Masters favoriter just nu

21:23 2016-05-25

img_1226.jpg

 

App: Fy fan vad tråkigt men öppnar säkert klart.se -appen 10 gånger per dag för att se om det ”hänt något”. Bättre än snapchat.

Serie: Game of Thrones. Herre jävla gud. ”Hold the door” *hjärtat brast*.

Podd: Är ju kär i komikern Josefine Johansson så älskar hennes nya pod ”Josefinito”. Speciellt när Linnea Wikblad eller Emma Knyckare gästar. Så otroligt okonstlat och bara snackigt.

Plagg: Är solglasögon ett plagg??? Jag har nya clubmasters med STYRKA i som jag älskar och har på mig inomhus till Antons stora FÖRTRET …nä han skäms :(

Mat: Lime typ?

Godis: Plopp (som fortfarande uttalas plOOOpp och inte plÅpp)

Blogg: Tramsfrans

5 kommentarer | “Masters favoriter just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Vad är det för snyggskjorta du har?
    Vars kommer den från?

    1. Hanapee skriver:

      Kortärmad från h&m! <3

  2. Amanda skriver:

    Är det hm-trend eller något en kan hitta i de mindre städerna också?

  3. Martina skriver:

    guuud älskar också josefinitos podd, så kul!! Speciellt när den där Isabelle Berglund gästar tycker jag! Hon borde ha en egen podd!!!
    Tack för en bra blogg <3

  4. Emma skriver:

    Jag är lite besviken på dig. Iom att du är (och har varit sedan många år tillbaka) en förebild för mig så lyssnar jag på vad du har att säga – såklart. Men så kommer vi till det här med väderappar.. Jag är nämligen själv besatt av vädret och kollar minst en gång i timman om det förändras nånting de kommande 10 dagarna. Måste ju ha koll? Så hör jag att SMHI är en lögn och att det är klart.se som gäller. Känner en skam att jag följt SMHIs väderrapporter och laddar direkt ner klart.se. Sol!!! Det blir sol!! Skriker jag högt men kollar ändå vad SMHI har att säga, regn? Va? Men jag litar ju ändå på dig och bestämmer mig för att klart.se har rätt. Packar strandväskan, ringer mina vänner och ska precis dra. Då kommer det en jävla skurjävel och jag går direkt in på klart.se, FORTFARANDE SOL. Jag är så djupt besviken och kommer aldrig svika SMHI igen. Du kan väl förstå hur det kändes att sitta inne hela dagen när jag planerat att fixa årets bränna??!!??? Du borde fundera på att byta du med. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG