137. Tvåbarnsfarsa

08:50 2016-07-25

YES.

Förlåt. Den är ute nu. Gick sisådär att spela in och förlåt på förhand för mina utbrott…

Men vi lyckades iaf snacka lite om sommardepp, det såkallade kärlekskneget, va ihop, världens ensamma psykiskt instabila män och så avslöjar Martin vad Josefin har i magen förutom tarmar.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Bajsar du bär, klättrar i gran och gör high fives med järv? Tryck då play nedan:

8 kommentarer | “137. Tvåbarnsfarsa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Så himla himla skönt när ni pratar om kärlekskneget. Känner verkligen igen mig i det du säger. Ville bara säga också att jag försöker se det som en slags styrka. Såklart att man inte mår bra av att oroa sig för mycket och ta på sig ett för tungt ansvar, men om vi bortser från det fruktansvärt frustrerande i att vi kvinnor uppfostras till att träna upp de här egenskaperna och ta hand om vår omgivning, så är det ju något otroligt fint att vara känslomässigt lyhörd och reflektera kring sina känslor och relationer. Vi som känner såhär råkar kanske bara har fått en lite väl stor skopa av den egenskapen som de flesta måste träna upp, så istället för att bekymra oss och ta ansvar för att andra ska komma upp till vår nivå kanske vi kan bli bättre på att fokusera omhändertagandet mer på oss själva i de relationer där det är obalans och vara aktsamma på hur vi mår av det. Och det verkar du vara väldigt bra på. Jag vet inte riktigt om jag landar någonstans i det här, ville mest uttrycka att jag VERKLIGEN känner som du och att vi ska vara stolta över vår emotionella intelligens. Ha det riktigt gött nu och njut (OBS inte bara för att det är semester, njutet kommer finnas kvar)! Tack för att ni poddar <3

  2. Julia skriver:

    Haha började precis lyssna på er senaste podd och hör vad du säger om att Martin är ute och springer och tränar en massa. Och vem såg jag inte idag joggandes längs vägen om inte HUSSEN!

    1. Hanapee skriver:

      Haha åh hussen

  3. Fia skriver:

    Har du hoppat fallskärm?

    1. Hanapee skriver:

      Nej fick migrän och kunde inte åka :(

  4. Anna skriver:

    Hahahah utbrottet <3

  5. Linda skriver:

    Den var väl värd att vänta på <3

    Och stort grattis till Martin Josefin och Bo till kommande familjemedlemmen!

  6. Frida skriver:

    Hej master!

    Poddis verkar inte fungera i appen Podkicker längre… finns det någon speciell anledning till det eller är det kanske bara nåt strul?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg