”Känner mig så snygg när jag tränat”

16:14 2016-05-25

img_1225.jpg img_1224.jpg

HEJ HEJ

Sprang ute i värmen igår och var helt förstörd när jag kom fram. Försökte fånga HUR rött mitt ansikte faktiskt var, men lyckades inte få det på bild typ?

Blev mest bara ….sur.

Jaha, annarsch då? Jo kan vi inte prata lite om vädret. 23 grader och sol igår, 10 grader och regn idag. Och jag har lite lite ont i halsen och semesterångest över att inte få det ”sommarlov” jag haft de senaste åren. Eller ja, sen jag var liten. Eller alltså, hela livet med andra ord.

Visst, har ju alltid haft bloggen, podden och mindre inspelningar under sommaren. Men jag har ju ändå haft typ 2 månader ledigt utöver det. I år har jag 4 veckor…………………….

Sånt jävla I-landsproblem när jag borde bara vara glad över jobb och framförallt tänka på att det är ju precis det här jag velat. Herregud Hanna Persson nu är det du som håller käften.

Ok jag vet förlåt hejdå

3 kommentarer | “”Känner mig så snygg när jag tränat””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Man måste få vara lite deppig över att bara ha 4 veckors semester! Jag pluggar nu efter att ha jobbat heltid i typ 7 år och jag känner bara: fan vad sugigt det ska bli att inte ha dessa sommarlov sen! Om jag får chansen i framtiden att jobba och samtidigt ta ut långa ledigheter kommer jag lätt att göra det. Vi är inte gjorda för att jobba så mycket som vi gör. Tur i alla fall att du verkar tycka om ditt arbete!

  2. Linda skriver:

    Master, vart kommer tightsen ifrån? Letar tights som är roligare än helsvarta men inte superrosa eller lila och dina uppfyller ju de kraven!

    1. Hanapee skriver:

      Nike! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG