Lördagstankar

16:52 2016-09-24

bild-2016-06-15-kl-23-47-3

Oj, vad allvarlig, meeeeen hade så fint tv-smink här så vi kör ändå. Idag är det lördag och jag tänker på följande:

*Att jag vill göra en ”yogaresa” (HAHA???). Jag och Anton pratade ju om att åka till London i november, men tror vi ska spara pengarna och så vill jag åka iväg själv i vår på en yogaresa…. vill iofs åka redan nu i vinter, men tror inte jag har tid. En torsdag till söndag och lära mig grunderna i yoga osv. osv. Har någon nån erfarenhet av sånt här?

*Irritation. Känner mig irriterad på människor/saker ca 70 procent av min vakna tid. VARFÖR? :-)))))))))))

*Ost. Linso har ju börjat jobba i ostbutik(!) och idag var jag där och smakade på jättemånga. Fastnar alltid för den mest rinniga brien. Ska äta en ikväll.

*Kashmirtröjorna från Other Stories eventuella dödsdom. Jag har ju tre stycken, en grön, grå och en vit. Nu ville jag ju ha en beige – MEN DÅ HAR DE ÄNDRAT PASSFORMEN PÅ DEM? Nu är de tunnare och längre där bak. Vad handlar det om?! Höll på att bryta ihop när jag upptäckte det här igår i butiken (obs varför jag bröt ihop hör ihop med punkt 2 i denna lista).

*Vänner. Ska börja se säsong 5 nu och egentligen är det ju bara en lång raksträcka till Ross och Rachel får varandra på riktigt.

PUSS alla ha en kul lördag

 

10 kommentarer | “Lördagstankar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Ost. Gåvan till människan. Det bästa som finns i matväg. (Det är en helt annan mage för gotte, bara så vi gör det klart!) Hehe!

  2. Louise skriver:

    Hallå Master!! Vad fick du i födispresent?!!?

  3. Emma skriver:

    Att stories har förstört världens bästa tröja är så otroligt sorgligt förstår 100% din känsla!! Nu måste man ju hitta något substitut???

  4. Emilia skriver:

    Igenkänning på det där om Kashmirtröjan.. Beställde en svart i tron att den skulle vara som dom tidigare :( Bor ju typ i min gråa och gröna :( 100 % i-landsproblem men kan ju va jobbigt för det!

  5. Linda skriver:

    Tips: samsoe samsoe har de perfekta Kashmirtröjorna just nu, vet inte om de har i beige men en himla massa fina färger hade de iaf.

  6. Lisa skriver:

    Angående yogan tänker jag såhär. Om du menar ”lära dig grunder” som i att du aldrig varit på en yogaklass innan så känns det kanske som att det är bättre att göra här (finns ju på de flesta gym/träningsställena) för att liksom få en känsla av ifall du gillar det eller inte.

    Minns när jag testade yoga första gången, störde mig mest på det och det kändes så långsamt att jag nästan blev stressad. Men sen testade jag pass på egen hand/på andra ställen och plötsligt älskade jag det! Tänker bara att det vore segt att åka iväg på en resa och känna att det inte är kul med själva yogadelarna :)

    Eller så har du redan testat, i så fall kan du ignorera hela min kommentar haha. Ha så skoj!

  7. Anna skriver:

    Att känna sig irriterad är ett stressymptom (om du inte alltid känner så?) så du har nog en stressig period?

    1. Hanapee skriver:

      Ja, det måste vara så. :(

  8. Amanda skriver:

    Jaha, då var vi nu två om din nr 2 på listan, nu när du spoilade på 5an, har precis börjat se friends ;(
    Men gillar dig ändå! <3

  9. Åsa skriver:

    Hanna, detta må låta creepy men jag känner fan att vi ändå måste vara kosmiskt sammanlänkade på nå vis. Går in på din blogg då och då och typ 90 % av gångerna så skriver du om något du går igenom, tänker på eller upplever och jag ba ”men det där är ju jag, just precis nu”. Den här gången relaterar jag sååå hårt till just detta inlägg. Har exakt samma skitperiod just nu, är bara superirriterad och ARG på min omgivning hela tin. Tror definitivt att det har med stress att göra i mitt fall. Hatar det. Men, har också mitt i allt detta börjat YOGA och känner att det underlättar en del. Och dessutom har jag också funderat på att jag skulle vilja åka iväg solo på en YOGARESA :””””””))))))))) Ett tipz: skaffa appen Yoga Studio om du ej har den redan, den är awesome. <3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG