Tack

23:13 2016-05-22



Klänning i för liten storlek – Other Stories
Trosor med ”tokiga glassar” på – h&m
Tandborste – TePe


Närå!!!
Ska absolut ha mer ”dagens outfitta” problemet är väl att jag oftast är såpass inspirerande som bilden ovan. Men ska bli bättre på att fota.

Aja. Ny vecka i morrn och en helg som kändes… lång? Hatar söndagskvällar och även dessa sista timmar känns jävliga, är liksom alldeles hudlös och skör de här sista timmarna, vill bara att allt ska vara härligt och skönt. Tror det handlar om alkoholgrejen, att hjärnan och kroppen är lite ur balans.

Tänkte på att man kanske ska ta en ”vit månad” men samtidigt känns ju inte det helt hållbart i längden? Istället bör jag väl hitta sätt där fest inte behöver betyda ”FEST!!!!” med efterfest osv osv och aldrig med en tanke på morgondagen.

Nu blir det historiepodden, lyssna på den ni med.

Puss godnatt

5 kommentarer | “Tack”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    Jag hade lite samma problem som dig, festade alltid till det REJÄLT och var ofta hemma mellan 4-10 nästa dag… Och sen började jag om så snart jag inte var bakis längre typ. Jag hittade ett avbrott när jag skrev min bachelor thesis, då jag inte kunde dra ut och dricka för det bara var så jävla mycket jobb, och jag satt på ett kontor bland ”vuxna” människor och liksom inte kunde stinka sprit och se fruktansvärd ut. De 6 månader jag jobbade på den så gick jag från att dricka 3-6 dagar i veckan till att dricka 2-4 gånger i månaden! Och de gångerna jag drack blev aldrig helt crazy och jag var ofta hemma vid 1 tiden istället för 7 nästa morgon (även om det faktiskt hände då och då..). Jag lärde mig att säga nej och idag några månader senare känns det mycket bättre, jag tänker liksom på morgondagen och känner att min FOMO har gått bort lite för jag njuter ju faktiskt av att ha en hel nästa dag att använda till något kul och nyttigt! De där få extra timmarna gör liksom inte så mycket jämfört med att faktiskt få en hel extra dag!!

    Så mitt tips:
    1. Stilla din fomo, du går inte miste om ALLA roliga grejer de där extra timmarna
    2. Tänk på hur häääärligt det är att kunna vakna vid någorlunda tid (jag brukar vakna vid 6 en nykter dag, och typ vid 9-10 efter en festdag) och faktiskt ha en massa tid till att jobba, plugga, umgås med vänner, familj, pojkvän, och om man inte är bakis kan man ju unna sig en vin-picknick också! (nu bor jag dock i danmark där man får dricka ute på gatan… kanske inte går i sverige?)
    3. Ja, lycka till. Det ÄR svååååårt

  2. Emmelie skriver:

    Här kommer ett till önskemål: lite mer bilder osv. från Spanien. Älskar när du skriver om dina resor, då gillar jag din blogg som mest! :D

  3. Deckre skriver:

    Tips emot söndagångesten: Boka in något rolig söndagkväll. Typ en middag för bara dig och killen. Så är de något att se fram emot istället för att ha ångest över. :)

  4. Maria skriver:

    Tips: Flytta till en by på landet och börja plugga till sjuksköterska. Lägg därtill stressmage, så sjunker verkligen alkoholkonsumtionen brutalt! Nä då, känner igen mig i det du säger. För mig har som sagt konsumtionen sjunkit rätt mycket senaste året, och med det har jag liksom insett att jag inte saknar det så himla mycket(och verkligen inte hur det kryper i kroppen när man är bakis). Har på inget sätt slutat helt med alkohol och tycker ju absolut det är trevligt att vara full ibland, men slentriandrickandet har nästan försvunnit. Uteserveringarnas tid kommer ju dock vilket brukar vara farligt…..Vad hela denna harang är tänkt att mynna ut i är att om drickandet inte känns positivt så kan det ju vara en tanke att dra ner på det, för du kanske också kommer känna att du inte saknar det så mycket? Obs inget tillrättavisande eller dömande alls menat! Kram!

  5. Skatteverket skriver:

    Hej Hanna, jag heter Evelina Nyman och vet ingenting om marknadsföringslagar :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG