Mina lyckligaste stunder

22:03 2016-10-19

bild-2016-10-18-kl-19-17

>Ligga i sängen med mamma och pappa hemma i huset och lösa korsord. Inga andra syskon eller syskonbarn. Bara vi och någon tidning. Gärna tidig eftermiddag.

>Vakna icke-bakis tidigt en lördagsmorgon med Anton och göra en avancerad frukost. På kvällen ska vi på fest och under dagen tar vi en öl på stan och jag köper kanske något nytt att ha på mig.

>När jag gått från jobbet lite tidigare, lagat mig någon god middag och är liksom ”färdigäten” och klar innan klockan 18. Får ligga i soffan och kolla en hel säsong av Vänner. Göra lite yoga. Vattna någon blomma. Anton är givetvis inte hemma.

>Mitten av juli ute i stugan i Baggböle på kökssoffan medan min sväris lagar mat och bjuder mig på vin och hjälper mig med korsord (återigen detta korsord?!).

>Nystädat hemma och tända ljus och nybytta lakan.

>Inspelningsdag av Hanna badar med hela teamet och jag är nysminkad har min bästa baddräkt, roliga gäster och skrivit ett bra manus som jag levererar på så att ALLA skrattar oj oj oj *njuter*.

>Vår i luften och jag cyklar i stan i bara t-shirt för första gången på året.

>Träffa mina syskonbarn första sommardagen och de är sådär lite blyga och tittar under lugg, jag med. Men så efter tio minuter sitter någon i mitt knä och en annan visar mig youtubeklipp på REA-barnen som testar glass.

3 kommentarer | “Mina lyckligaste stunder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Intressant att ingen innehåller alkohol (förutom tvåan och då förväntan inför det). Känner lite samma. Ändå dricker man det så ofta?

  2. Julia skriver:

    Så fint att läsa! Kan relatera till det mesta. Nystädat, nybäddat och tända ljus. Mmmmm! :) Lägger till nyduschad, nytvättat och nyfönat hår och bra naglar- samtidigt! Njut. Tänker ofta på sånt här, när är livet som allra bäst? Kan man utöka dessa härliga tillfällen och få till mer lycka?

  3. Alice skriver:

    Älskar din blogg för att du är så transparent. Jag har fattat det som att du mår lite dåligt just nu pga stress, och det märks verkligen på din blogg.. alltså inte på ett dåligt sätt utan bara på ett ärligt sätt!! Nu var detta iofs ett inlägg med dina lyckligaste ögonblick, men om jag får anta saker tänker du på det just nu eftersom du kanske inte känner dig helt lugn/tillfreds. Så gör jag iaf, vet inte hur många ggr jag skrivit PRECIS såna här listor när jag varit stressad. De flesta bloggare, när de mår lite dåligt, skriver typ helt plötsligt ”jag har mått lite dåligt de senaste 4 veckorna”, och så har man inte märkt någonting överhuvudtaget i bloggen. Och jag blamear inte dom, fattar verkligen att man inte har lust eller ork att vara superöppen med sånt i bloggen. MEN jag älskar verkligen att du gör det, det så fint på något sätt. Hoppas verkligen att allt blir mindre stressigt snart iaf! Kramar <3333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla