WOW tänk att ni är människor ni med

15:07 2016-01-23

bild_2016-01-23_kl._14.57_2.jpg

Vad i hela friden gör jag?

Aja, är väl ngt slags kroppsspråk för ”lycka” antar jag. Blev nämligen så lycklig av era drygt 500 kommentarer på min lilla läsarundersökning. Spenderade natten till lördag med att ligga och läsa igenom VARENDA en av era kommentarer (ok, inget jättebedrift, men jag somnade sent).

Och alltså !!! Blev så rörd av att ni är riktiga människor (misstänkt att ni är botar och bnara digitala siffror ibland) och kände mig jättestolt att så många olika tjejer (ja, det var nästan bara tjejer) läser den här bloggen.

Väldigt många studerande var det som skrev, många av er pluggar typ media, lärare, jurdik och ekonomi. Några läkare också (känns tryggt). Många jobbade statligt(!) och vissa med typ pr. Sen fanns det några norskar och några som läste från från ett boende utomlands. Det ni var överens om var att ni gillade blandningen och det personliga här på bloggen. BRA<3

Älskar er alla och allt fint ni skriver till mig, det ska ni veta. Snyft.

 

JAHAAAAA…. *värdelös på att gå vidare från känsligt läge*. Idag är det alltså lördag och jag ska rama in en ny poster föreställande massa djur. Hittade den på Grandpa och har vi tur kommer snart en bild.

Pusselipuss och trevlo lörda på er

3 kommentarer | “WOW tänk att ni är människor ni med”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isa skriver:

    Detsamma master!!

  2. Matilda skriver:

    En fråga: Vad har en på sig till svart polo? Älskar svarta byxor men känner mig då som en spion.. Vad annars är snyggt? heelp mee. Kram

  3. JAG skriver:

    Hanna. Jag är över 40, bor i ett utomnordiskt land och följer dig (inte bokstavligt sett då) bara så att du vet att du även har medelålders läsare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg