Finn ett fel (och en hemlis)

21:53 2016-01-24

polo1.jpg

Ser ni felet i bilden?

Och nej, jag pratar inte om mitt horn i pannen pga enorm inåtfinne sen en vecka tillbaka. Det är något annat på bilden som ni kanske skymtar.

Wait for it….

 

 

Japp, det är en suspensoar som hänger och dinglar där i bakgrunden! Dvs. penisskydd för hockeyspelare. Minns att jag under min och Antons kanske tredje ”dejt” frågade om hur det fungerade med storlekar och suspensoarer.

Alltså om man är tvungen att mäta penis på varje spelare, så som det görs med övriga skydd? Minns att han inte var lika road som mig av frågan. 

Men alla hade tydligen samma storlek har jag för mig.

Annars då? Jo, förutom att ta posebilder på toan så har jag börjat lära mig fönborsta mitt hår (det blir gudomligt), gjort om en pall, planterat en växt, haft ölkväll och ätit mozarella. 

I MORGON HÄNDER NÅGOT MYCKET KUL. Kan berätta mer i morrn hoppas jag, men går allt rätt ser ni nog mig i armpuffar även detta år…. ;-)

7 kommentarer | “Finn ett fel (och en hemlis)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Agnes skriver:

    JA!! Så gla jag blir, mer av dig till fölket o vi må bli me lyckliga alle saman. No pressure haha <3

  2. Ellinor skriver:

    Hälsa Pricken godnatt!

  3. Emilia skriver:

    Första tanke ang fönborstningen: gu va skönt att hon lärt sig det först nu, då har jag ju åtminstone 5 år kvar innan jag också måste kunna

  4. Julia skriver:

    Ooooh huuur fonborstar du? Jag ar sa dalig pa sant, men anda trott pa att mitt har bara hanger rakt ner och ser ledset ut. Kan du inte tipsa??

    Och va kul med hemlisen :’)

  5. L skriver:

    Vill också kunna fönborsta! Visa på snap! Fast då får kanske Anton filma :-) HUR har det gått med Pricken? Höll hen sig i köket eller? Puss å ha en fin måndag master!

  6. Cecilia skriver:

    Det är inte särskilt svårt att föna håret med rundborste, man måste bara vänja sig vid att hålla fönen i ena handen och borsten i den andra. Jag är högerhänt och håller därför fönen i höger hand eftersom den är tyngre än borsten… :)
    I med värmeskydd, torka håret nästan torrt och arbeta sedan igenom håret med borsten sektion för sektion nerifrån och upp mot hjässan. Här är en tydlig video (undvik att rulla upp hela hårlängden på borsten om du har längre hår, det kommer fastna!!)

    https://www.youtube.com/watch?v=XOYW9ZFit6k

    Jag föredrar att arbeta med riktningsmunstycket på fönen då luftströmmen blir lite lättare att hantera och håret inte blåser omkring lika mycket… Varför man ”viftar” lite lätt med fönen är för att varmluften inte ska brännas i hårbotten, strunta i det till en början så blir det inte så komplicerat :)

  7. Alexandra skriver:

    Jag trodde du menade att reflektionen (och sprickorna?) i din mobiltelefon ser ut som en DINOSAURIE?! En glad och härlig en som vänder sig mot höger? Alltså den är jättesöt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG