari och vardagsångest, oförmåga att prestera saker trots alla måsten, pojkvän som bor fem timmar bort, osv. Tack tack tack för att ni spelar in vardagliga samtal med varandra och publicerar dem för oss.

 4. anna skriver:

  tack tack tack för världen bästa podd, vet inte varför jag aldrig skriver det. Man liksom fångas i en sådan harmonisk, lugn och ångestfri känsla som annars ockuperar den mesta tiden på dygnet. Att ni liksom inte har någon fasad, att ni suckar och säger att saker är piss samtidigt som ni ändå trycker in några skratt här och där är så befriande. Jag vill absolut spy på varenda inspirerande citat, peppiga tips om hur man helt själv får ett toppen liv. Typ ”älska dig själv”, ” var den bästa versionen av dig själv” ( hur jobbigt vore inte det!!). Ni är verkligen en sån fantastisk del av ens lilla vecka <3 p.s det här med män, märkligt att det plötsligt är helt okej att generalisera, klumpa ihop grupper men så fort någon grupperar ihop män så skriker folk fort som tusan "INTE ALLA MÄN". Var är alla personer nu som tycker generalisering är så hemsk nu undrar jag ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp