Untzdaaak

20:27 2016-01-13

cym7zjgu0aaxru0.jpg

Halloj

Här står jag i h&m’s provrum utan att köpa något. Ville mest… fota mig själv? Klädd i helsvart för att matcha mina inre irritationer. Men! sen dök bff:en Jojje upp och räddade mig i en lunch och jag blev på så bra humör efter det!! Hade inte träffat henne på typ 1 månad och nu är lill-hjärtat mitt fyllt igen.

Lyssnar ni förresten på ”Februaripodden”? Jojje är ju kär i Ola Söderholm (eller ja, vem är inte det?), aja, den är bra, tips från oss till er. Nu när Lilla Drevet plötsligt försvunnit menar jag. Någon som förresten vet när de kommer tillbaka?
 

JAJA åter till min tidigare irritation; varför är jag irriterad då kanske någon av er undrar och blir orolig?

Tja, det vanliga. Mycket att göra med jobbgrejer jag fnular på. Flyttar om två dagar utan att ha packat klart eller ens i närheten klart. Mens i mörrn. Och sen är ju dessvärre världen helt på sniskan och folk ÄR SÅ JÄVLA DUMMA I HUVUDET. Läste en usel krönika tidigare och skrek helt på riktigt ”KUUUUUUUUUKKNULLLLLLLLL!!!” rakt ut? 

:-)

I övrigt hade vi i morse pitch för SVT’s vip-hylla och presenterade ”Hanna badar med en kändis” säsong 2.

Om den härliga lilla säsongen blir av lovar jag att vara på riktigt bra humör ett tag. Nu håller vi tummarna hörrenini.

8 kommentarer | “Untzdaaak”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrika skriver:

    Jag är också sådär pissirriterad idag! Och ångestig. Fyfan.

  2. Lisa skriver:

    Lilla drevet har bara säsongsuppehåll! De nämnde det i senaste avsnittet, tror de sa att de kommer tillbaka i början av Februari kanske (men hittar kanske på, kanske var tidigare än så). MVH Ola-fan

  3. xx skriver:

    Lilla Drevet har jullov och kommer tillbaka imorgon :*

  4. hanna skriver:

    Jag har tänkt att ”hanna badar med en kändis” bara var ett program för folk yngre än mig (är 25). Tillbringade dock ett par nätter ensam på hotell nu pga jobbet, och ba plöjde ett flertal avsnitt från tuben (när jag själv låg i badet, hehe). HUR BRA <3 Vet knappt vilka hälften av de intervjuade är (kanske är lite för gammal som sagt), men trots det intressanta intervjuer. Strålande jobb av dig fina hannis. Kram från en annan hanna

  5. M.E skriver:

    Ola Söderholm får mig att vilja bli hetro igen. Nästan.

  6. Hanna skriver:

    Lilla Drevet ska komma tillbaka imorgon, allt enligt en kommentar på Olas insta // mvh kär i Ola jag med

  7. sofia skriver:

    Hey overlord!
    Inser att jag är fett sen på podbollen, men ”bättre sent än aldrig” tänkte jag och plöjde typ 30 podavsnitt under jullovet :))) LOVE IT, ni är bäst, grymmast, askalas och toppen att ha som sällskap när en lagar mat, städar, åker buss och lever generellt. Men du vet när en har chipsen och rödvinet redo, lutar sig tillbaka i soffan med ett ocensurerat stön å loggar in på Netflix – redo att enchillada järnet framför en fab film…. men så uppstår problemet!!! Så mycket att välja på!! Så många filmer!!! ” Vilken vill jag se?? Vill jag skratta? Gråta? Bli arg????? Varför finns det så många braaa filmer!?!? Kan ingen komma och mata mig med en film så jag slipper ta så många svåra beslut!!! :(((” …. och velandet fortsätter och så tar det massa tid och en hinner typ bli irriterad på sig själv för att en är så töntig och lägger så stor vikt vid vilken film en ska se och så kommer en att tänka på om det ens är normalt att hålla på som en gör… och så börjar en googla ocd… och så är allt kört…
    Du vet den känslan? Den processen i knoppen? Så blir det ibland när jag ska välja podavsnitt! Så om du får bloggtorka någon gång (hört att bloggisar får det ibland jö), så har jag ett förslag på inlägg. Förslaget lyder: ”pärschons pärschonliga poddfavoriter”. Alltså en all-time-hight över de hanapeepoddar som är bäst//som du minns/var roligast att göra/knäppast/kaosigast/smartas eller liknande, enligt dig. Nu blev denna kommentar fett lång och rörig men jag blev bara helt hooked vid tangentbordet och fick världens flow. men whatever!

    flytta så det ryker! tack för grym pod! tjejer är bäst!
    ha deee

  8. Daniella skriver:

    Var kommer den där tröjan ifrån!? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg